Aunque la mona se vista de seda, mona se queda - Испания

• 24 764
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
elibg,пу-пу да не му е уроки Wink Rolling Eyes.Да ви е жив и здрав красавецът и много радост да ви носи!Толкова ме умиляват такива мъничета....

# 226
elibg пу да не му е уроки голям сладур е и името му е много хубаво, нищо че испанците едвам го изричат.
Мими не си пропуснала нищо, понеже все още и аз не зная какво ще е, иначе на консултация съм в петък и после ще ви разказвам как е минало.
Знаете ли свалих си много детски песнички на бг и са много хубави от нашето детство и в момента ги слушам. Party Whistling

# 227
  • E-CLM & CH-VD
Ей, най-накрая спря да вали при нас  Rolling Eyes

Ели, много е сладък Добромир. Сина на кумовете ни се казва така, и като ни бяха на гости тук, познатите ни нямаха проблеми с името му. А той сам на себе си от малък си казва Дуду Laughing

Мими, моя кунядо също е Лъчезар, и също му казват Лучо, и много го бъзикаме, защото Лучо е също и една от куклите от Лос Луннис - жълтата с щръкналата коса Laughing

Асто, всичко това за брака беше майтап  Laughing, не познавам някой който би се оженил по такива причини. А за припознаването на детето, имах предвид в Бг, там е по-трудно заради папелеото.
Като каза за снимките, там има едно детенце Марк, което липсва в списъка на 1 страница.  newsm78 Чие е това детенце, някой има ли идея??
Иначе, всеки който иска да си добави снимка в албума ни, е достатъчно да поиска паролата от някой, който вече си е сложил.

Мимки, ето няколко страници за бг книги: http://attika.dir.bg/index.html, http://www.sfbg.us/authors/index.html. Имах и други, но нещо са сменили линковете и трябва да ги потърся.

Саби, как сте вие, Йоана пооправи ли се или още е болничка? А ти със стажа докъде стигна? Хвана ли скалпела вече?  Laughing

# 228
Вес,и с мъжът ми е така.Като ходихме лятото на басейн и го питаха за името му за билетчето,и за да се уверят правилно ли са чули,питаха-"Lucho como de Los Lunnis,no?" Laughing И той,милият ,само се подсмихваше лекичко.

Mimky,и аз отрано се запасих с песнички и книжки.Сега песничките ги слуша с голям кеф,но щом хвана книжка да му чета и ми се ядосва и ми дърпа книжката и я хвърля или я взима и почва да си ломоти нещо,сякаш си чете сам.

# 229
Здравеите!Ели малкия е страхотен Peace да ти е жив и здрав толкова ги харесвам мани4ките бебнца,идети дса ги изяде6 Laughing.Вес такмо се похвалих и времето се рзвали #Cussing out,но поне дажд при нас рядко вали.morenaa добре до6ла Hug.За болницата ни6то не си носих само документите.После ми донесоха дрехите за иизписване и ко64ето за колата с което станаха неразделни GrinningАми това е ние сме добре няма ни6то ново.Целувки и лека  bouquet

# 230
Вес благодаря ти за линковете, особено първият ми свърши страхотна работа, понеже търсих един автор и неговите книги и ги намерих. Laughing
Иначе нищо интересно при нас, само дето сега си изгубих гласа кой знае къде е отишъл.
 Thinking ooooh!
Лека нощ на всички и на болните бързо оздравяване!

# 231
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета
мен днес май не ме лови сън
малкото 4ове4е си спинка блажено а аз тук будувам
ели малкия е такава сладка буба
асто ти се появи, за испанския незнам колко добре го владея не е перфектно със сигурност но се справям доста добре, завършила съм в бг испанска гимназия та от там го знам а тук съм от скоро три години
за дипломата си права, тя ми е призната, това което приравнявам е мастера, в бг правото е 6 годни и като се завърши може да се работи каквото и да е с него а тук след като го завършиш трябва да искараш и мастер та аз преравнявам мастер за абогада
за докторската степен не ми беше нужен мастер стигаше ми дипломата за дере4о
с моята диплома без да карам или преравнявам мастер (разликата не е много голяма) мога да работя като хестор или прокурадор (което хи4 не е малко), но аз реших да преравня и да се пробвам като адвокат та да видим, какво ЩЕ излезе, дано да успея
по принцип дойдох в испания само за да завърша докторада и смятах да си се прибера, но така ме завъртя живота появиха се двамата ми най лубими мъже и ето ме опитвайки се да преравнявам мастери и пак да запо4вам от а и б
отнесох се хайде лека

# 232
Ели много голям хубавец си имаш мила.
Мимки къде го загуби този глас, а от къде си дръпна детски песнички ?
Morenaa добре дошла при нас, и леко бременеене  Peace
В Мадрид дне времето беше малко по хубаво спря да вали и си показахме нослетата навън. Мая е все така кисела постоянно хленче и плаче вече незная какво да я правя. И да си призная много съм изнервена , опитвам се поне да не си го показвам пред децата и засега успявам. Някои от вас да е купувал паяк, проходилка от тук.
Рози друг път не се хвали за времето че виж какво става  Mr. Green
От мен лека вечер и целувки на всички сладурки и сладурковци

# 233
Добро утро момичета,
Вчера ви бях писал че имам да ви разказвам много неща, ами първо ще ви разказа за една случка тук от форума. Миналата седмица получих на лича съобщение от една мама която живее в САЩ. Видяла че в профила ми пише че живея в Регион Murcia и решила да ми пише защото нейната майка също живее тук. Аз и отговорих и тя ми даде Скъпа си. Каква изненада беше за мен когато видях снимката в профила и, ами това беше една приятелка от ученическите ми години, дори беше гадже на брат ми няколко месеца. Когато и казах коя сам тя също не можа да повярва, страхотно съвпадение. Така че сега имам още един хубав спомен от форума.
Другото ново при нас е че брат ми, който е на 34 год., най накрая се реши да се оцени, така че ни предстои сватба май месец. Лошото е че маза ми е почти сигурен че няма да го пуснат отпуск дори за една седмица и ще трябва да си ходи за 3-4 дни. Така че ако някой знае някакви по евтини компании, та дори и с прекачване моля да ми каже. Но затова пък Ния е на седмото небе от щастие защото ще става малка булка.
Елибг много голям хубавец е твоето момченце, чак ми се прииска и аз да си имам още едно.
Анетт имаш ли някаква представа от ипотеки, защото сме решили да правим т.н. subrogacion й не съм много сигурна дали в нашият случаи може да се направи, тъй като маза ми не е включен в ипотеката, а в ескритурата да и преди да се доверя на директора ми се иска странично мнение
Днес доста се отплеснах и трябва да се залавям за работа

# 234
Rally_Y,какво по-хубаво от това около теб да са само хубави събития Hug!Все така да ви върви Hug!Честито за брат ти,желая му щастие,но има време за пожеланията.

Kar4ita,защо така,мила?Да не би Мая още да не е свикнала с тукашният климат или пък да я мъчат зъбки?Хубаво,че успяваш да се владееш.А разгледа ли града?

Иви най-после оздравя ooooh!.Сега пак е на градина.Майчетата с детскоградинчета,я кажете от къде да му купя карирана зелена или синя престилчица,че ни искат за гуардето(казват им "баби"на престилките)?Все забравям да питам някоя от майките,а куидадорите не знаели от къде Shocked.

# 235
  • София
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темата ви. Имам въпрос към живеещите в Мадрид, тъй като в събота пътуваме натам с малчо за няколко дни - какво е времето и как се обличате в момента?

# 236
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темата ви. Имам въпрос към живеещите в Мадрид, тъй като в събота пътуваме натам с малчо за няколко дни - какво е времето и как се обличате в момента?
Дьждовно, якето и 4адьра задьлжително.

# 237
  • E-CLM & CH-VD

Mожеш да влизаш и ТУК да гледаш времето, изключително точни са. Където пише Pronóstico Extendido ти дава прогнозата за следващите 10 дни, а Pronóstico Horario е за самия ден по часове.

# 238
  • София
Gracias!

# 239
Здравейте
Незнам защо Мая плаче, снощи ме хапа и ме скуба, направо ужас, явно наистина са зъбки. От Мадрид разгледах езерото Лаго, един търговси центер които много ми хреса и един голям парк в който ходя и сама когато е хубаво времето.
Мая е болна суполива и кашля, тази вечер и на  Галето и текнаха суполките  ooooh!, добрече съм се запасила с лекарства от БГ
Силраи как са твоите госпожици?

Общи условия

Активация на акаунт