Ябълков сладкиш с канела и бисквити

• 133 451
  • 462
  •   1
Отговори
# 360
Какви  правоъгълни чаени бисквити използвате?  newsm78Повечето са кръгли с дупки.Предполагам не пречи да се сложат такива със застъпване.

# 361
Сладкиша наистина е превъзходен,особено на другия денДнес го  направих във вариант мъфини и мини мъфини,по-удобно е за почерпка ,сложих и орехи.Следващия път ще пробвам и с круши.Благодаря на авторката за споделената рецепта.

# 362
  • Банкя
Здравейте
Аз дори не слагам бискмити отдолу.Мажа обилно с масмо посипвам грис-пшеничен или овесени ядкиорехи  и отгоре нарязаните на парченца ябълки.
В тестото също може да се сложи 1 ч.чаша брашнои 1ч.чаша грис.
Нали да има разнообразие Laughing

# 363
В момента и аз пека сладкиша вдъхновена от написаното. Засега ухае мнооого апетитно на ябълка и канела, да видим и на вкус и вид как ще е накрая Wink

# 364
Какви  правоъгълни чаени бисквити използвате?  newsm78Повечето са кръгли с дупки.Предполагам не пречи да се сложат такива със застъпване.
Аз използвам кръгли бисквити Роден край с вкус на мляко , за правоъгълни чаени бисквити незнам кои да ти препоръчам.Наредих ги в правоъгълна тава .

# 365
Аз ползвах кръгли с дупка чаени с мед и масло, придадоха невероятен вкус. Въобще десерта вече ми е номер 1 - бърз, лесен и изключително вкусен. Heart Eyes

# 366
Момичета,има правоъгълни бисквити на фабрика Победа ,тънки са,не като закуската дебели ,стават чудесно,има и какаови.А най-хубав става с тези ,с мед и канела,страхотно ароматни и хрупкави са и с ябълките се връзват идеално.

# 367
  • Sofia
Не знам защо,но бисквитите ми загоряха,а бях сложила обилно масло...

# 368
Това не ми се е случвало.Да не би фурната ти да пече много силно отдолу?Слагай на по-горен ред.
Също сл. път можеш да сложиш на дъното на тавичката хартия за печене,тя доста изолира. Peace

# 369
Смятам да го пробвам с тиква , с половината количество брашно и с повече орехи.
Дали ще стане вкусно ?

# 370
Не ям масло, а също и яйца. ще правя промени, няма как. после ще кажа.

# 371
Не ям масло, а също и яйца. ще правя промени, няма как. после ще кажа.

Моля те да споделиш, ако се получи добре - аз постя и много добре ще ми се отрази една модификация на сладкиша.  Grinning

Еликсир, ти пак даваш страхотни идеи - задължително ще пробвам след постите правоъгълните бисквити на Престиж, на тази фирма каквото съм пробвала, много ми е харесало.

# 372
Сладкиша наистина е превъзходен,особено на другия ден. Днес го  направих във вариант мъфини и мини мъфини, по-удобно е за почерпка,сложих и орехи. Следващия път ще пробвам и с круши.Благодаря на авторката за споделената рецепта.

И аз от доста време се каня да го направя във формички за мъфини, при това с круши и смокини (смокините ги слагам само за вкус, не като преобладаващ плод), примерно. Отсега си представям колко прекрасен ще се получи Wink

# 373
Два пъти правя вече сладкиша с бисквити от ЛИДЛ - водят се бисквити с масло, правоъгълни, не са дебели, но сладкишът стана невероятен!   Grinning

# 374
Еликсир, ти пак даваш страхотни идеи - задължително ще пробвам след постите правоъгълните бисквити на Престиж, на тази фирма каквото съм пробвала, много ми е харесало.
Благодаря ти,Фукла! Hug
Ето го тук,когато го правих с тези бисквити ,но нещо напоследък не ги виждам,наскоро търсих в Пикадили и СВА-нямаше.Жалко,защото са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт