Aunque la mona se vista de seda, mona se queda - Испания

• 24 773
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
kar4ita,ти каза,че си имаш лекарства от БГ,но ако искаш,пробвай за зъбките на Мая едно гелче,което аз купувах за Иви,когато дойдохме.Казва се Nani и при него действаше безотказно.А иначе завърза ли някакви запознанства с други майки,поне в парка да не си сама?Още ли си изнервена и притеснена?Ако мога с нещо да ти помогна,кажи.

# 241
Мимии блаодаря ти много си мила  Hug, да изнервена съм, защото децата Hug не спят, немогат да ди6ат от сополките и хленчат , а аз ни6то немога да свърша.А за това кремче ще кажа на мъжът ми да го вземе. В парка се запознах с една маика българка но несме се виждали от седмица защото се развали времето, но така като си стоя ж къщи съм доникъде с езика. Sad
Пожелавам лека вечер на всички

# 242
Ха, добра нощ и то мен.  Laughing

kar4ita , моите кукли вече са добре, особенно едната(малката)!Вече започна да и минава настинката.Моите също не спят, но аз (поне за сега ) намерих решение-слагам малката в столчето за хранене, давам играчки(на масичката) и докато ги изхвърли всичките от там аз съм свършила нещо  Twisted Evil С голямата проблеми нямам, тя си се занимава вече и сама, когато има да си чете си чете, когато има за писане-пише.За сега положението при нас е под контрол, само , че все още не искат да спят през деня, а малката се буди и много често през нощта.Нас също ни мъчи един зъб, преди седмица се показа само малко от връхчето и сега е в застои(не напипвам повече от това преди седмица).Мажа я с Нани, а също така една позната испанка ми каза когато е много неспокойна и я яболи да и мажа венците с Далси(болкоуспокояващо и понижаващо температурата).Слагам си на пръста капчица и мажа.За сега има ефект.

Morenaa, добре си дошла, надявам се да си изкарваш приятно при нас.

Rally_Y, честито на братчето ти  Party От тук насетне все хубави моменти да имате.

Ели, голям сладур си имаш, отсега си го приплювам за малката  Joy

Мимки, яж повече мед и пии повече прясно изцедени сокове, сега когато малкото човече расте в теб, имаш нужда повече от всякога от витамини и защитни срещу вирусите, средства.Много се пази.
А на бебо, можеш да пускаш и класическа музика, казват, че бебета слушащи  такава музика след като се родят са много спокоини(малееее, моите слушаха само Депеш и Металика и разни  тежки групи-сигурно за това сега са такива рокитясали  #Crazy )

Хайде лека нощ, че не остана време за спане.

# 243
хайде и аз да се запиша към болничките. Снощи когато се прибрахме в къщи забелязах че Ния е леко топла и реших да и измеря температурата и тогава ми каза че в гуардерията е била с температура и са и дали Dalsy. Имаше 37, но реших да изчакам малко защото и бяха дали Dalsy само преди 4 часа, а в къщи нямах апиретал да ги редувам, и в 22 вече беше с 37,7. Така че днес си е в къщи с дядо си, защото в градината ще и обърнат внимание, но в колегиото не съм сигурна дали някои ще забележи ако вдигне температура.

# 244
добро утро от нас   wavey smile3525
момичета,благодаря ви за хубавите думи за малкият ни Добромир  newsm51
silrai е,щом си го заплюваш ние пък няма да се дърпаме я  smile3503 малката е истсинска принцеска  babydust7 а кака и също е красавица  newsm10 newsm53
kar4ita много гадно е това със сополките  Weary много добре те разбирам,понеже и ние сме се "обзавели" със едни упорити сополки  Satisfied и няма отърване от тях  Sly много ми е жал като го гледам как се мъчи и не може да спи спокойно,искаше ми се да му сложа някакви капки, но леля доки каза,че е много малък и трябва да му слагам физиологичен разтвор и да му почиствам след това нослето, е аз това и правя, но кога ще се изчисти не знам, дано е по-скоро
е,това е засега от нас, пожелавам на всички болнички дечица бързичко да оздравяват  newsm10 newsm51 а на всички вас хубав ден от нас  newsm51

# 245
silrai,защо не казваш,че си фен на Депеш?Слушам ги вече 16години.Много си ги обичам.Как сте и как върви работата?Пусни някоя снимка на шедъоврите ти(а твоите торти наистина са шедъоври,да знаеш),че е удоволствие да ги гледа човек.

kar4ita,недей се притеснявай толкова и не се упреквай,че не си научила от езика.Все пак не ти е лесно.Има време,ще го научиш.Сега какво по-напред – 2 малки деца ли да гледаш,домакинска работа ли да посвършиш или испански да учиш?По-спокойно я карай,че нервите са крехко нещо,а ти си млад човек.Вярно,че е голям плюс да говориш езика дори и малко,но има време.За сега почни с повече гледане на испанска телевизия – може да пробваш най-напред с детски филмчета(по TVE2 има всяка сутрин от 8.00 до 9.40),хем и на момиченцата ще им е интересно.Аз в началото от ТВ-ята учех (е,и с учебник и речник през др.време).
Скорошно оздравяване и повече спокойствие Hug.

Rally_Y,неизбежно е в тоя преходен период на сезоните.А и в детски колектив настинките просто трябва да си ги имаме като едно наум.Чудя се сега Иво до кога точно ще се задържи здрав newsm78.Последната му настинка(но пък беше гнойна ангина)преди да да тръгне не градина ,беше през март 2006г – съвсем сериозно.И това е защото си го гледах вкъщи.Сега май ще се променят нещата.Дано само не са много зле Praynig!Оздравявайте и вие скоро Hug!

elibg,пробвай и с инхалации от лайка – слагаш на котлон една тенджерка с вода,малко сода за хляб и лайка и я остави да си къкри и да се изпарява в стаята,като доливаш като поизври.Много са полезни тия бабини процедури.И около час не извеждай малчо от стаята.Но това го прави на периоди,да не се овлажнява пък прекалено въздухът.И на вас скорошно оздравяване Hug!

Лудетина, Gaby_s , ROZI24 , Gery , Val, Saby, как сте,къде се изгубихте?Всички ,надявам се сте здрави!

# 246
Хайде и аз днес да се запиша в форума.
kar4ita ето от тук можеш да изтеглиш и да слушаш детски песнички.  Проходилка и паяк можеш да купиш и от големите магазини като Алкампо и Карефур в зависимост кое ти е по близко. Знам че ти е трудно, казвам го от личен опит и за мен беше така в началото, с езика още се боря, и все още не мога да кажа че знам основното пък да не говорим за останалото, а вече втора година съм тук, тъй че не се отчайвай при всеки е различно заучаването на езика. Пак ти казвам ако имаш нужда от нещо поне сме в един град кажи ако мога с нещо да ти помогна, пиши ми на лична и ще се чуем. Нормално е за децата да са раздразнени и да хленчат докато свикнат с обстановката, за сополите виж другите мами са ти дали съвети по въпроса.
silrai постоянно се тъпча с плодове, сокове, чай, но за сега няма ефект никакъв, сополите си течат гласът не се връща едвам говоря вече. Парацетамола спрях понеже не трябва да го пия повече от 7 дена.  А забравих да напиша за музиката, то познавам дете на което само класическа музика са му пускали пък пак си е ревливо, тъй че то си е до детето според мен. Иначе как сте вие освен, че ви мъчат зъбите.
Rally_Y честито за брат ти! Това е един от най хубавите моменти в живота, пожелавам им много щастие и любов!
Mimiii такава престилчица има и в Алкампо ако имате наблизо или в Карефура  също провери би трябвало да има. Поне от там я купи моята кума понеже и нейното е на градина. Защо не казвате бе хора и аз се присъединявам към групата ви слушам Депеш от близо 5-6 години и много ми харесват, дори съм си прехвърлила техни песни на телефона и си ги слушам когато пътувам.
Момичета  да ви се оплача, само неприятности напоследък около мен, освен болестта и това че си изгубих гласа вчера мъжо ми се връща ядосан изгубил си резиденцията(не че много много му върши работа понеже е изтекла вече, но все пак), та днес до полицията ходи да пуска денунсия и вика да се обади да си вземе почивен ден, да ама не шефовете го засипаха отново с работа, и няма да може да дойде с мен. Та отново сама ще ходя, май трябва да започна да се ограничавам малко с хапването понеже взех да не се чувствам добре, всичко ме боли станах по бавна от всякога не мога да се позная. От както съм забременяла съм качила близо 10 кила, пък какво остава за останалите 4 месеца.
Е това е от мен за сега, като минем прегледа ще пиша.

# 247
  • Ispania
Val,и аз много,много искам да се видим и нямам търпение,но честно казано не знам кога ще е това.Да се надяваме да е скоро Peace.Разбира се ,ще се обадим предварително,не бих те притеснявала с изненади от днес та за утре.Как върви практиката,свикваш ли вече?Здрави ли сте всички в къщи?

Практика Laughing newsm78,мойта практика последната свьрШи декември месец Laughing,сега сьм на практика ,но в реалният живот Crazyи сьс заплаЩане Laughing и доста дале4е от медицината Embarassed.
А ина4е и ние като вси4ки сме хремави...ами да,така е ,ако едно дете е здраво то това до него ,Ще е болно после пьк наШето ,Ще оздравее,но между временно Ще зарази оЩе две три деца Crazy.

Добре доШла на МОРЕНА Hug

Mimiii,,тук сме си ,такива като нас не се губят така лесно Crazy.
Наистина по4нах ве4е да се притеснявам за Марица,дано скоро се вклУ4и и каже как е детенцето Praynig

# 248
  • Ispania
Mimiii,аз не се притеснявам от изненади Crazy,когато се запознаем Ще разбереШ заЩо Wink,но Ще ме е супер яд ако дойдете и аз не мога да ви видя #Cussing out,Ще си изям ноктите от яд Close,така де...и без това и сега си ги ям Embarassed Embarassed Embarassed

# 249
Ето ме отново сега се връщам от прегледа при доки. Сложила съм 5 кила за един месец newsm78 и ми се скара, каза че трябва да се подложа на диета, но след изследването за кръвна захар, кръвното в норма. А и да можете да ми сложите  stork-girl понеже каза че ще е момиче, е аз и мъжо се надявахме на момченце, ноооо да ни е живо и здраво пък другото се оправя.
Кой беше заложил, че ще е момиченце?

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 22:22 от mimky

# 250
 Ха,Mimky,май-не съм познала,а?Да ви е жива и здрава бъдещата принцеса,пък малкият принц ще дойде по-нататък.Важно е ,че всичко е наред с теб и бебочка Hug!А килцатааа...казвай на докторът,че това са запаси за зимата и толкоз.Щом не се чувстваш зле,къде е проблемът?Ние искаме сега една госпожичка,че Иви да е батко,амааа...не става номерът сега.По-нататък.
А,да,Mimky,мерси за инфото за престилчицата!Ще търся и в "Алкампо".Една приятелка ми донесе от нейното момченце,но е много голяма(на Иви му е до ходилцата) и той се дразни и не я иска,а и е петносана и това пък мен ме дразни.

Val,извинявай,не съм разбрала,че си напуснала Embarassed.А идването ни ще е най-вероятно след празниците,тъй като сме малко притеснени финансово в момента,а ще се наложи и да сменяме 2 гуми на колата,и това трябва да е в срок до 2 месеца.А това значи още около 100Е допълнителен разход,та лоша работа.А с тези гуми ,с които сме сега не сме за по-дълъг път.Дано да успеем да се видим!Знаеш ли как започнах да ви чувствам всички някак близки като си пишем всекидневно.И наистина много ще ми е приятно да се срещнем.Дано се получи! Simple Smile

# 251
Здравеите!Еи големи сте сладурани Peace все готини моми4ета в този форум.Парво Мимки 4естита ти госпожица Hug,и аз не познах но така ми се иска моми4енце Sad,но 6те има бая кандидати тук Wink има избор.Мими и аз много те харесвам по постовете разбирам 4е си много добри4ка,ако имате пат насам си добре до6ла на гости ,кактои други мами м.Много 6те се радвам да се запознаем Hug.кар4ита така е мила тук с две деца е трудно аз сас едно Crazy,камоли две.Само не се изнервяи ако има вазможност даите голямата на градина така и ти 6те си по4ине6.В4ера разбрах 4е Гарция ве4е можем да работим с наите паспорти newsm78,поне така ми казаха!Ели това за сополките е така и ние бяхме сас сополки и само физеологи4ен разтвор.Кар4ита ако иаска6 утре 6те тидам името за едно сироп4е за сополи много е добро  го купувам без рецепта,не е скапо.Хаеде 4е прекалих маи Laughing,целувки и лека  bouquet

# 252
  • Spain
здравеите сладурки  Mr. Green
по4ти цяла седмица не бях 4ела 4е все по зада4ки ти4ах , колети , писма , търсене на подаръци ..
 нямам май какво толкова да кажа
Гери Ще е "бонбон фере роШе "( не претендирам 4е правилно съм го написала  Mr. Green ) на новогоди6ния им карнавал . главата ме боли да го мисля как Ще Шия костюма ,уж обясника как, прости4ко било ,но може да се наложи да търся Шива4ка. отгоре на вси4ко тупнаха условието  кафяв 4орапогаЩник и кафяво поло и аз като гламава обикалям да ги търся , еднакъв цвят и  двете и т,н,  Shocked Rolling Eyes. досега нямам никакъв резултат в диренето  Mr. Green. с друго няма с какво да се похваля . пу пу моята Щерка тази година не се е разболявала сероизно  , леко  да , но до температура оЩе не сме стигали. пожелавам на вси4ки мам4ета бързо да ви оздравеят де4ицата .
 ето неЩо което ви препоръ4вам
LA casa de Mickey Mouse  , много занимателни филм4ета , интересни са и се полу4ава диалог с детето . Гери много ги харесва , говори си с Мики и ги гледа с интерес  Mr. Green
http://thepiratebay.org/search/la%20casa%20de%20mickey%20mouse/0 … 0,200,300,400,600
аз съм изтеглила от 1 до 12 засега ама оШе не ги е изгледала вси4ките заЩото иска да си ги повтаря .
това е адрес към торента
Клара сори 4е така си позвлих да пиШа за адреса ти . а Ше си дадеШ ли в БГ?
може ли да си дадете адресите на ли4ни ?знам доста но ми липсват няколко
 на бременелките - лека бременност
Мимки 10кг избШо не са много , не се притеснявай

# 253
Здравейте!
Да ви кажа,4е вси4ко при нас е наред. HugЗа кой ли път се радвам,4е валенсианските докторя са супер неграмотни. Party
Не съм ви 4ела,не знам коя как е,но на вси4ки пожелавам здраве и доскоро!
  bouquet

# 254
Добър ден.
Днес имам повод да се похваля-станах отново леля, този път на момченце тежащо 3.700кг и дълго 51 см.Казва се Валери и се роди тази сутрин в 3 часа в България.Все още нямам снимки, но когато получа ще ви ги покажа.За сега само ще ви почерпя за негово здраве и за здравето на неговите родители и сестричката му.

ЛуДеТина , ние пък за Коледа ще бъдем балеринки и целите в бяло( сега търся бели обувки).Въобще по празниците в училище е много готино, защото разиграват разни сценки, маскирани.Първата година бяха снежинки с едни топки зашити по дрехите, миналата година бяха гномчета, ще изровя снимки и ще ви пошажа-много са сладки. Party
Благодаря за линка, ще бъдат изтеглени непременно.
Хайде ще бягам, че излизаме, когато имам време ще пиша пак.

Марица, пиши повече как сте, какво става при вас?Много се зарадвах като прочетох, че всичко е наред!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт