Aunque la mona se vista de seda, mona se queda - Испания

• 24 777
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Bec  тя гинеколожката сигурно за това се очуди като ме претегли и каза да спазвам диета, но ще я започна след изследванията за кръвната захар. А ти намери ли и друг сайт за онлайн продажба на книги?
silrai  и двете буби са много хубави, разбирам защо малката краси билбордове. И честита ви месечинка!

Rally_Y мерси за честитката и за линка, то си заслужавало, ако в действителност са такива цените.
Момичета не зная как е при вас, но тука в Мадрид е адски студ поне такъв беше събота и неделя, не посмяхме да си покажем носовете навън. Такъв ужасен вятър духаше, направо те пронизва. Иначе нищо интересно при нас само дето правихме разместване на стаята да видим къде ще слагаме беба.
Е пожелавам ви лек ден и бързо оздравяване на болните.
п.п. Мене още ме държи тоя грип и няма оправяне въпреки мерките дето ги взимам.

# 271
Здравейте и от нас Hug  bouquet!
Тоя уикенд имах повечко работа от другите.А вие,гледам,сте поизписали доста,та си почетох.
silrai,голяма бубка в пъшкулче е малкият Валери.А Рая е много хубава.Пу-пу Wink.Май ще краси някоя корица на модно списание някой ден и ще разбива сърца Wink.А за коя тема с торти става дума?Къде?Нещо не съм в час.

Rally_Y,благодаря за линка.Ние сме в тая категория,дето ще се възползват може би на лято.Дано се задържат ниските цени.

Момичета,някоя от вас отглежда ли Бонсай? Да ви питам за поддържането му през зимата.Четох разни неща в Гювеч-а,ама е друго да ти каже човек с опит.

# 272
Добро утро,момичета! Заповядайте на кафенце.

Желая лек и слънчев ден на всички Hug!

# 273
Добър ден на всички!
Благодаря ви за милите думи.  Party
Благодаря за кафенцето, ще си взема от това чистото, леле как обичам такова кафееееее.
Мимиии, я кажи това за разбиравенто на сърца на малката ми дъщеря да видиш на какъв рев ще го удари... Joy Така една приятелка като я видя и като възкликна" Леле, Елеана, с тези очи и тази красота, колко мъжки сърца ще разбиеш..." и това като ревна...шоу...после приятелката ми вика" Няма, няма  да ги разбиваш, няма...", и то спря да плаче.Абе ще кажеш, че разбира за какво става въпрос... newsm78
А темата за тортите е тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241063.220

Rally_Y, аз също благодаря за линка, ние вече си купихме билети за януари за Българияеар, но за в бъдеще ще имам повече избор.

Момичета и тук е много студено, едни ветрове, еднин студ.Тук на морете температурите почти никога не са падали под 10 градуса, а сега навън е 7 и е страшен студ.Направо не знам какво ще правим в Бг през януари, след като сега си обличаме пухенките на 7 градуса-сигурно ще изпукаме от студ. cold Wear Umbrella

Хайде лек и успешен ден от мен на всички , аз отивам да готвя  cook

# 274
  • Spain
привет мацки !
 най после малко време и за писане да ми остана и да няма какво да ви кажа Simple Smile  Wink
 Мимии беше питала как е Гери - добре , изобщо не се оплаква (ако става въпрос за хернията ) и ве4е спекулира с това " не ми се върви , ще ми излезе хернията  Mr. Green " например Simple Smile
 при нас пък едно приятно слънце е пекнало . тези 2 дни го дават дъждове при нас ама май нещо не са познали Simple Smile
Весе къде се изгуби булка  Wink ,аиде 4е нова тема трябва да пуска6 Simple Smile

# 275
  • Spain
Хара забравих да ти кажа какъв карък съм . разбира се в сара има6е отвси4ко което ми трябваше , но за по - големи деца . ( в нашата детската сара де ). знам още 2 в района , но са по дале4 , дано там да има  има4е тоя 4орапогащник с златното ламе ми хареса .
за филм4етата - ето тази търса4ка вър6и добра работа , пи6е6 си заглавието на испански и обикновено излизат неща
http://www.torrentz.com/
 и  този саит също  - http://thepiratebay.org/  .
някъде нагоре бях дала линк4е за поредицата на "къщата на мики маус" много занимателно ще е за Мони мисля

# 276
silrai,знаеш ли мъжо как би се зарадвал и на такава торта-китара (нали е бас-китарист).Супер са тортите,абе нямаш грешка.Браво!!! Peace За температурите тук и аз си мисля много пъти – като се климатизирахме и свикнахме да подразбираме под студ това тук,как ли ще се справим с един студ като в БГ  newsm78? А при нас сега пак си е топло денем,сутрин и вечер обаче е доста студено.Около обяд обаче не се стои навън с яке-много е топло.
Иви толкова харесва градината,че иска да стои там и не му се прибира на обяд в къщи.Само мрънка "Мимиии, керо кон нинъос".Да му се чуди човек newsm78.А аз като се притеснявах,че ще плаче...

Лудетинка,засекли сме се с публикациите.Много се радвам,че е добре Гери.Точно за това питах,че мислех,че наближава операцията.Ама тя се е изхитрила ,а? LaughingЗнае как си постигне своето. Стъкмихте ли костюма? На Иви даскалките още нищо не споменават за Коледата.А той ако има как да стои само в гуардето и да си идва само да преспи в нас.Толкова много му липсваха игри с деца....година и половина се изтормози.В селото има само едно паркче и там ходят по-големите да пушат.А децата се събират в нечие патио да си играят и така.

# 277
  • Spain
МИмии къв костзм  те още не знаят откъде ще купуват плата и не знаят по колко трябва на дете 4е камоли да сме го направили . о4аквам както винаги вси4ко в последния момет . ако тържеството е в петък да ре4ем .. ще 6ия наи вероятно костюм в 4етвъртък ве4ерта  Mr. Green . испанска то4ност   Wink и като писа тук за мъжа си сега се сетих 4е 4етох постовете на едно моми4е 4иито мъж пък е барабаниста  на Ентолмент ( не притендирам за то4ност на изписването ) и веднага за теб се сетих разбира се . а мъжа ти пи6е ли в някои форум ? да не се окажат " дружки" с моя ?

# 278
Лудетина,ако въпросният барабанист се казва Ивайло и е с прякор "Джипа",значи е дружката на мъжа ми.Но доколкото знам не е женен,освен ако с неговата Юлия не са се "бракували"инкогнито.Ако се познаваш с нея,свържи ни да видим дали за едни и същи хора става дума.А точно преди половин час пък научих,че вокалът им ще се жени през април.Жалко,че сме така откъснати,ама такъв е животът.

Момичета,днес моята приятелка-испанка ме помоли да и давам уроци по български и ще започваме от утре.Много голямо желание има да го учи.Обаче започваме с изговарянето на някои български букви,защото и е толкова трудно на милата.Ако знаете с какви мъки се опитва да каже "звезда","слънце","здравей" и др.подобни.Но желанието и да учи е много голямо,та ще видим.Ще ви разправям след някой и друг урок.

# 279
Добро утро момичета   bouquet
Минавам само на бързо да ви кажа добро утро, виждам че съм първата тази сутрин, да направя и кафе  Laughing

Рових се тази сутрин из сайтовете за самолетни билети и открих че и www.wizzair.com ще летят София - Барселона и София - Валенсия - но засега гледам само лятото - от 07/07/08 до 14/09/08. Малко е далече още, но реших да споделя инфото с вас. Тука е разписанието http://wizzair.com/timetable/?from=SOF
Хайде аз започвам да се трудя, лек ден и много усмихнати и здрави дечица.

# 280
Здравейте моми4ета  Hug ,минавам само да ви кажа добро утро.Напоследък съм в някаква депресия и не ми се пише,но така е когато идват празниците,налягаме голяма носталгия,ще се оправя когато минат  Simple Smile .Ина4е ви про4итам отвреме навреме.Много се радвам 4е при Марица нещата са се развили добре  Peace .
Де4ицата са големи сладури с тези костюм4ета,Лудетина успех със шиенето на вашият,аз съм много зле в това отношение,добре 4е имам комшйка шива4ка  Laughing (ако ми се наложи) .lovely_ мерси за кафенцето
Пожелавам ви лек и успешен ден и много усмивки  Heart Eyes   bouquet

# 281
lovely_,благодаря за кафенцето Hug!За линковете също.На лято може би ще се възползваме.Дай Боже Praynig!

dun4e,ако знаеш само как добре те разбирам.И миналата зима,и тази,започнат ли коледните реклами по btv,и повече от всякога ми домъчнява за нашите и за дома.За това избягвам българската телевизия.А родителите ми,милите,така се надяваха да си отидем за Коледа.Какво да се прави,ще се видим пък лятото.

mimkyкакво става с теб?Добре ли си?Мина ли настинката?

Вес,новата темичка ли подготвяш,че се изгуби?

# 282
 и тук да питам има ли мами в Толедо? писах в една друга тема, накратко и тук ще опиша това, което ни се случва сега. Мъжа ми тази нощ пътува за Испания, Qintanar de la Orden, няма да пиша как се чувствам, предполагам на повечето им е познато чувството. Дъщеря ни е на почти 1 год и не мога да си и помисля да тръгнем с него, но идеята на нашия тати е да го последваме до 1 година.
Неизвестното слабо казано ме плаши   ooooh! имам добра работа тук, а там какво ще работя ....  newsm78, ще се радвам ако ми нахвърляте долу-горе какви са вариантите за работа за жени там
Имам още много въпроси, но предполагам след ден-два ще си събера мислите Cry

# 283
kriss, спокойно ,мила!Няма нищо страшно.Синът ми беше на 10месеца ,когато мъжът ми дойде тук.Беше ми страшно мъчно,много плачех,но след 3 месеца го последвахме.Чак сега започнах да работя и аз,е ни беше лесно до сега,но пък сме заедно.
В Толедо би трябвало да има детски градини,и ще можеш да работиш.А какво се предвага като работа там за жени нека по-добре ти кажат момичета,които живеят там.В нашето село чак сега откриха детска градина и аз работя в събота и неделя,чистя в един бар.Децата са в градината само за по 2ч и половина на ден,и затова не си намирам нещо постоянно,но предстои да удължат престоят им и ще си търся работа.А ти не бързай,първо свикнете с промяната,пък после ще помагаме с каквото можем.
Успех и обещавам подкрепа.Ти пиши пак.И не се страхувай от пътя и преместването.И по-малки дечица са пътували.Спокойно.Всичко ще е наред Hug.

# 284
  • E-CLM & CH-VD
Здрасти, ето ме отново Sunglasses

От няколко дни ходя с мъжа ми на "работа" - нали си пише тесис докторал, и събира информация, но има разни данни, които не могат да се изнасят от болницата, и трябва да се обработват на място, та моя милост удря едно рамо. Много е забавно, защото тъкмо сега се провеждат няколко енсайос клиникос с доброволци.

Ловли, възползвам се от кафето, въпреки, че вече не е сутрин.   bouquet

Мими, новата темичка ще я пуснем като позапълним и 15 страница Simple Smile

Лудетина, какво стана с костюмчето? Започна ли го? Гери наистина много се е изхитрила  Joy - което не й отърва да го прави - с хернията се оправдава Twisted Evil Laughing

Крис, най-важното е да знаеш испански. Ако смятате да го последвате след около година, възползвай се, и научи основите на езика в Бг, а после вече в Испания да го подобряваш. За работа - зависи от специалността ти. Трябва най-малкото да си преведеш дипломата. Иначе, за момиченцето ви, има детски градини, детето ще се чувства добре, може да започнеш да я даваш за по-малко време като начало, докато свикне.
Има една мама от Толедо, ако се включи, може да ти даде конкретна информация, но тя ще ти послужи като дойдете на място.

Общи условия

Активация на акаунт