Отговори
# 60
А после тези кюфтета намачквате ли ги или пасирате, че ние още ако не е финно пасирано не щем и да чуем Shocked
Момичета, извеждате ли мъниците на разходка в това време?Че аз се чудя, нещо ми се вижда студенко Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 11:23 от esy

# 61
  • София
Момичета, извеждате ли мъниците на разходка в това време?Че аз се чудя, нещо ми се вижда студенко Rolling Eyes
взе ми думата от клавиатурата Mr. Green и аз съм се зачудила, ама ако отсега не излизаме, ужас Shocked
аз лично мисля да поизляза за малко след обед

# 62
старая се поне по 30мин- 1час да прекарваме навън, но малкия като заспи в 12-13 и като се събуди към 16 то се е стъмнило

# 63
старая се поне по 30мин- 1час да прекарваме навън, но малкия като заспи в 12-13 и като се събуди към 16 то се е стъмнило
Аз за това обикновено излизам  11,30 и към 13,30 се прибирам, че иначе няма кога то верно тъмно към 16 Wink
А за кюфтетата не разбрах Деси пасираш или мачкаш?
ОФФФ момичета, искам вече елха, лампички, коледните покривки, украса на масата, сняг може и без, подаръци ......

# 64
  • София
За кюфтаците рецептата ми е като на Деси с две разлики:
-за сега не слагам ориз(но идеята е добра)
-задушавам с олио(но със зехтин определено е по-добре)
Много благодаря за отговорите момичета,днес станахме в 7.30,което все пак може да доведе скоро до връщане на стария режим.
Аз определено вече я подготвих с манджички,яде ги с мн по-голямо удоволствие от пюретата.
Я кажете от къде взехте тези мрежички за играчки,че аз в торба събирам и всеки път е разкъсана от зверчето?
Магеста май Жижи имаше такава и Митко на Кундурджиева newsm78

# 65
  • Бургас
Ние току що се прибрахме.Направихме разходката до кухнята и обратно.Доста е студено наистина,но и в къщи не се издържа само.mackoНие имаме такава торба за играчки,от мрежа,и беше 3 лв.Тук ги има и в магазините по левче,и в детските магазини-за играчки

# 66
А за кюфтетата не разбрах Деси пасираш или мачкаш?
мачкам ги, не съм пасира досега нищо искаме да е по едро  Thinking
Я кажете от къде взехте тези мрежички за играчки,че аз в торба събирам и всеки път е разкъсана от зверчето?
нашата е от левчето струва 2лева  Laughing

# 67
Вмагазините за левче има каквито цветове пожелаеш WinkСамо за левче Laughing
Деси, мерси може би е по-добре ама мойто чедо не ще Rolling Eyes

# 68
desidm ,мерси за рецептата.Ще се възползвам от нея.  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
Лилетке аз правих пиле фрикасе и стана хубаво, на Лазар му хареса. Пасирах на едри парченца.

Esy и а се чудех за месото всеки ден, защото децата на кухня хапват всеки ден (или супата и второто са с месо), но пък четох някъде че е необходим един ден да се излъчат токсините от черния дроб при консумация на месо. По този повод изчаквам.

Desidm много хубава рецепта и аз ще пробвам. Вчера му правих супа топчета, но кюфтетата с дом. сос съм сигурна, че ще му харесат повече.

Лазар излиза с баба си всеки ден, ако е много студено, слагат дъждобрана и не стоят дълго. Тя гледа да не спи навън детето, ако е много студено, но правят едно, две кръгчета, колкото да се разнообразят.

За разглезването и аз процедирам като Пешеходката, давам всичко безопасно и всички го глезим порядъчно, но и на мен така ми харесва. Каката също доста сме я глезили и обгрижвали. За мен едно обичано и обградено с внимание дете расте по-здраво и уверено.  

# 70
Аз давам месо всеки ден.

А за излизането и аз много се чудих,обаче,като вика моят мъж,няма да го държим до пролетта в къщи я.И днес излизахме замалко,за около 15мин.Бях сложила и дъждобрана на количката.

# 71
# 72
  • София
Девойки, да почерпя, че имам рожден ден.

За съжаление Алексис е с температура, която не знам още от какво е и цяла нощ не спахме, така че не ми е много празнично, но така е с дечица Rolling Eyes

Целувки от нас!

# 73
честит рожден ден  pontes!
бързо оздравяване на Алексис

# 74
Понтес, мила всички са за теб, ДАНО ТИ ОПРАВЯТ МАЛКО НАСТРОЕНИЕТО!Пожелавам ти много здраве, усмивки и хубав празник! Peace

На Алексис, ами дано не е нищо сериозно и да е здравичък, нека това е неговият подарък за мама Peace

Общи условия

Активация на акаунт