Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 312
  • 583
  •   1
Отговори
# 510
Да, и мен, по-горе допълних! Hug
Опасявам се от това, че покрай разрешените храни, може да се изкушавам и с нещо друго, а също и с количествата!

# 511
  • Варна
Поста ми за свекър ми беше всъщност много ВАЖЕН.

Правя му меню, измислих първите пет дни. Предстои да видим, дали ще издържи. Днес му предоставих моя вариант (имайте предвид, че няма интернет) и ще има въпроси, може да се допитам и до вас. Говорим за мъж на 61 години, кото тежи около 120 кила и повече, и няма никакво движение. Смятате ли, че трите лъжици трици могат да са повече при тоя случай? Млякото да е повече?

# 512
Дори, извинявай че не коментирах по въпроса Embarassed, но не съм прочела книгата изцяло и не съм сигурна, че мога да отговоря правилно. Според мен организма му толкова ще се изненада от ударния период и после от смесената фаза, че ще започне да сваля бързо, пък и доколкото знам Дюкан дори препоръчва почивка, пред активно движение, така че мисля , при свекър ти режима ще има голям ефект. Дано заболяването му да е излекуемо и скоро той да е в чудесна кондиция Peace!
Мога да си представя вълнението ти, не мога да го изпитам съвсем, свекър ми и свекъра ми са починали много отдавна, доста преди аз да срещна мъжът ми, /а първата ни среща беше преди 13год/.
Желая му успех в дюканстването, а на теб-успех в скорошната ти 3 фаза! Hug

# 513
  • Варна
ЦветиHug

Другите, нещо?

# 514
  • Варна
Сега разгледах и целия форум набъзрзо и отивам да се гушкам на топло.
Лека нощ, очаквам коментари по въпроса за дюканския режим на възрастен болен човек. newsm78
Хайде гуш от мен.

# 515
Дори, само двете си останахме, и аз отивам гуш на топличко.Лека и от мен!

# 516
Добро утро,момичета.Хайде на кафето

Явно аз съм първа,така че сервирам

Дорче,не виждам причина да се различава режима от нашия newsm78.При по-голямо количество трици,може да се получи авитаминоза,така че едва ли е удачно да се прекалява.А млякото може Верея 0.1 ,което е с калций.Иначе...аз мисля,че зависи и от какво е болен точно човека.Дали не трябва да се консултира и с личния си лекар.

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 07:24 от dezire_s

# 517
  • Балчик-Сливен
Тази сутрин съм тъжна-+300 грама.Може би зеленчуците вчера са ми дошли в повечко. Sad
Дори,според мен свекър ти трябва да пие повече от 2 литра вода.Дюкан пише в книгата,че ако човек има заболявания /довечера ще проверя за кои става въпрос/ водата трябва да е повечко.
Черпя ви по кафенце и литвам.Успешна,усмихната и отслабваща седмичка за всички newsm10

# 518
  • София
Добро утро, момичета!
Изчетох ви малко отгоре-отгоре, закъснявам за работа, а така не ми се излиза!
Рози, не унивай, и аз съм +200 и сега се чудя защо ли се претеглих след ПЗ newsm78
Поздравления на всички за  намалените обиколки и килограми!
Дори  Hug мисля, че нищо не трябва да се увеличава за свекъра ти. Понеже е на легло, трябва много да се внимава за запека. Нещо щадящо, но непрекъснато, защото не се движи. Дълго време лежах след операция, около 3 м, и искам да ти кажа, че все те влече към ядене, просто няма какво друго да правиш. Затова мисля, че е подходящо да яде по нещо малко на 2 часа, да не се допуска да огладнява. Друго важно нещо е да му се приготвя разнообразна храна, за да се храни и с очите. Триците според мен сутринта на закуска, за да има време да изразходи въглехидратите. Засега това, друго на първо четене не се сещам.
Чао, приятен и усмихнат ден!  love001

# 519
Добро утро ! Цвете и от  мен-кафенце също Hug
Връщам се да ви чета....

# 520
Добро утро момичета Hug
tutti и dezire_s мерси за кафенцето Hug
Аз да се похваля -1кг съм още Joy Равносметката е 4дни П -2 кг LaughingДнес ми е 5ден П Simple Smile
Момичета аз в момента не пия витамини BlushМоже ли да започна да пия Геритамин newsm78Косата ми пада повечко и ноктите ми са много чупливи а нали казват че Геритамина е добър newsm78Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите  bouquet  bouquet  bouquet

# 521
Добро утро и от мен! Днес сме от ранобудните и благодарим за кафенцата!
Алекс, браво на теб! Все така! Peace
Синя роза, Кри- и аз днес се чудя защо се качих на кантара- след ПЗ съм и съм почти кг нагоре, мисля да се премеря чак към сряда, четвъртък, да не се отчайвам!
Желая хубава и спорна седмица на всички!  bouquet

# 522
Добро утро, красавици,

Минавам само за малко, че много работа имам след петъчната "почивка"

Пожелавам ви успешна и весела седмица Hug Hug Hug

# 523
  bouquetДобро утро сладурки,
Желая лек и хубав ден.
Тръгвам на работа .Тези дни съм много заета ще пиша повече после . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 524
Момичета взехте да ме плашите Sad По време на ПЗ се кача така ли newsm78
Сега закусвам със сладката закуска на Мишето WinkМного е вкусна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт