Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 360
  • 583
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Е, реших го. bowuu Искам да свалям още кг., но не издържам на изкушения вече! Embarassed Много ми се яде сирене и още някои дреболии и минавам на трета фаза. Party Ще се опитам да свалям и тук.Няма да включвам всичко от позволените неща-без гала-вечери, без сладко, без олио и хляб.Ще внимавам с въглехидратите.Засега, докато си сваля и останалите кг. И ще внимавам в количествата.Ще споделям и моля по-старшите да правят забележка по менюто! Praynig Ще правя и два протеинови дена.Дали ще се получи, според вас? newsm78
Били Hug и в трета фаза се сваля, ако не ядеш прекалено. Хапвай сирене, кашкавал, зеленчуци, по 1 плод, може по 1 филийка пълнозърнест хляб. Може 2 протеинови,  и аз мислех да направя нещо подобно. А може и една галавечеря, все пак, просто да хапнеш нещо, което ти се яде, не да преяждаш. Пожелавам ти успех и чакаме да научим резултатите!  bouquet

# 106
# 107
  • София
Кри, благодаря ти! Всеки момент, в който ми се дояде нещо нережимно, се сещам за теб и си казвам- възможно е и трябва да се стегнеш. Хвала на твоето постоянство  newsm20 !

# 108
  • Пловдив
Преди малко лично Вещи ме докара до вкъщи  Party Изкарахме си страхотно, наприказвахме се добре, бяхме дори седнали на открито (дано не сме простудили Приси) Снимки по-късно от Вещи  Peace Първо да сготви   chef

# 109
  • София
Момичета, благодаря за рецептите, сега разглеждах рецептурника. Мамица е дала доста идеи, както и всички останали, мерси!
Им  Hug
Вещи, чакаме снимки!
Бубе, все да ти кажа и все забравям - и двете деца приличат на теб и са хубави като майка си!  bouquet
Май сама си пиша вече  Joy Ами да - петък вечер е. А аз направих питки за утре, варих жито и сега пека сладкиш - нали е Задушница. След малко ще изведа кучето...

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 22:02 от krikri

# 110
Лека нощ и сладки сънища на всички! До утре на съботно кафенце!  lovekiss

# 111

Май сама си пиша вече  Joy

еми аз пуснах нещо весело,ама никой не обърна внимание и сЯ си трая... Whistling

# 112
  • София

Май сама си пиша вече  Joy

еми аз пуснах нещо весело,ама никой не обърна внимание и сЯ си трая... Whistling
как така бе, Ванче, естествено, че се смях на папагала, ама това беше отдавна Laughing

# 113
Сори мила, но аз мразя птици и не ми беше смешно Simple Smile

# 114
Сори мила, но аз мразя птици и не ми беше смешно Simple Smile

въх.добре де ,добре.извинени сте. Tired
май ще лягам.че тази торта ми взе акъла днес... Tired

лека ви нощ. Hug

# 115
  • София
Ванче, не ни показа тортата  #Cussing out

# 116
Ванче, не ни показа тортата  #Cussing out

че смея ли?
да ви я покажа ли?
добрее.ето.   

# 117
  • София
ха ха, ходих при рицарките да я гледам, пък ти и тук си я пуснала. Супер е, дано племеника ти да се е зарадвал много! Каква играчка си си играла само, не е истина! smile3501 newsm51

# 118
Много ми харесва аватара на Мишето. Така е ясно с кого говори човек. Замислям се Simple Smile)
Кри! Ванчето си е майсторка Simple Smile)
Ето и една моя за племенника И да знаете, че свещичката я държи една калинка Simple Smile))

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 22:51 от baci

# 119
  • София
Здравейте,сладурки!
Одеве бях на шопинг и се сдобих с много хубав панталон. Сребристо-златист, много е елегантен И е един номер по-маък от преди, които носих.
Харесах си също така и още един спортен панталон, но него ще си го купя утре или в понеделник.
Ето ме с него, докато бях в магазина:
Отпред:
И отзад:

Общи условия

Активация на акаунт