Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 358
  • 583
  •   1
Отговори
# 90
Работя в Областна администрация и даваме дежурства заради изборите
О! Пепа! Само да ми паднеш.... Joy

Що бе  Shocked Какво направих  newsm78

# 91
Ралче и аз:))
Савова........... newsm78как ме караш да мисля сега  Joy
Аха-ядох шопска салата.

# 92
Пепа! Rolling Eyes Малко  с таз служба туй лято............

# 93
Пепа! Rolling Eyes Малко  с таз служба туй лято............

Не схващам  newsm78 Казвай че няма да мога да спя  Joy

# 94
Тръгвам Simple Smile Чао!
Пепа! Служебни работи....

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 17:38 от baci

# 95
Аз да си направя отчета отсега, че по-късно не знам какво ще правя и дали ше съм тук:
Закуска - 1/2 кисело мляко "Култура" с 2 с.л. овесени трици и 1 черен чай.
10 часа - 1 безкофеиново капучино.
Обяд - селска салата (само със сол) - домати, краставици, лук и сирене лайт.
16 часа - извара с дижонска горчица и подправки.
Вечеря - предвидила съм да е салата от китайско зеле с пушена херинга, подправена с кисело мляко и балсамико.
Вода - 1,5 л.
Физическа активност - 1 час разходка.

Лека вечер и много положителни емоции през уикенда на всички!  Heart Eyes

# 96

Явно аз не правя режима както трябва,започнах го на15.10.2007 и за сега само 2 кг съм свалила newsm78

Едва ли не правиш нещо както трябва.
Виждам че с теб сме започнали на един и същи ден, аз съм свалила -6кг., но започнах от 98кг. Просто ти започваш от по-малко кг.(доколкото видях в списъка 67) и имаш по-малко за сваляне, така че спокойно, този режим не е за бързо сваляне, а за трайни резултати.  Peace

# 97
Момичета, тръгвам за срещата с Пловдивските Дюканки, ще пиша после като се прибера!

# 98
  • София
Здрасти и от мен! Късничко се включвам, ама какво да правя...От работа не можах да хапна зеленчуци като хората. Днес ми е 1 ПЗ ден, а съм изяла само 1 домат (от зеленчуците, де) Хайде да ви изчета!

# 99
да споделя ,че снощи правих "Птичи гнезда" с телешка кайма - много вкусно.

# 100
Здравейте!
И аз чак сега успявам...не можах да изчета старата тема до край, но имам да навлизам в работата и няма да пиша от там. като се прибера у нас е почти невъзможно да изчета всичко, че и да напиша нещо смислено....
Снощи споделих на любимия, че не е лошо да намирам време за спорт, а той отговори, чр ако не вися във форума може и да намеря такова...представяте ли си???
Мише, изглеждаш чудесно, но утре ще те видим online Joy!!! Браво, мнгоо ти се радвам - винаги така лъчезарна!!!
Аз след 20ч ще ходя в ИСУЛ на УНГ - да видим пък такъв специалист какво ще каже за синуса ми....не мога да дишам през носа от няколко дни и се побърквам вече!
Ще ви кажа лека нощ и приятни сънища, още от сега!!!

# 101
  • София
Я, Мишето се барнала на аватарче! Хубавото си е хубаво, а в действителност е и още по-чаровна!  bouquet
И Тиси се е върнала....нищо обаче не разказва! Къде беше, какви ги върши и как е режимчето?
Честито намаление на героините за днес - Алекс, Насиси, МираХрис, Веси, Пепа, Деата, Пепери  smile3501 newsm51, дано не пропуснах някой  newsm78
Алекс, степче можеш да хапваш, когато ти се яде сладко. Аз гледам да не е редовно, за да не прекаля с подсладителите, но си хапвам. Ти сега като свали това кило, ще започваш ли 3 фаза?
Аз спанака го задушавам лекичко с малко черен пипер и индийско орехче, слагам го в гювече, чуквам едно яйце е пека във фурната. Понякога разбърквам спанака и с извара.
Им Flowers Rose, честит първи дюкански месец  cook! Резултатът ти е страхотен, поздравления за постоянството и волята! Да продължиш в същия дух до пълното изтребление на гадните кг!
Софиянки, за съжаление  Sad утре не мога да дойда  Sad мъжа ми още не се е върнал от командировка. Sad Sad Sad

# 102
Е, реших го. bowuu Искам да свалям още кг., но не издържам на изкушения вече! Embarassed Много ми се яде сирене и още някои дреболии и минавам на трета фаза. Party Ще се опитам да свалям и тук.Няма да включвам всичко от позволените неща-без гала-вечери, без сладко, без олио и хляб.Ще внимавам с въглехидратите.Засега, докато си сваля и останалите кг. И ще внимавам в количествата.Ще споделям и моля по-старшите да правят забележка по менюто! Praynig Ще правя и два протеинови дена.Дали ще се получи, според вас? newsm78

# 103
# 104
Е, реших го. bowuu Искам да свалям още кг., но не издържам на изкушения вече!
Били и аз така мисля да направя,че волята почна да ми изневерява.А ако продължа да не слушам тялото си мисля ,че ще изпусна края на веднъж и после язък на всичко,което правих 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт