Режим на Пиер Дюкан - 42 част

• 25 331
  • 583
  •   1
Отговори
# 495
  • София/Осло
Домочадието-подрастващото изпозаспа  Whistling
ее бубе-кво говориш ти...разликата е огромна..браво   bouquet
Лека нощ на заспиващите  Hug

# 496
Момичета, чета че си прибавяте степ към кис мляко. Това тези спитове, които стават на сок ли са  newsm78 те не са ли много сладки  Rolling Eyes

# 497
  • София
Момичета, чета че си прибавяте степ към кис мляко. Това тези спитове, които стават на сок ли са  newsm78 те не са ли много сладки  Rolling Eyes

ВеселинаHug те са с подсладител - нямат захар. Аз съм си взела горски плодове за утре.

БубеHug има голяма разлика! И мойто мъж го каза!   bouquet

# 498
Буби разликата от преди и сега е огромна. smile3544 Браво! smile3501 Тази вечер и аз съм изморена и ще си лягам рано.Днес карах по режима,но и леко покрай него.Закуска-мляко с трици,обяд-печено пиле,паниран карфиол и 1 шишче от свинско месо.Следобед-варено яйце и суров карфиол/ей тъй без нищо/.Вечеря-печено пиле и зелева салата.Вода 2.5л с 300 зора  ooooh! 2в1-2бр.Ей,тези зеленчуци са коварна работа.Колкото повече ги ям,толкова повече ми се яде.Ето дори в момента коремът ми не е празен и не съм гладна,но ми се яде нещо на устата. Crazy Отивам да спя,щото съм на крачка да бръкна в шкафчето с вафлите.Лека нощ и сладки сънища! newsm46

# 499
  • Велико Търново
HubaBuba,разликата е очевадна!Дай Боже всеки му Peace

Михаела,страхотна мацка си/пу-пу/ и кучето е страхотно!

И тази вечер имам добра новина за себе си-преди да вляза в банята се сетих,че имам един панталон от Дика от началото на века и взех,че го пробвах,като изобщо не се надявах да се намъкна,ама не само,че го обух,ами го и закопчах.Горда съм със себе,въпреки,че всяка вечер посрещаме гости или ние ходим някъде съм режимна и не се подавам на изкушенията!Благодаря и на вас за хъса,който ми давате!

Хубава вечер! Hug

# 500
Мале, Бубе, разликата е огромна! Браво на теб! Peace
Deata, и при мен е така- отворя си консерва риба-и дъщеря ми хоп- искам и аз, изпека си филенца на тигана- хоп и за мъжа ми!А аз от тяхното ядене не взимам! Crossing Arms
Siska, и аз имам един любим панталон, тъмночервен, който го носех отпреди първата бременност, много съм горда че сега ми става, че и добре ми стои според мен! bowuu

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 23:42 от tzvety roussimova

# 501
Бубе браво Peaceразликата е огромна и стимулираща Wink
Сиска всеки ден да се хвалиш така Peace
Никога не съм пила тооолкова много вода :lol:2 л вода и 1/2 л зелен чай Laughing

# 502
и аз имам един любим панталон, тъмночервен, който го носех отпреди първата бременност, много съм горда че сега ми става, че и добре ми стои според мен! bowuu
  Peace

# 503
  • София/Осло
eee сискаа - браво   bouquet..все така да я караш
Айде, повечето заспаха - шерифа да мине да загаси лампите в отделението  Joy Joy Joy Joy и да раздаде гърнетата за през нощта  hahaha hahaha hahaha

# 504
eee сискаа - браво   bouquet..все така да я караш
Айде, повечето заспаха - шерифа да мине да загаси лампите в отделението  Joy Joy Joy Joy и да раздаде гърнетата за през нощта  hahaha hahaha hahaha
newsm62 Лека нощ и от мен дюканки  bouquet

# 505
  • Варна
Е, милички, просто ще обява присъствие. Издържах да чета до 18-та страница.

Креми беше писала, че на работа сме мноу зле, а вечерите аз бях по гости. Много ми беше мило, че майка ми винаги се съобразяваше с мойто режимно хранене (и сега в събота), а днес за сефте и свекърва ми беше приготвиа кифтаци специално за мен. Направо се размекнах - след 15 години семеен живот, за първи път такова съобразяване!
Нямам думи.
Свекър ми е лежащо болен, много тежък. Сега като гледа моите резултати, реши да почне Дюкан и днес му обяснявах принципите.
Много, много съм разчувствана в момента и даже пиша несвързано... Но знам, че съм дала стимул на един болен човек, а това е невероятно.

Новината ми е, че след малко ще си променя линийката на 58 като крайна цел.
Вече съм почти 60 и чувствам, че още малко ми трябва. Освен това ме е страх от трета фаза.
Стискайте палци.

# 506
Е, милички, просто ще обява присъствие. Издържах да чета до 18-та страница.

Креми беше писала, че на работа сме мноу зле, а вечерите аз бях по гости. Много ми беше мило, че майка ми винаги се съобразяваше с мойто режимно хранене (и сега в събота), а днес за сефте и свекърва ми беше приготвиа кифтаци специално за мен. Направо се размекнах - след 15 години семеен живот, за първи път такова съобразяване!
Нямам думи.
Свекър ми е лежащо болен, много тежък. Сега като гледа моите резултати, реши да почне Дюкан и днес му обяснявах принципите.
Много, много съм разчувствана в момента и даже пиша несвързано... Но знам, че съм дала стимул на един болен човек, а това е невероятно.

Новината ми е, че след малко ще си променя линийката на 58 като крайна цел.
Вече съм почти 60 и чувствам, че още малко ми трябва. Освен това ме е страх от трета фаза.
Стискайте палци.
Браво dorchester PeaceТочно така е Winkс вашите резултати впечатлявате всички PeaceУспех lovekiss

# 507
Дори, успех ти желая!Защо не започнеш вече трета фаза, пък и по време на нея може да стигнеш 58 кг? Аз също ще се страхувам като ктигна до нея, но нали все някога трябва да стигнем и тази фаза! Пък виждаш , че като пишем тук, сме повече стимулирани, предпазени от прегрешения и винаги ще получиш окуражение за правилното хранене!

# 508
  • Варна
Вече виждам новата си линийка. По нея се движи охлюв, защото аз съм един от случаите на най-бавно сваляне. За стимул на всички новодишли, които нямат светкавични резултати - при мен беше от 2 до 3 килограма на месец! Sick

# 509
  • Варна
Дори, успех ти желая!Защо не започнеш вече трета фаза, пък и по време на нея може да стигнеш 58 кг?

Цвети, страх ме е.

Общи условия

Активация на акаунт