Отговори
# 105
  • Варна
А ние допреди да застуди ходехме с едни платнени кецове , от тези дето са за " фасон " с подметка от тънка гума , но сега вече обуваме обувчиците на Колев и колев за прохождане ! Налага се защото във къщи единствената застлана с килим стая е хола , а др. стаи са с ламинат  и гранитогрес и много се хлъзга , а  и нам мен ми е студено като ходя боса , пък какво остава за мъничето !

И като стана дума за ходене , ние имаме повод за хвалба ! Вчера Анди направи няколко пъти по 2-3 крачки , а днес повтори упражнението като увеличи броя на крачките до 5-6 !  newsm44 newsm68 Но с Прощъпулника ще изчакам някой и друг ден ! Исками се да затвърди малко уменията си , но имаи друга причина , за която искам да ви помоля за помощ ! Можете ли да ми кажете как и какво точно се прави на Прощъпулника ?

# 106
  • Варна

Вержи да знаеш моя Лазар е зешеметен от Лора, като й види снимката на аватара ти направо се захласва, едни усмивки, чар, не мога чак да го опиша, човека е влюбен Heart Eyes...чакай ни скоро, ще приставаме!

въййй предупредете да приготвим чийза  Laughing  Flutter

# 107
Добро утро  bouquet

Имаме напредък-днес станахме по-късно.И не сме пили АМ,а сме яли попара за закуска bowuu

# 108
ние вкъщи ходим с терлички или с чорапки с кожена подметка, а за навън купихме ботушки  Laughing
не съм дала все още жълтък ,та се чудя от кога и как да го започвам  newsm78

# 109
Шемет, искам и аз в друга стаяяяяяяя! И мойто мъжо хърка ли хърка! Sad
Троя - прави се една питка, която се търкулва пред бебето. То трябва да я последва и да стигне до мястото, където си наредила различни предмети, които да символизират различни професии. Аз примерно бях сложила сметало, което си избрахме, фотоапарат, химикалка, микрофон, вторият ни избор Wink, книга, гримове, спринцовка и т.н. Това е в общи линии. След този ритуал се почерпихме вкъщи.  Не е необходимо да има гости, но на бабите винаги им е много интересно Wink! И, Троя, честити ходещи крачета на Анди! Hug
Жълтък давам 2-3 пъти в седмицата, по мъничко, една четвърт примерно, но ние скоро го въведохме.
Стаси, честито дипломиране!

# 110
Аз намерих от Штъркел едни много мекички терлички с гумени капки отдолу, та не се пързалят на паркета - имаше ги в синьо, в розово и в зелено, 4,50 - та с такива ходи в къщи, отдолу с чорапогащник, пък и навън, защото са дебели. И от Oviesse намерих едни хавлиени чорапки с такива гумени неща на ходилото, бяха около 7 лв.

А жълтъка го давам не повече от 3-4 пъти в месеца... newsm78, по половина в яденето, но тя изяжда много по-малко, защото никога не си изяжда цялото пюре/попара.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 09:56 от шамЕнет

# 111
Добро утро от нас на всички  Grinning
Последните няколко дни ми бяха толкова натоварени, че и компютъра не съм пускала  Sad
Като гледам колко е много е писано явно доста съм изпуснала. Но...като заспи следобяд дивачето ще чета обстойно.
Сега трябва да вдигам Зори от гърнето, че нещо я хванаха бесните...

# 112
  • Düsseldorf
Привет и от нас! Пак сте се постарали да не ни е скучно и да имаме да дочитаме.... Wink
Да за почна със сърдечно ЧРД на Понтес, макар с леко закъснение!!! Бъди здрава, усмихната и обичана, мила Ирина!!
Честито дипломиране, Стаси! Блестяща кариера и всичко най-добро![/color]
За протокола: Свиленка пак е в категория комар - на 10 месеца и няколко дни беше 70 см. и 8 кг без малко....
Зрънчовците: Аз съм много твърдо против да се дават на децата такива боклуци (много съм съгласна и с думата!) - набухватели, съмнителни преработки, дехидрогенирани мазнини и нищо полезно, наистина. Ще се опитам максимално да предпазя Свиленка от тези анти-храни.
И по други въпроси мислех да се изкажа, обаче няма времееееее.....
Да не го приема никой лично, нормално е като влизаш веднъж на няколко дни да не успяваш да вземеш отношение по всички теми и да не отговориш н а всички....
Хубав ден от нас!!!

# 113
  • София
добро утро!
седя си тука и чета, а ния докопала един сапун и го мляска здраво Shocked нямаше пяна по устата още, но устата й мирише на сапун.
и моето възпитание нещо куца, защото се проявява интерес само към неща, които са НЕ
в къщи ходи с едни обущенца на колев като пантофи, но с твърда подметка. като е на леглото по терлици или буйки някакви.
Троя, за прощъпулника гледах реклама на часът на мама тази седмица ще има прощъпулник на живо. гледай Peace ама не разбрах точно кой ден.
ина нк, гащеризонът ни е армаган.

# 114
Здравейте.Аз съм настинала и изтръпвам при мисълта,че мога да разболея малкия.Все е отгоре ми наврян,и до тоалетната немога да отида без да е дошъл с мене.За памперсите сменяме средно по 4.За прощъпулника по телевизията мисля,че е днес от 15,30часа.Ние правим усилени опити да вървим достигаме до 13 крачки,ама днес вървим,утре не и изчаквам с прошъпулника.Честито на всички имащи поводи за празнуване.За килограмите водим класацията най слабо бебе-преди месец 7кг,и не я отстъпваме май на никой.А и нямаме зъби
Чао и лек ден

# 115
 troia виж  тук пише за прощъпулника  Heart Eyes

# 116
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПОНТЕС ! [/color]
Аз слагам на Братан обувчиците на Колев и Колев , изкушавам се да походи бос, но ми се струва студено. Иска ми се да пиша повече но нямам почти никакво време напоследък.

# 117
ПЪРВО ИСКРЕННИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОШ КЪМ ПОНТЕС!!!!!!!

В къщи сме с буйки на колев и колев или чорапки.
Памперси сменям 3-4 на ден + нощният
Аз също скоро май ще се наложи да правя прощапулник и следя кога ще се излъчва по Часът на мама.За  сега само реклами съм гледала.

И ние на последък проявяваме характер и не зачитаме НЕ-то.,само пискаме и се сърдим.,но се стремя да не обръщам внимание и обикновено  му минава .

Честито дипломиране СТИСИ.

# 118
Прочетох само една страничка от всичко написано дотук и имам няколко отгвора на  въпросите дето видях:
Зизу, следобед с плода аз давам или елда, или грис, или овес  Hug
Чибураторче, и ние се запичаме и то след круша и овес, тъкмо си мисля, че сме се оправили и пак се почва напъването  ooooh!
ШамЕнет, всеки втори от въпросите ми бива подминат, но нека не го приемаме лично, мамите или не са го видели, или нямат какво да кажат, или просто пишейки са забравили ....голяма работа, питай пак  Hug. ако сменя памперс повече от веднъж през деня, той е просто сух ..... Нашето пиене е нощем.... Hug
Понтес,   bouquet
Весито, аз искам още няколко малки момченца  Heart Eyes, но преди всичко здрави деца  Hug

# 119
Ние току-що се върнахме от разходка и вече спим Laughing
Сутринта ходих на фризьор и баща му го е захранил нашият Алекс с филия с пастет Crossing Arms Почна да ми обяснява колко му е харесало на детето.Дано всичко да е ок.То всъщност едва ли нещо ще му стане де,ама все пак пастета е от магазина. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт