Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за справяне с коликите при бебетата и какви са препоръките за справяне с коликите при бебетата?
Колко Саб Симплекс трябва да се дава на бебе и кога е препоръчително да се приема?
Какви са някои от методите за съхранение на кърма и какви са предимствата и недостатъците на торбичките за кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за справяне с коликите при бебетата и какви са препоръките за справяне с коликите при бебетата?
Комбинирани текстове: Някои методи за справяне с коликите при бебетата включват даване на глътка чай Хип, поставяне в леглото на коремчето и няколко минути в позицията "самолет" и използване на капките Enterokiнд. Тези методи помагат за облекчаване на дискомфорта, причинен от колики при бебетата. Препоръчителните стратегии за справяне с коликите при бебетата включват търпение, нежно държане и успокояване, избягване на газообразуващи храни и използване на лактогонни чайове. Някои майки споделят опита си с хранене по режим от три часа и хомеопатични средства за кърмачета.
-
Колко Саб Симплекс трябва да се дава на бебе и кога е препоръчително да се приема?
-
Какви са някои от методите за съхранение на кърма и какви са предимствата и недостатъците на торбичките за кърма?
Някои от методите за съхранение на кърма включват използването на сензитви превръзки или контейнери с лед. Предимствата на торбичките за кърма включват тяхната по-ниска цена, но недостатъците включват факта, че при размразяване остава мазничкото от кърмата по найлона, което може да се счита за загуба на качество на кърмата.
-
Какви са някои методи за облекчаване на дискомфорта при бебетата?
-
Какви са мненията на майките относно кърменето и храненето на бебетата?
Моля сега с малкия сладък Алекс да приемете извиненията ми.
Но така е...аз нито знам коя дата сме, нито кой ден сме....в едно неведение живея... 
добро утрооо!
бреххх явно майчинския инстинкт ме трясна вече....гласих се оставих мляко за дребния...и викам ся ша изтряскам няколко чаши вино с мазна паржолка...да ама не..2 глъдки вино и
аааа тряя почна се контролирам бе..няма се превръщам в майка ПАРАНОИЧКА
ама викам кат за 1 опит да оставя само детето-може 
тати се представи блестящо..аз докато приготвя МАНДЖОРНОТО......и се връщам в стаята те се сгушили на спалнята и симулират спане
мила картинка идеше ми да ревна от щастие ,,,ми така де де съм виждала аз мъж в къщата си!

бебе
кака и
мама

, на
,
, на Константин
браво, беависимо!!!! Пркрасна е първата страничка!
да направя
за празника на бебунка и редовно ще ви наглежда, че най-накрая имам нет в цялата къща и мога и в леглото да си замъкна лапа
За сега сме я ползвали само 1 път да я пробваме,много е изправен гърба ми се струва.След 3 ия месец смятам да я ползваме повече.Нашата е на Фишер Прайс.3 в 1 е.Има музика и сама се люля.Става и като столче за хранене ,и става и за дете към 2 3 годишна възраст само като столче.Има една приставка която се слага отдолу за голямо дете явно да придържа повече.