Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за справяне с коликите при бебетата и какви са препоръките за справяне с коликите при бебетата?
Колко Саб Симплекс трябва да се дава на бебе и кога е препоръчително да се приема?
Какви са някои от методите за съхранение на кърма и какви са предимствата и недостатъците на торбичките за кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за справяне с коликите при бебетата и какви са препоръките за справяне с коликите при бебетата?
Комбинирани текстове: Някои методи за справяне с коликите при бебетата включват даване на глътка чай Хип, поставяне в леглото на коремчето и няколко минути в позицията "самолет" и използване на капките Enterokiнд. Тези методи помагат за облекчаване на дискомфорта, причинен от колики при бебетата. Препоръчителните стратегии за справяне с коликите при бебетата включват търпение, нежно държане и успокояване, избягване на газообразуващи храни и използване на лактогонни чайове. Някои майки споделят опита си с хранене по режим от три часа и хомеопатични средства за кърмачета.
-
Колко Саб Симплекс трябва да се дава на бебе и кога е препоръчително да се приема?
-
Какви са някои от методите за съхранение на кърма и какви са предимствата и недостатъците на торбичките за кърма?
Някои от методите за съхранение на кърма включват използването на сензитви превръзки или контейнери с лед. Предимствата на торбичките за кърма включват тяхната по-ниска цена, но недостатъците включват факта, че при размразяване остава мазничкото от кърмата по найлона, което може да се счита за загуба на качество на кърмата.
-
Какви са някои методи за облекчаване на дискомфорта при бебетата?
-
Какви са мненията на майките относно кърменето и храненето на бебетата?

- това са си колики, дано скоро свършат.
Много обичам да спя и направо се чудя вече как издържам, ама нещо ми е много трудно заспиването напоследък и като се повъртя десетина минути в леглото и ставам поне да свърша нещо. И вече си пиша и бележки с това какво трябва да свърша на другия ден, че все нещо пропускам. 
Добре си хапва детето. Натрих носа на баба й щото все ми мрънка ,че детето било гладно и не му стигала кърмата. За 20 дни 3 см. и 820 гр. мисля , че са си добре.
привет-мривет ей ма и мене....след дълги перипети имам си съпруг вкъщи....направо нервна криза щях да получа вчера..защо тъпата италиянска компания да не решеи да стачкува...и да решат да отменят полети
е загубиха му багажа ама ....нали си е вкъщи....
благодаря ви за хубавите пожелания сега ще ви изчета докато мойте мъже спинкат, а аз приготвям бутер банички със спанак и сиренце

Тази година ще я гледаме отвътре през повечето време, но аз много я обичам /когато вали сняг и всичко е бяло и чисто - особено много й се радвам/

И ЗА ПАДНАЛОТО ПЪПЧЕ 
БЕШЕ МИ НАПИШКАЛА ЧАК БИКИНИТЕ....САМО ЕДИН СУХ СУТИЕН ОСТАНА СЛЕД ТОВА
ТАКА МИ СТАНА СМЕШНО, А НИКИ СИ ГЛЕДА НЕЩО И СЕ УСМИХНВА НИ ЛУК ЯЛА НИ ЛУК МИРИСАЛА 

ОТ НАС С НИКИ
едни завяхват други се появяват. Личицето му е като шкурка..
Сигурни ли сте, че са само колики? Да не го боли нещо още? Как издържаш наистина не знам толкова часове.
още една-две седмици да сме чакали. Малкия беше една дребна въшка като се роди, ми ако беше нормално бебе...сигурно секс през крив макарон щях да гледам.