Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 306
  • 583
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!

Аз съм добре. Не съм се теглила, но вероятно съм покачила кг.

Отивам да чета, че много съм назад в информацията.  bouquet

# 541
Mira(vatan1919 ), здравей! Наминавай по-честичко от тук.  Hug А лентичката не плаши, напротив много стимулиращо действа, като започнеш да я местиш надолу.  Peace
Мари, браво!  smile3501 Честито намаление!   bouquet
МашаHug Къде се изгуби напоследък?

# 542
честито на МБМ и на всички останали с минусчета.
Аз съм ЗА витамините,но все се офлянквам и не си взимам.само наскоро ди взех от тези разтворимите с магнезий,но скоро ще си взема(на заплатено време) и смятам да заложа на Калмацин

# 543
Да ви се похваля на третия ден съм с -2 кг. Ще трябва да си преместя лентичката.  newsm44
Peace  bouquet Hug

Алекс, честито намаление!   bouquet Витамините са повече от препоръчителни по време на режима. Аз пия комбинирани - Витарал.

Hug  :bouquet:Sun  и не ти ли влияят на апетита Blush

# 544
Момичета каква е цената на Калмацина Simple Smile

# 545
МВМ,   супер , браво на теб! Peace
Алекс, цената на Калмацина е към 7-8 лв!

# 546
Момичета каква е цената на Калмацина Simple Smile
мисля,че около 16-17 лв е голямата разфасовка

# 547
  • Бургас
Mira(vatan1919 ), здравей! Наминавай по-честичко от тук.  Hug А лентичката не плаши, напротив много стимулиращо действа, като започнеш да я местиш надолу.  Peace
Мари, браво!  smile3501 Честито намаление!   bouquet
МашаHug Къде се изгуби напоследък?
Благодаря,когато за първи път правих Дюкан и свалих 12 кг ,бях много щастлива,но сега началните са много, когато станат малко по така ще ги напиша.

# 548
dezire_s и tzvety roussimova Hug Hug Hug  bouquet

# 549
Mira(vatan1919 ) трите ти слънца са прекрасни Heart Eyes  bouquet

# 550
  • Варна
Мира, може да не слагаш лентичка, но да пишеш с думи някаква newsm78 информация.
Мбм, честито, хайде - премествай!
Маша, ти къде се загуби?

Момичета, който ме е питал за свекър ми: не е болен, а е парализиран от гърдите надолу заради травма. Стомахът и червата са му добре и няма ограничения в храненето. Чуденките ми са по-скоро свързани с психологическите измерения на диетуването, с това дали един 61-годишен мъж, който мисли само за хапване, ще издържи Дюкан.  newsm78
Как да е, днес ще му купя нещата за първоначалното зареждане на хладилника, а после - каквото сабя покаже.

# 551
Мира, не мисля, че тук може да се притесняваш  от кг, имахме няколко нови попълнения, които започваха над 100 кг, дори в един момент се майтапеха в темата, че под 100 кг не приемат нови дюканки Laughing! За лентичка -и аз нямам място, затова съм си написала данните в подписа, по-лесно е да се следят и попълват при подготвяне на нова тема! Така че давай си данните без притеснения, всички сме тук да отслабваме заедно и да се подкрепяме в това начинание!  Hug
Дори, ще чакаме да ни разказваш всеки ден как върви режима при свекър ти!  Naughty

# 552
  • Бургас
Mira(vatan1919 ) трите ти слънца са прекрасни Heart Eyes  bouquet
Много благодаря,ама са много послушни хич не ми помагат да сваля килцата.  bouquet  bouquet  bouquet

# 553
За първи път някой де се оплаче, че децата му са послушни!  Mr. Green

# 554

Момичета, който ме е питал за свекър ми: не е болен, а е парализиран от гърдите надолу заради травма. Стомахът и червата са му добре и няма ограничения в храненето. Чуденките ми са по-скоро свързани с психологическите измерения на диетуването, с това дали един 61-годишен мъж, който мисли само за хапване, ще издържи Дюкан.  newsm78
Как да е, днес ще му купя нещата за първоначалното зареждане на хладилника, а после - каквото сабя покаже.
С малкия опит който имам в режима Blush си мисля че психически ще издържи WinkЗащото си има много ядене през деня LaughingАз имам голям апетит  Blushи режима много ми пасна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт