ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 065
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Честит Имен Ден на принцеската Анжи!Да е здравичка и веселичка!

Честит празник и на всички именици!

Eййй, много е фешън Дидка Grinning

# 106
  • там където ме зове сърцето!!!
Орхидейке , и гащите са са готини , но пък манекенката е супер!!!! Hug Hug Hug

# 107
Честит имен ден ,Анжи!Бъди щастливо дете.
 Two Hearts

Честито на всички именници.
Черпя и аз,защото баща ми е именник! Wine Glass newsm64Скромно ,но от сърце.

Ние сме с хрема и кашлица,дано бързо ни мине.Е за това не я обичам пустата му зима-почват се болестите.

Орхидейке,манекенката ти е супер.

# 108
Момичета, какво правите по къщите в тоя студ ??? Ние с Али умираме от скука - четохме книжки, рисувахме, пяхме, танцувахме, спахме, какво да правим до довечера направо незнам  Rolling Eyes Кажете някоя интересна игра за малчовците, че дъщеря ми вече е толкова отегчена от майка си, че няма накъде повече ...  Embarassed

Скукаааааа!  Crazy

# 109
Момичета, какво правите по къщите в тоя студ ??? Ние с Али умираме от скука - четохме книжки, рисувахме, пяхме, танцувахме, спахме, какво да правим до довечера направо незнам  Rolling Eyes Кажете някоя интересна игра за малчовците, че дъщеря ми вече е толкова отегчена от майка си, че няма накъде повече ...  Embarassed

Скукаааааа!  Crazy
АААААНИЕ НЕ СЕДИМ  в къщи  бяхме до 1 часа и след ма лко пак хукваме а за играта тя използва брат си за боксова круша Joy hahahaникак не им е скушно заедно но на мен не ми издържа главата на писъци и смях #Crazy

# 110
  • София
здравейте момичета!
благодаря на всички, които се включиха да ми отговорят. Полета мина  добре, пих 1 но-шпа преди и 1 след полета. Но из Рим си е голямо ходене, пък и мъкна и лап-топ, бързаме за офиса и т.н. Вече почна да ми проличава (ама крия доколкото мога  Praynig Peace).
Вивка, аватара ти е красота!
Вики и тати добре се справят засега  Praynig , и свекърва ми помага като я взима по-рано от яслата. Вече много ми е мъчно за детенце.  Sad
Тук времето е слънчево и приятно топло, и дано довечера имам време и сили да отида до ИКЕА  Grinning
Ще пиша повече като се прибера в Сф.

# 111
Vili4ka времето при нас е хубаво днес.Ей за това я обичам тази ясла!Детето си играе ,там го занимават с какво ли не,а мама си свършва всичката домакинска работа.Честно да си призная,може ида ме смъмрите но не обичам да се заигравам с Адито.И така се мъча да я науча на самостоятелност.Може би защото мойте родители ми бяха дали пълна свобода на действия още от малка и това ме правеше много щастлива.Бях много самостоятелна още от 6 год.и така е до ден днешен.

Благодаря ви за пожеланията към Адито,направих й много хубава тортичка,като кача снимките ще ви я покажа.Сега ще се изкъпя и ще бягам да я взема от яслата че милото знае че я чака в  къщи торта.

# 112
  • София
Пепито ,весел празник и от нас и дано да ти е здрава именячката!
Чакаме снимков материал.
Вивка ,наистина новата ти снимка е страхотно размазваща душата. Да са ти здрави и все така да милеят един за друг.
Виличка,днес по обяд си ставаше за разходка времето в София.
Галита, радвам се ,че всичко е ок при теб. Hug
Орхидейке,много сте модни,но от щерката знам,че коланчето се подгъва навън-така било "маняшко" Confused/мразя тази дума/.
А моят Камен от днес е с температура,разстройство,кашлица  и хрема. ooooh!Обадиха се от детската да го вземем.
Лекарката каза ,че бил 5-тото дете от сутринта от нашата градина с тази симптоматика.Направо ми се  Cry

# 113
Neda, много лошо! Дано бързо да му мине на детето  Praynig Hug

Пепито, весело изкарване !  Hug

galita, ти си нашия герой, миличка! Пази се много и не си давай много зор в работата! И не тичай много много из Римските улици, ей!  Whistling Peace

Орхидейка, друго си е с батко, а!  Joy

# 114
Галитка, донеси малко римски въздух в София! Mr. Green Много се радвам, че си добре, дано и така се прибереш без проблеми! Успешна командировка и приятни забавления в Рим!  Hug

# 115
  • София
и аз да се запиша, досега само четях от време на време  Embarassed
Wink
как да си запиша детето, та и аз да си имам номерче в началото на темичката???

# 116

Писах ти на лични  Peace

# 117
Добре дошла! bouquet
Напиши ЛС на Vili4ka с рождената дата и името на детенцето Peace

Neda , целувки на зетя Heart EyesДа оздравява скоро и пак да е весел и да палува Praynig

# 118
Добре дошли на desislava69 и Ради!  Hug Hug Hug

# 119
  • София
Дейзи и Виличка, мерси за пожеланието ,но той е сега си палува, та няма нужда повече. Даже може да се каже ,че е вече на 1 ракия. Laughing Докато правим вечерята и се крием,че той е на диета, а иска от нашето ядене и  надигнал чашката на баща си. Незнам колко е пил,плюл и разливал в хола, но добре му се отрази, защото изнася програма-увеселителна в моментта. Така правел и в детската ,каза г-жата, да весели децата правел простотии и те се заливали от смях, вчера си слагал чаши от сок на главата, а аз се чудя защо му лепне косицата. Изцежда ми всичките силитова момче, дано да се кротне при снахата. Wink
Отивам да сложа пресна снимчица в албумчето.

Общи условия

Активация на акаунт