Aunque la mona se vista de seda, mona se queda - Испания

• 24 775
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
ЗДРАВЕИТЕ!silrai да ти е жив и здрав племеника много да радва мама и тати Марица радвам се 4е вси4ко е наред с вас Hug.Хаеде до после   bouquet

# 256
Благодаря ви момичета за честитките. Мими радвам се, че съм ти помогнала малко, дано да има и да успееш да вземеш на малкия такава престилчица. А килцата за мен не са малко вече се движа като някое пате, но пък и не е хубаво и много да напълнявам. Лошото е че започват да ми пречат. Все пак остават 3месеца, а  както съм я подкарала до къде ще стигна с това ядене, та доки ми каза да наблягам повече на плодовете да избягвам сладките неща и много мазните храни. 
Марица радвам се за вас, и най вече че Ани е по добре.  Пожелавам ви много здраве! bouquet
ЛуДеТина дано успееш да намериш такова поло и чорапогащник скоро. Покажи някоя снимка след това, ще ми е интересно да видя едно такова новогодишно тържество, никога не съм виждала или присъствала на такова. Е като малка може би, но от тогава мина толкова много време.
ROZI24 не се и съмнявам, че ще има голям избор моята госпожица. Просто ми е нужно време да се пренастроя за мисълта за момиченце, а толкова много исках момче, но нищо. Такова чувство имах че ще е момче защото ме рита като футболист.
silrai честит ти племенник! Да е жив и здрав и да носи много щастие и радост на родителите си.

# 257
  • в Tara
Марица, много се радвам, че всичко е ок Grinning

Лудетина, иди на китайковците, със сигурност там ще намериш такова поло и чоропогащник. там са почти без пари и няма да ти се свиди да ги запилееш след случката Laughing
аз се сещам нещо за костюма на хулиганката... можеш да купиш бонбони, да вземеш хартийките им и да ги налепиш по полото и чорапогащника.
или с тия жълто лъскавите дългите дето са за коледна украса, сещаш ли се от обясненията ми Mr. Green
има и такива хартии разни също....
за главата - перука в някакъв такъв вид пак, бляскъв, ферреророшевски! или фльонга, или някаква диадема...
пак от китайците можеш да й купиш и някакви кафеви пантофки, има мн сладки такива, плюшени с каишка Simple Smile
в ръцете може да носи някаква лъскава табла с бонбони.
въобще, идеи има. питай ме мен, толкоз карнавали, имам няколко бели косъма само от тази дейност Wink
последно се изтормозих с моцарт. как се слага в карнавален костюм тоз гений!

много поздрави на всички момичета  bouquet

п.п а, а на сара имаше много хубав чорапогащник , кафяв със златно ламе. точно по случая! и после хем ще си го носи детето...
после снимки задължително

# 258
  • Spain
Хара мерси за идейките , но вси4ко с костюма е измислено много преди да ни кажат на нас . даже знаят откъде Ще се купи плата , обясниха как то4но трябва да го правим . супер просто , но аз трябва да видя плата 4е неЩо не ми се връзва . уб бомбони а пък цялата работа Ще е неЩо като рокля с два ластика отгоре и отдолу . как мислят 4е Ще стане издуто незнам  Rolling Eyes. и Шапкие като плувни  Shocked .сигурно Ще префасонирам неЩо , но нали са 15 деца и трябва да са еднакви .. не мога много да се оливам с камбиотата .наистина трябва да проверя в сара , дано да има все оЩе.
МАрица с все сърце се радвам 4е не е това,  което са ти диагностицирали тук . Целувки на Ани и да се оправя. какво всъЩност се оказа .  къде сте сега , дай актуален адрес  Hug
п.с. пиШа с всякакви правописни греШки , без знаци и т.н. не заШото съвсем съм забравила как се пи6е а заШото ползвам любимия 4и4ко Кредор , с него оправия нема като гледам  Wink
лека ве4ер отивам по ком центрове да търся 4орапогаЩници и други такива ....

# 259
Марица,много се радвам,че всичко е наред и сте добре.А какво се оказа?Когато имаш време пиши повече.

silrai,Честито!Да е жив и здрав малкият Валери и да ви радва всички(не само мама и тати).И да му обясните ,че има за леля най-изпеченият майстор на торти.

ROZI24,много ти благодаря за милите думи и ако имаме възможност,естествено,че бих се радвала много да се видим.Ако пък на вас ви се отвори възможност,заповядайте Hug.С радост ще ви посрещна Hug!Тъкмо Иви и Хектор ще поиграят заедно.

Лудетина,най-после да чуем нещо и за вас Hug!Успех с костюма!Тук в градината още не са ни казали ще има ли празник с децата.Гери добре ли е?

Mimky,няма какво да се притесняваш.Естествено,в твоите месеци ще понатежава вече,ще се поуморяваш повечко и така.Няма начин.Сега пак ли по опашките ще чакаш(за на мъжа ти резиденцията)?Милата ти!Дано нещата се оправят по-бързо!

# 260
  • в Tara
А! то трябвало всички да са еднакви Blush
аз мислих, че са ви оставили да импровизирате....
не съм чела като хората Crazy

Mimiii , как е Куенка, студено ли е? Grinning

# 261
  • E-CLM & CH-VD
До нас, в Гуадалахара, откриха преди 2 дни нов сентро комерсиал Корте инглес с много магазини Sunglasses и е лудница, народ, промоции, оферти  Money... според статистики от предни години, в Испания се дават средно по около 400 евро на човек за подаръци newsm78

Марица, радвам се, че всичко е наред. Като имаш време, разкажи по-подробно какво са оплескали пак вашите лекари Laughing

Мимки, тук се счита за нормално да се качат около 12 кг за цялата бременност, и като ги надвишиш, те слагат на диета  Laughing, една колежда на съпруга ми скоро я сложиха, че беше качила доста.

Силрай, да ви е жив и здрав племенника!  Hug Ще чакаме снимки!

Лудетина, опитвам се да си представя Гери като бонбон  Laughing. Как ще успееш да направиш като топче едно толкова фино детенце, не знам  Laughing
А за кирилизирането - ако искаш, ще ти пратя една съвсем малка програма за инсталиране, която ти добавя файл за фонетична клавиатура в регистрите, и не ти съсипва уиндоуса (ако е на испански). При мен без проблем вървят испански, френски и английски програми. На Флекстайпа това му беше проблема - след инсталиране нито една програма, различна от английска, не ми вървеше, и не излизаше нито едно ударение Close. А сега всичко е ок.

Хара, да те питам за умидификадорите - ти с дестилирана вода ли го пълниш?  newsm78 Или е с йонизиране?

# 262
Как да ти кажа ,Хара,малко като в пустинята сме Laughing – сутрин и вечер студ(направо мразовито,щом ми измряха цветята Cry),а през деня като напече едно слънце,не се стои с яке. Днес съм си купила зазимена роза,от големите,тъмно-червена.Тя можела да вирее цяла зима навън,та да видим дали ще я задържа жива.Доколкото знам,розите си изкарват зимата,щом са подрязани... newsm78. Между другото,наистина ми е любопитно за костюма-Моцарт,имаш ли снимки?Интересно е да се види.А ако и на нас ни искат нещо карнавално за градината,и ако ми се наложи,мога ли да те потърся за идеи?

Gaby_s,какво направихте с дома на мечтите?Купихте ли го?Нанесохте ли се?

# 263
  • в Tara
Хара, да те питам за умидификадорите - ти с дестилирана вода ли го пълниш?  newsm78 Или е с йонизиране?

предполагам имаш предвид ултразвук? newsm78

и двата- и този обикновения на чико и другия ги пълня с чиста вода.
чиковския е с нагревател, водата излиза на топла пара, притежава контейнерче, което позволява да сложиш етерични масла вътре.
за зимата е ок.
този другия няма тази възможност.
вече който ти си прецениш. за мен лично този с контейнерчето ми вършеше чудесна работа, казвам вършеше, щото нещо се скапа Confused
имала съм вечери, децата сополиви, слагам есенция и на сутринта нищо им няма Wink

за неспокойни бебета знам, че е много хубаво, защото от лавандулата се успокоявали. но разбира се не трябва да се прекалява.

Mimiii, трябва да ги намеря снимките, че не съм си пипала албума с години Mr. Green

нямаш грижи, свиркай за карнавални идеи  bouquet

# 264
  • E-CLM & CH-VD
предполагам имаш предвид ултразвук? newsm78

Ултразвук, разбира се  Laughing, мислила съм за нещо друго, като съм писала. Питах, по повод на тази статия, която ми попадна http://www.bebesymas.com/2005/11/29-vaporizador-o-humidificador, и вместо да реша категорично, взех да се чудя повече  Laughing.

Това за есенцията звучи доста добре.

# 265
http://www.eroski.es/eroski/servlet/Eroski.do?inicio=true
http://www.edreams.com/
http://www.lastminute.com/
http://www.hemusair.bg/index_bg.php
Това са компаний който продават билети на по ниски цени, може да бадат сложени на първа страница
Мен грип ме тръшна, така ми се лежи а немога сещате се защо, на Мая и горят венцитеи вдигна температура , се тези зъби аман, така исках Мая по лесно да ги вади  ooooh!
Днес купихме на децата проходилка и столче за хранене  Grinning.
Марица много се радвам, че всичко е наред  Hug
Лудетина успех с костюма  Peace, като стане да не забравиш да го снимаш и да ни го покажеш
Ставам ,че пак едното ревна
Лека вечер и целувки

# 266
Здравеите!Да се запи6ем 4е темата в неделя оти6ла в девета глуха Grinning.Кар4ита голяма сладурана е Мая ,с тези заби е ло6о купи и гл4ето за заби.Аз на моя му давам и Нурфена и го успокоява милото.Мимки много рядко 4увам маики да искат мом4енца пове4ето искат моми4енца Wink.Аз толкова много исках моми4енце,но сега моя син не го заменям за сто моми4енца Laughing.Важното да са живи4ки и здрави4ки.Днеска слагахме прозорец в хоа на ка6тата,ама с малко дете ремонт не е работа бута навсякаде.После го пратих с ба6ат му и си из4истих спокоино.Ами това е!Казваите как изкарахте уикенда Wink.Целувки и лека сдмица  bouquet

# 267
Добър вечер и от мен или може би вече е добро утро  Laughing

Благодаря на всички за пожеланията бъха предадени лично от мен на майката, тя също пише тук във Форума.Беше поласкана.

Ние също сме с едни зъби, дере , хапе, вика, скубе..., абе лоша работа, обаче си мисля че ще е така още два-три дни защото почти е пробил.Само се чудя когато има вече зъб как ще се кърмим?!? newsm78 Дали няма да хапе?Някои има ли опит, моля нека сподели?

kar4ita , много лошо, това с грипа-аз също май съм прихванала нещо, обаче за сега не се давам  Simple Smile Пии повече натурални сокове, ако имаш време си изтисквай поне по две чаши дневно, яж много мед.При мен това много помага.Я да те питам, по принцип не е ли рано за проходилка, моето диване се изправя вече самичко като се държи за нещо, обаче си мисля, че още и е рано да тича с проходилката.?

Mimiii, благодаря мила за признанието.Ако искаш да видиш новите ми работи отиди в темата с тортите, защото честно казано нямам много време да поствам повече снимки, пък и трябва да им намаля размера....За сега ще сложа само на бебо(племенника) и една на Рая от завършването миналата година, да видите какви чудеса творим ние в училище(костюма за тържеството)

Хайде ще отивам малко да поспя, защото утре моята малка госпожица става на цели 6 месеца и първо ще ходим на консултация, а после ще празнуваме малко.Лека нощ на всички и сладки сънища.

# 268
Добро утро, доста сте изписали от както влизах за последно.
Марица радвам се че сте добре, поне един път да се зарадвам на лекарска грешка относно диагнозата с Ани. Разкажи когато имаш повече време как сте и къде сте.
Силраи честит ти племенник, да е жив и здрав, и много да ви радва всички, защото какво по хубаво има от едно малко човече което да дава смисъл на живота. Много сладко бебе, а и Рая е голяма хубавица, с право е била избрана за реклама още като бебе.
Мими честита ти принцеса. Аз много добре те разбирам как се чувстваш. През цялата ми бременност бях убедена и много ми се искаше да е момче, а таткото момиче. Но при нас разбрах чак при раждането, така че когато я видях вече нямаше значение дали момче или момиче.
Момичета благодаря на всички за пожеланията към брат ми. Бих искала да споделя с вас нещо което попаднах докато търсех самолети до Бг за сватбата.
 http://book.clickair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
Това е ниско бюджетна компания която от 1 февруари започват полети до София от Barcelona на много ниски цени, за сега ще са само до 28 март защото след това летище София сменя разписанията, но се надявам и после да останат. Полетите им са в петък и неделя, което за мен е супер, и дори с билет от Аликанте - Barcelona ми излиза доста по евтино от Българияеър. Но не искам да ангажирам никой с моето мнение, може някои от вас да не харесват ниско бюджетните полети, но пак за други може да е от полза.
Лудетина успех с костюма на Гери, представям си колко ще е сладка, но искам и снимки да вия. Тук при нас миналата година ги обличаха като пасторас, но аз си имах костюм от градината защото там всяка Коледа ги обличат така.

# 269
Rally_Y, инфото е супер. Аз откога чакам да се появи някоя нискотарифна компания и да лети испания - българия - всички, които знаех досега бяха до Букурещ. Тази е супер, дано да се задаръжи по - дълго време. Мерси много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт