Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 310
  • 583
  •   1
Отговори
# 525
Алекс, при всеки е различно. Повечето пъти досега, когатто съм на ПЗ свалям, този път обаче съм почти кг отгоре. И аз се чудя причината, освен да е това че съм в овулация и задържам вода, както и когато съм преди МЦ!Не се плаши толкова, ще чакаме да кажеш при теб как е! Hug

# 526
Добро утро , момичета/ стана добър ден докато ви изчета/ , много сте писали през поч. дни,
Пловдивчанки сте страхотни,
Михаела, видях че питаш за Ревалида, аз го пия повече от месец, т.е не бях почнала с режима, не ми се е увеличил апетита, но имат ефект, моята коса падаше многооооо, сега почти косопадът ми е спрял , но ще го пия поне 3 м., първият месец пих по три капсули дневно, сега по две, пробвай, има ефект Hug

# 527
Алекс, при всеки е различно. Повечето пъти досега, когатто съм на ПЗ свалям, този път обаче съм почти кг отгоре. И аз се чудя причината, освен да е това че съм в овулация и задържам вода, както и когато съм преди МЦ!Не се плаши толкова, ще чакаме да кажеш при теб как е! Hug
О непременно ще споделя Hug
Добро утро , момичета/ стана добър ден докато ви изчета/ , много сте писали през поч. дни,
Пловдивчанки сте страхотни,
Михаела, видях че питаш за Ревалида, аз го пия повече от месец, т.е не бях почнала с режима, не ми се е увеличил апетита, но имат ефект, моята коса падаше многооооо, сега почти косопадът ми е спрял , но ще го пия поне 3 м., първият месец пих по три капсули дневно, сега по две, пробвай, има ефект Hug
PUPA а за Геритамина можеш ли да кажеш нещо  bouquet

# 528
Алекс 76 , геритамин не съм пила, ти искаш да пиеш просто витамини, или имаш проблем  с нещо си , сестра ми пиеше геритамин, но заради ноктите, после мина на калмацин и беше по-доволна, но тя по принцип не си пада по ядененето , така че не знам дали повишават апетита, / ама и аз ти отговорих...../

# 529
видях че питаш за Ревалида, аз го пия повече от месец, т.е не бях почнала с режима, не ми се е увеличил апетита, но имат ефект, моята коса падаше многооооо, сега почти косопадът ми е спрял , но ще го пия поне 3 м., първият месец пих по три капсули дневно, сега по две

И аз пих 1 месец Ревалид, 3 по 1, но го спрях. Не пречеше на диетата, но ми стана някак си противен и го спрях. Косопад имах след раждането. Сега косата ми е добре.

# 530
Алекс 76 , геритамин не съм пила, ти искаш да пиеш просто витамини, или имаш проблем  с нещо си , сестра ми пиеше геритамин, но заради ноктите, после мина на калмацин и беше по-доволна, но тя по принцип не си пада по ядененето , така че не знам дали повишават апетита, / ама и аз ти отговорих...../
Hug  bouquet И ноктите и косата ми се нуждаят от витамини Sad
Тук някъде в темите срешнах че и други момичета пият Калмацин -моля споделете отрази ли ви се на апетита Blush

# 531
  • София
Добро утро и от мен!   bouquet

Мерси за кафето момичета!  Hug Как ми се пие!  Crazy

ПупаHug мерси за отговора.
АлексHug аз сега пия Геритамин - от 4 дни. Но пак ми пада косата. Предполагам, че е от сезона. Надявам се с плодовете в 3та фаза да спере. Ще изчакам още малко и ако не помогне ще започна Ревалид.

Отивам за кафе!  Mr. Green

Пожелавам ви усмихнат ден!  Heart Eyes

# 532
видях че питаш за Ревалида, аз го пия повече от месец, т.е не бях почнала с режима, не ми се е увеличил апетита, но имат ефект, моята коса падаше многооооо, сега почти косопадът ми е спрял , но ще го пия поне 3 м., първият месец пих по три капсули дневно, сега по две

И аз пих 1 месец Ревалид, 3 по 1, но го спрях. Не пречеше на диетата, но ми стана някак си противен и го спрях. Косопад имах след раждането. Сега косата ми е добре.
Сега пиеш ли някакви витамини откакто си дюканка LaughingМен ме притеснява това че не ям плодове Sad

# 533
  • София
Тук някъде в темите срешнах че и други момичета пият Калмацин -моля споделете отрази ли ви се на апетита Blush

Алекс, Калмацинът не се отразява на апетита. 100% според мен!  Peace

# 534

АлексHug аз сега пия Геритамин - от 4 дни. Но пак ми пада косата. Предполагам, че е от сезона. Надявам се с плодовете в 3та фаза да спере. Ще изчакам още малко и ако не помогне ще започна Ревалид.

HugМише сигурно още е рано да подейства WinkА как си с апетита Simple SmileМен това ме притеснява най -много BlushАз и без това си имам достатъчно апетит Blush

# 535

Алекс, Калмацинът не се отразява на апетита. 100% според мен!  Peace
HugА добър ли е за косата  newsm78

# 536
 GrinningДобро утро Simple Smile)
Хубав ден на всички!
Мише! За кафе ли отиваш или да се фръцкаш Simple Smile))
Хуба Буба  Wink Личи и сигурно се чувства.

# 537
Добро утро, момичета!  Hug
Дези, Рози, Тути, благодаря за кафенцата!  Hug
Алекс, честито намаление!   bouquet Витамините са повече от препоръчителни по време на режима. Аз пия комбинирани - Витарал.
Русалка, браво! Отличен резултат!  smile3501
Мише, и преди си си била страшно чаровна, макар и с бузки.  Hug Но разликата наистина е голяма.  newsm10
Бубе, и при теб разликата е повече от очевидна! Браво!  smile3501
Сиска, браво и на теб! smile3501
Дори, не смея да давам съвети за болен човек, още повече, че нямам представа какво е заболяването му и как режимът би му повлиял. Моят съвет е да се консултирате и с лекар. А, иначе, в общия случай, съм съгласна с Цвети и с КриPeace

Хубав ден на всички! И успешна нова седмица!  Heart Eyes

# 538
  • Бургас
Добро утро на всички.
Аз умишлено не пишех тези дни,че чаках да свърши стачката на учителите.
Сега хапнах млекце с трици и започвам наливането с вода и малко кафенце.
Не знам колко точно ще се спазва режима сега, дано не ми спре кърмата,че ще трябва да си дебелея безславно.
След малко ще нахраня звяра и излизам на разходка,че детето полудя само в къщи,а  аз надебелях още повече.
Лентичка няма да слягам да не се плаша,а и няма място Laughing

# 539
Добро утро момичета, сега ще ви изчета, че пак много съм пропуснала през почивните дни. Да ви се похваля на третия ден съм с -2 кг. Ще трябва да си преместя лентичката.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт