Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за справяне с коликите при бебетата и какви са препоръките за справяне с коликите при бебетата?
Колко Саб Симплекс трябва да се дава на бебе и кога е препоръчително да се приема?
Какви са някои от методите за съхранение на кърма и какви са предимствата и недостатъците на торбичките за кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за справяне с коликите при бебетата и какви са препоръките за справяне с коликите при бебетата?
Комбинирани текстове: Някои методи за справяне с коликите при бебетата включват даване на глътка чай Хип, поставяне в леглото на коремчето и няколко минути в позицията "самолет" и използване на капките Enterokiнд. Тези методи помагат за облекчаване на дискомфорта, причинен от колики при бебетата. Препоръчителните стратегии за справяне с коликите при бебетата включват търпение, нежно държане и успокояване, избягване на газообразуващи храни и използване на лактогонни чайове. Някои майки споделят опита си с хранене по режим от три часа и хомеопатични средства за кърмачета.
-
Колко Саб Симплекс трябва да се дава на бебе и кога е препоръчително да се приема?
-
Какви са някои от методите за съхранение на кърма и какви са предимствата и недостатъците на торбичките за кърма?
Някои от методите за съхранение на кърма включват използването на сензитви превръзки или контейнери с лед. Предимствата на торбичките за кърма включват тяхната по-ниска цена, но недостатъците включват факта, че при размразяване остава мазничкото от кърмата по найлона, което може да се счита за загуба на качество на кърмата.
-
Какви са някои методи за облекчаване на дискомфорта при бебетата?
-
Какви са мненията на майките относно кърменето и храненето на бебетата?
м но стана доста добре.
Сега всички си отидоха и едва гледам, толкова ми се спи, а искам толкова много да напиша.
Какво да разкажа - имаше много сладки неща (захаросана съм вече отвсякъде)
също и солени. Имаше една кърпа върху питката и всички сложиха парички. След това се връзва - нито стегнато, нито хлабаво. Сложихме после кърпата нависоко, за да престой една нощ. Разчупиха питката после върху нас с бебка и всеки хапна по малко питка и мед. И така...след това продължихме с яденето и приказките.
)) Уж имаме и някакви снимки, но много малко и нямаме точно от главните моменти, защото бяхме изгонили мъжете фотографи в другата стая 

и сега не знам. Но тези дни ще отида пак на преглед, защото трябва да си купя нови лещи и може би нови очила да си направя.
Добре, че не си се поддала на паниката и кърмата брзо се е възстановила. 
Знам, че по време на коластрата се дава от двете гърди, а после бебето трябва само от едната да пие - за да изпие и предното и задното мляко и ако не му стигне даваш и втората. Изглежда много "рецепти" има, според мен вие най-добре ще си напаснете режима с бебо как и по-колко.

БРАВО ЗА ЗАГЛАВИЯТА
СПИ, НЕ СПИ, ЯДЕ, КОГАТО СИ ИСКА...АБЕ 

явно ще се женят децата (нали бях споменала, че ако не се прави погача, спорад поверието от наше село - нямало да се ожени, омъжи детето) Та по този повод няма мърдене и аз на 11 ще правя погача.
този път по-нетърпеливо се оказа бебето
.Какво ли не опитах ама явно не става.То не бяха чайове на Хип, жито,кисело мляко-абе изобщо ..........Ама 
мразяяя компютритееее
после някакъв кабел изгорял ли ко станало....и така 2-3 дена сега ми дадоха един стар и огромен монитор които заема цялото ми бюро...