Отговори
# 90
Момичета, Благодаря за отговорите Hug
Чибураторке Ния е страшна сладуранка, да я цункаш от нас Hug
Тини, ние в къщи ходим с меки буйки или с чорапи със силиконова подметка, но тях непрекъснато ги сваля, за да яде подметката  ooooh! или с обикновени чорапи.
А за рожденият ден(общ)  болшинството бяха за януари, май по-добре една анкетка да се пусне Peace

# 91

Нека изворът на щастието
ръси с кристалните си води
пътя на твоите мечти.
Живей, протестирай в обятията
на младостта и нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!!!
Желая ти много здраве - то винаги е нужно,
много щастие - то никога не стига,
море от любов и бряг,
на които винаги да те чака някой!

за храненето-сутрин или АМ или попара /зависи от часа на ставане
12/13 ч. пюре
16/17 ч.каша
21 ч.АМ като м/у храненията давам плодово пюре или сок

супи и манджи не давам щото не ги одобрява и не дъвче и само гълта,а като гълта се дави и връща.зрънчовци и солети не давам,само обик.бисквити.
вкъщи ходи с шошони/е случва се да се подхлъзне.за глезенето не се глези,не я глезим,но усещам как се налага и не слуша,та се случва да й се скараме.тогава прави една сърдита физиономия,някой път придружена със сълза.излизаме всеки ден стига да не вали.памперсите сменям различно,но май са около 3бр.успявам да я издържам и там да върши работата.

та като сме почнали с въпросчетата и аз имам :по колко жълтък давате по 1/2 или цял?

Чибураторче-от къде имате този хубав гащеризон с ушичките?Искам и аз да купя на мойто мишле.
Пижулинка - честита придобивка!

Мимак,дано по бързо излезнеш от депресията newsm19 ritnik

# 92
Честит рожден ден, Понтесче! Днес го дават земетръсно откъм Слатинския редут.... Чувала съм, че е полезно.... Grinning
В къщи сме по чорапи, за навън нямаме обувки, защото свода и е много висок и нейния номер, че и следващия не и стават.

# 93
Ние вкъщи сме с обувки през повечето време, понякога с терлички. Обувките са със стабилна петичка. Но - ние ходим!
Венета също има само две твърди хранения дневно, при това на обяд изяжда само по около 190 г пюре. Следобяд кремче, мляко с грис или кисело мляко с бисквити, понякога с плод. Останалите хранения са кърма - 9 сутрин, 15 следобяд и 9.30 вечер за приспиване, нощем си знаете - 7364675856736 пъти. Днес за пръв път пи сок от ябълка, круша и морков. Досега ми отказваше.
Боя се, че ние сме доста разглезени. Давам почти всичко, което поиска. Много се гушкаме и целуваме. Сега ми се струват толкова смешни предишните ми притеснения, от времето на бременността ми. Чудех се как ли ще се науча да обичам още едно дете, като толкова силно обичам първото. Но нещата толкова естествено си дойдоха, още с първото гушкане на новото бебе!
Лека вечер на всички!

# 94
  • СОФИЯ
   Здравейте !!!   
 Да ви се похваля-дипломирах се! За което ви черпя beer3 Popcorn
  Не било толкова страшно Laughing

Понтес   hbday,да си жива и здрава!!!

Пижулинка честита ти къща! Само хубави неща да ти се случват там,много здраве и разбирателство ти пожелавам!!!

Шаменет броят на памперсите,които сменям е между 4-5.

tini-mini и ние сме с терлички вкъщи ,но и Йоана ги отвързва. Понякога й обувам буйки,но и тях ги сваля.

ina_nk аз давам два пъти в седмицата жълтък по 1/2.

Това е за сега,утре ще изчета всичко по подробно и пак ще пиша.

# 95
  • Бургас
Като ходихме последния път при педи, тя каза, в къщи Пеш да е без обувки, за да се изгражда хубав свод на крачето. Та ние сме най-често по чорапки или от мокасинките дето са като чорапче, но с кожена подметка. Вторите горещо ги препоръчвам, защото НЕ се пързалят. С обувки сме само навън.

За анкетата решете какво искате и ще я пусна в другата тема, а може и още в тази......

Никки, правилно ли разбрах, че пеш яде почти по 400 грама на обед Shocked Shocked Shocked

Мдам, съвсем парвилно си разбрала. И на мен ми се вижда множко, ама като яде само супа, след час пак е гладен. До миналата седмица му давах само второто от кухнята, а две от супите замразявах за събота и неделя, другите ги хвърлях. Но от тази седмица обаче яде и супата....чудя се дали да не му я спра???? Или да изчакам до консултацията да видя дали е надал много......, макар, че то от супа какво може да нададе  newsm78

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 21:56 от Никки

# 96
Честит рожден ден на pontes - да ни е жива и здрава, а Алексис бързо да оздравява (или да му избива пустия зъб, та да не вдига Т)!  Hug  bouquet

Момичета, благодаря ви за отговорите, наистина, направо ме шашнахте. И както се вижда, средно по 3-4 памперса отиват, преди последния след банята.

Целувки на бебчетта и да са здравички всички

# 97
Честит рожден ден Pontes!Много здраве ,щастие и все хубави емоции!    newsm51

шамЕнет аз сменявам горе-долу по 5 памперса на ден, но кога повече кога по-малко

STASII честита ти дипломка  thumbsup

ОО Никки не сте само вие, и Кати няколко пъти си хапва за обяд такова количество /две бурканчета от големите/  и аз гледах така  Shocked  като  алексатор - чибуратор

# 98
ina_nk ,аз давам цял жълтък,но не давам много често,може би веднъж в седмицата.За да не му стане тежко,понеже давам месо всеки ден. bowuu

# 99
                                                                                     За Понтес !       

Да бъде все така слънчева, много щастлива и игрива ! Grinning
Момичета чета ви щателно, но толкова много неща споделяте, че трябва да публикувам пост-страничка, че да засегана всчико  Laughing
Хайде ще пия една ракия за здравето на Понтес и на Алекси / че да оздравее бързо/, пък тя ще каже кога ще почерпи  Wink
За разглезването подпитах / Никки - много "сИмИлар" ситуация и у нас възникна, благодарение / вероятно/ на ново растящи зъби/ - синът ми в един миг се превърна в постоянно хленчещо, налагащо се и мрънкащо дете .... абе направо си бяхме скарани 2 дена  Wink
Ох, много дълго ще стане  .... ама като съм почнала .... несъзнателно успях да превърна в идея фикс за него да ходи да чопли перваза/ с крайна цел да го счупи - просто съвсем постижимо е / и се размислих за подхода.
Твърдо НЕ, реално затвърди интереса му , обяснения помагат само временно - до следващия път, разсейване - също.
Отделно незнайно как в дневната изведнъж всичко се превърна в твърдо НЕ - просто той иска само нещата , които са забранени .... някъде по веригата на възпитателния ми подход явно е възникнало късо съединение  newsm78
Та така, исках да го пообсъдим - благодаря на споделилите  Hug
Ох, как си тече времето  Thinking .... ей го видят се и първите рожденни дни на наследниците   Party Grinning

# 100
  • София
Понтес много настроение и усмивки ти пожелавам и все така да младееш Hug
Тини за обуването в къщи и на мен ми беше наболял проблем до скоро,защото сме на плочки и мн се пързаля.
Намерих едни пантофки пухкави,които са като от велур от вън и не се пързалят и отдолу са мекички,не са с твърда подметка.Утре може да пратя снимка и ако ги харесаш тук в Слатина ги продават за 3лв. Wink

# 101
Pontes здраве и късмет, много обич и внимание от мъжете в твоя живот!

Ха наздраве!
Алекси да оздравява бързо и да не тревожи мама!

В къщи сме по чорапи с лепки отдолу, а навън с обувки, но много се колебая дали да не въведа обувките и вътре. С каката така ми бяха казали, за да е стегнат глезена и тя няма проблеми с краката. За Лазар виждам, че му е по лесно с обувки да ходи и се страхувам да не си изкриви глезените, ако е без.

Вержи да знаеш моя Лазар е зешеметен от Лора, като й види снимката на аватара ти направо се захласва, едни усмивки, чар, не мога чак да го опиша, човека е влюбен Heart Eyes...чакай ни скоро, ще приставаме! Успех с операцията, ще стискам силно палци всичко да мине и да се забрави бързо.

# 102
  • Vaudreuil Canada
Pontes-че, Честит рожден ден. Да си живо и здраво и много да те слушат мъжете в къщи, а малкия мъж да е здрав и весел.
1. С какво са обути вкъщи дечицата ви и в частност прохождащите. Вики е с терлички ама ми се струва, че се подхлъзва понякога, но не знам дали е от тях, отделно непрекъснато ги отвързва.  Crazy
Ние сме боси - демек по чорапи - ако преценя че е много студено или ще се хлъзга слагам буйките на колев и колев ама това е рядко. Доколкото знам вече не препоръчват да се стяга глезена при прохождане - счита се че детето не е готово да прохожда ако трябва да му се стяга глезена.
За разглезването и ние се разглезваме и нахитряваме прогресивно, особено покрай зъбите пада голямо мръъъъъъъънкане гушкане и бясно приспиване на ръце по няколко стотин пъти на нощ.  Смятам този или другия месец да го местя в неговата стая че да свиква и да не си пречиме взаимно.

# 103
  • Бургас
Абе вас сън не ви ли лови? Ох, мойте мъже спят и аз се блещя тука из нета. Нещо не ме наляга сънливото.
Шемет де ше го пращаш детето в друга стая, ами нощем ако иска да цоци??? трябва да се разхождаш ти....

# 104
  • Vaudreuil Canada
Ники това с папането е ясно - харесала съм си едни дунапренени кресла да си го монтирам в бебешката стая за целта. Поне ще пробвам - ако не сработи ще се върнем обратно - ама таткото ни е от мнооооооого хъркащите и имам чувството че това също влияе на стабилния ни сън ... може и аз да се изнеса в бебешката стая  Mr. Green
Я да питам и аз като е тръгнало на питанки ... за по-едро пасираните манджи - колко едро и въобще какви по-едри неща давате за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт