Отговори
# 75
Понтес честит рожден ден

Малиииии,Чибураторке,много е готина тая Нийка бе Heart Eyes

# 76
  • София
 newsm59 pontes, Честит Рожден Ден!
Алексис да се оправя скоро!

# 77
Честит рожден ден, Понтесче! Да си жива и здрава, много щастлива!  newsm67На Алексис бързо да му минава!
Алексатор, таз Ния много пораснала бе! И ние така се возим в Биллата Wink.

# 78
pontes,Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много да слушаш Алексис Wink!(А той да се оправя веднага Naughty)
 (съжалявам, не знам как да сложа красиви цветя, но това е от сърце!)  smile3525
Момичета, още веднъж- благодаря за отговорите- днес ще пробвам грис с плод, че кисело мляко още не съм въвела.
Никки,че той Пеш наяжда ли се само с кремчето и кърмата? Явно моята мома е яшничка, защото изплюсква ,освен цокането, и 250 грама домашно плодово пюре с бисквита Плазмон Embarassed.
esy, верно в кухнята всеки ден дават месо- или в супата, или във второто, аз й го давам, защото е полезно за растежа и мозъка- иначе eleazar  е права за токсините, но ние вкъщи сме си мръвкари и предполагам, че и тя е така.
За излизането,Роси съм решила да я извеждам всеки ден, стига да не духа силно  и да не вали силно (с оглед моето здраве Flutter, че тя обикновено спи и ако вали е с дъждобран)- излизаме към 10.30 до 12.30, че кухнята ни е далече.
Пижулинка, Честито! Дано я напълните с деца  Wink!
Майче, поздравления и за спането( дано се задържи), и за пиенето със сламка!
Извинето за дългия пост, някой ще каже,че съм на всяка манджа мерудия... Joy

# 79
  • Варна
ЧРД Понтес! Алексис и всички болни - скоро да оздравяват!
ние днес ходихме на лекар,казаха още 3 дена да пием лекарства. Лора е качила само 40гр и 0.5см!
аман от болести и болници и простотии #Cussing out
хубавата новина е, че като оздравеем ще ни оперират клепача и ще се приключи с тая одисея най-после!
за първия рожден ден ще си имаме отворено оченце   Mr. Green Party
-Лора се захрани с вафла Shocked както си хапвам аз, от къде изскочи тва пишлеме и ми гепа вафлата от ръката и преди да се освяткам си отхапа едно прилично парче  #Crazy
после няма да ви казвам каква екзалтация имаше от кофеина и какаото  Party  Rolling Eyes
-Също да се похвалим че от вчера пак си хапваме с лъжичка Party беше само на течни храни една седмица.нищо чудно че не е качила  Rolling Eyes
-Лорището го оставяме редовно при свеки в събота и си я взимаме в неделя следобед. имам един ден на разположение за "малките удоволствия" като да изчистя,изпера,сготвя и т.н. Rolling Eyes хубаво е детето да е малко самостоятелно. откакто я преместихме в нейната стая не иска да спи с мен на едно легло. което ме устройва,стига да не е болна  Rolling Eyes иначе от самото начало свеки много ми помогна.гледаше я за по 1-2 часа ,за да излезем с мъж ми малко навън,да социализирам Crazy. и мъжо' си взе отпуска и 2 месеца стоя опандизен с мен да ми помага и да ми прави компания Heart Eyesта от малка сме я свикнали да стои без нас за известно време.разбира се като се появим после не можеш я свали от врата ми  Mr. Green
-за разглезването - Лора прояввява много силен характер отдавна. не се ли изпълни прищявката и (ако може за вчера) започва едно тръшкане,кривене,крещене и рев  #Crazy
в повечето случаи я успокоявам,но понякога не ми издържат нервите и й угаждам само за да млъкне noear та за тва си играем с дистанционни и телефони. защото пък един път позволиш ли, после не можеш да откажеш  Rolling Eyes

шаменет - пампи сменям около 3 на ден,според зависи. най-мразя като сменя и да се оакаме на новия и айде пак отначало Close ама кой ме пита  Rolling Eyes свекърва ми е голяма прахосница - продължава да ги сменя почти след всяко хранене - за един ден 6 беше зеньосала #Crazy добре че само в събота я гледа че ще фалираме  Laughing
майче,разгеле бе душа Hug

малко се пооср*х ама като не съм писала отдавна Embarassed

# 80
  • sofia
Pontes, много здраве , късмет и любов ти желая!  bouquet
  По-оптимистично, мамче! Юнак без температура не може Crazy

# 81
  • Бургас
Понтес честит рожден ден!!!

Всичко най-, най- за теб и твоето семейство и дано на Алексис нищо му няма.

eleazar на детската кухня в Бургас в понеделник винаги има постна манджа. И супата и яденето са без месо. Обикновенно тогава дават сиренена каша, зеленчуково пюре,  супа борш, зеленчукова супа....... и такива неща. Както вече казах Петър прояде всичко на кухнята...... Мислех, че на всички кухни има един ден постно ядене - струва ми се логично...... newsm78 ама явно не е така.....
За фрикасето - не съм правила в къщи, но на кухнята всяка седмица дават по веднъж - това е любимото ядене на Пеш, изяжда се за буквално секунди.....Така, че след като там дават не виждам проблем да се приготви и в домашни условия.....

Никки,че той Пеш наяжда ли се само с кремчето и кърмата? 

Оф, ми той Пеш се храни много странно, к`во да ти кажа. Накратко да, наяжда се. Но предполагам, че му стига, защото на обяд изяжда адски много.......Но незнам има ли друго 11 месечно бебе, което да е само с две твърди хранения дневно?
10.30 - ставане   Shocked
11.00 - кърма около 100-130 мл
12.30 - супа едон бурканче от 190 мл + ядене едно бурканче от 190 мл /това от кухнята/  Shocked - това от седмица......
18.00 - кърма около 100-130 мл
19.00 - кремче от кухнята едно бурканче от 190 мл.
22.00 - кърма за приспиване, но и тя отива към 100 мл сигурно.....

Майче сега може да удариш едно силно концентрирано и заради мен.... Hug
И мои приятелки - майки на кърмачета /не една и две/ споделят, че навикът за нощното будене изчезва веднага след отбиването на детето. Та по този повод понякога тайничко си помечтавам........, но само понякога.......ще ми се да изкараме до годинката. При все, че последната седмица Петър почти не е ставал нощем.....

Относно излизането навън - досега с Петър не сме пропускали ден. Обикновенно отиваме до кухнята, храним се там и после дълга разходка /Пеш навън спи по три часа/. Днес просто спестихме разходката иначе пак си ходихме до кухнята, ма то си е излизане де..... С нея поне осигурявам едночасово излизане всеки ден, при всякакви обстоятелства....

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 17:01 от Никки

# 82
Брей, не се ли вижда какво съм написала, или нещо съм ви несимпатична, шъ му се невидииииииии!!!!!!!!!!!!!!
по колко пъти сменяте памперса на ден вече?

Иначе, благодаря на desidm, че само тя ми е отговорила!
Ние лично по 4 памперса на ден освен ако нещо не се наака инцидентно

# 83
Честит рожден ден, pontes4e! Simple Smile
Mного здраве и щастие ти желая !
Послушни дете и мъж и успехи във всички начинания!

# 84
  • Русе
Понтес newsm59 Бързо да оздравявате!
Памперси сменяме около 4 бр.
Според мен Бойко не е глезен,но според Дидо и други съм го била разглезила!Да си гледат работата!Мисля ,че най-добре мога да преценя от какво има нужда ,когато усетя ,че ме манипулира не му угаждам!
Бойко днес се покатерил на фотьойла и гепил фотоапарата!Ужас!всеки ден ме изненадва с нещо ново.
Против зрънчовците съм!Давам плодове!
Понеже съм ужасна и съм в депресия и чак аз не мога да се понасям спирам до тук,че не съм добър събеседник вмомента! Heart Eyes

# 85
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПОНТЕС!
Никки, правилно ли разбрах, че пеш яде почти по 400 грама на обед Shocked Shocked Shocked

# 86
Приспах дребосъчка и сега да се включа по подробно по наболелите проблеми. Wink
Шаменет, сменям средно по 3-4 памперса, ако има извънредни доставки - и повече.  Laughing (ама виж като ни скастри как всички отговаряме Wink ). Мерси, че оценяш фризиорските ми умения спрямо бретона Вики - лесно и бързо стана подстригването - баща й й придържа главата, аз кълцах. Беше ми писнало да й влиза все в очите и все да е с фиби. Наистина всички хлапета в албума и извън него са супер готини. Елисаветка е много сладуреста.  Hug
Алексатор, знаеш ли че Ния има страшни очи!  Flutter
esy, месо давам през ден, даже си мисля, че и това е много. Иначе и при нас - без жълтъци, сирене и т.н. засега.  Rolling Eyes
Пижулинке, честита къщурка!
 Peaceshemet_neveroiaten, сякаш имам някъде талонче с парола за сайта на Бон Апети, но трябва да го потърся и ще пиша пак.
verolinka, въведох глутенови в следния ред - овес, ръж, вчера пшеница, остана ечемик - него с многозърнестата каша на Милупа. Пшеницата и ечемика ги разместих, защото не намерих ечемично брашно, ама както и да е, поотделно ги дадох. Сега имам всякакви брашна вкъщи - от овес, елда, просо, кафяв ориз - всяка вечер забърквам различна магическа Wink комбинация за накисване за другия ден. Simple Smile
И ние мислим да се присъединим този четвъртък, ако не ни мине котка път, към детското музикално забавление. Има ли и други желаещи?
За Зрънчовците - засега няма да ги въвеждам, ама няма и да ги анатемосвам, защото според мен захарта и шоколадовите изделия са много по-вредни и там ще се борим да удържим фронта възможно най-дълго.  Naughty
Vessito, ако се чудиш защо никой не ти отговаря за броя на децата и интервала между тях - тъкмо ги коментирахме в предните 2 теми + анкети = ако ти е интересно, можеш да ги погледнеш.  Peace
desidm, много готини сватбени снимки, гласувам ежедневно!   Heart Eyes
И накрая и моите въпроси:

1. С какво са обути вкъщи дечицата ви и в частност прохождащите. Вики е с терлички ама ми се струва, че се подхлъзва понякога, но не знам дали е от тях, отделно непрекъснато ги отвързва.  Crazy

2. Вече има 11-месечни!!! Какво решаваме за съвместния РД, има ли достатъчно навити за детски парти клуб, да пускаме анкета за дата?

Викито я пуснахме скоро в такъв детски парти център, имаме си в нашия блок и направо беше като в Страната на чудесата, че и аз с нея.  Party

# 87
Никки,Роси  е същата-
8 ч.кърма+попара, 12.30ч. второто от кухнята и малко от супата, 17ч. кърма и пюре(досега) и 20.30 кърма с бисквити. През нощта не яде
Грисът не го хареса Cry. Ма май не знам как да го направя..Сварих го , прецедих го, добавих ябълка и круша и стана едно гъсто...
tini-mini , за обувките- Роси ходи само отстрани на мебел, но днес бях в един магазин и й харесах обувки, които ще са й с 1-1.5 номера по- големи, с каракул, боти. Магазинът е на Витошка след Солунска, на десния тротоар  по посока НДК. Обувките са 50 лв.

# 88
Ама zizzu, за вкъщи ли тези обувки? Ние обувки си имаме, ама не мисля, че е добре да е в къщи по цял ден с тях.  ooooh!

# 89
Алекс вкъщи "ходи" с буйки на Колев,за прохождане които са.А за навън май трябва да купя още нещо,че имаме едни ботушки,ама не ми се виждам много топли. Thinking

Никки,евала,че излизате всеки ден.Аз днес говорих със свекърва ми по телефона и тя като чу,че сме излизали на разходка,изпадна в Шок.Но аз съм решила да си го изкарвам всеки ден по малко Naughty ,няма да го правя стайно растение а Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт