ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 026
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
VIVKA, Честит Рожден Ден!

Бъди дива и красива!

# 211
Много рожденници тоя месец... Да са ни живи и здрави! newsm38

Вивка, честит рожден ден и от нас с Коко!!! Нека твоите желания бъдат наши пожелания! nbirthday  Gift

Аз днес и утре съм си вкъщи, че още няма да пускам Калоян на градина. Той да чукам на дърво е добре вече (благодаря на всички за вниманието   bouquet)- няма сополи и не кашля, но реших да не ходи на градина, а и аз ще ползвам времето да пооправя вкъщи и да си почина. Не знам обачеж как ще стане това, защото зверски ме мързи, но дано следобяб се пооправя   Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мишленце, и на мен ми допада новата ти визия  Wink

За заспиването - на обяд повечето пъти заспива сам, даже сам си казва кога му се спи и ме води в спалнята. Вечер обикновенно аз го слагам в леглото му, но той се мести на спалнята. Потъркаля се малко там и после иска да си ходи в леглото и там заспива. Зависи от настроението му - понякога иска да съм там, понякога просто излизам от стаята. Нямаме особени проблеми със заспиването, но за гърнето нямаме никакъв напредък  ooooh!

Пепито, дано разправията със свекито да не е била много сериозно и дано вече да не се нервираш  Peace

Дес, и Калоян ръмеше от 03.00 до 6.00 и аз направо откачах за сън, ама на третия месец свикнах....  Mr. Green Мъжа ми казваше "Ние ще се научим да не спим, но той да спи нощем НЕ"  hahaha

tanitaia, и аз съм навита на среща. Даже предлагам пак да спретнем едно парти на януарчетата.

Виличка, какво стана с вашия апартамент? Може и да си казвала, но нещо съм изпуснала нишката  Blush

Анту, почна ли постите? Аз пак не се пречупих, ама ще гледам поне последната седмица да ги спазвам  Naughty

# 212

Виличка, какво стана с вашия апартамент? Може и да си казвала, но нещо съм изпуснала нишката  Blush

Ами в понеделник трябва да отидем да подпишем предварителния договор и след това да кандидатстваме вече за кредит  Crazy Благодаря, че попита  Hug

# 213
Влизам набързичко да кажа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ВИВКА! БЪДИ ВИНАГИ щАСТЛИВА СЪС СЕМЕЙСТВОТО, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СЕ РАДВАш НА МНОГО ЗДАРВЕ И КЪСМЕТ!

Петенце, започнах постите, да. Днес съм си сготвила зеленчукова супа и мусака със соева кайма, ей сега хапнах малко, хич не е лоша. Само заливката е малко гадна, защото е от бешамел само от вода и брашно, но ще свикна. А и като цяло е доста вкусно! Май ще взема да заместя изцяло месото... Thinking

Вили, успех с колибката! Hug

# 214
Честит рожден ден,Вивка!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! АКО ИМА НЕЩО ПО ХУБАВО ОТ ЩАСТИЕТИ,ПО ЦЕННО И ПРЕКРАСНО ОТ ЖИВОТА,ПО ЖЕЛАНО И НЕОБИКНОВЕНО ОТ ЛЮБОВТА.НЕКА БЪДЕ ТВОЕ!!!

newsm59 newsm67

за заспиването приспивамесе 40-60м.,четем книжки,става ляга ужас направо.Вечер заспива м/у 12-1ч.,на спалнята след което я пренасям в леглото.След обяд си спи на спалнята.

за купон съм за,досега на нито един от организираните не успяхме да присъстваме.

Дес,как успяваш и деца и работа?! newsm78 Hug

# 215
Честит Рожден Ден мила ВИВКА!Пожелавам ти всичкото щастие на света,много здраве за теб и семейството и сбъднати мечти!

Лилия,с помощта на майка ми е справям някак или поне се надявм че ще се справя Rolling Eyes

# 216
  • Madrid
Вивка,честит рожден ден!
Пожелавам ти много весели моменти,на които да се усмихваш!

# 217
  • там където ме зове сърцето!!!
Много ви благодаря за прекрасните цветя и
страхотните пожелания!!!!
Обичам ви!!!

# 218
Честито и от мене и от Мимито !
Тези лакомства на масата ... изглежда превъзходно .. направо огладнях Grinning

# 219
Дес,сигурна съм,че ще успееш!

Преди време купих възглавничка на Бети шаренка и й обяснявям-има коте,цвете,пеперудка,повтаря тя и казва...,п...а на пеперудката,при което ме напушва смях и  като го казва винаги се смее.Вече не й се възхищаваме толкоз и като види пеперудка,пак така я нарича,но без смях.Вчера си удари крачето и ми показва-казвам:петичката ли?-а тя:да пичката...Страшен е този език-какво казва,какво излиза.? newsm78

# 220
Леле, много пусто тук тази вечер - защо така?

Вивка пие, ама другите къде сте ?  Joy

liliq, нормално е да се опитва детето, ти защо му се смееш  Joy Просто сложни думи-това е!  Hug

Деска, как е бебка? А кака й?

Анту, благодаря! На теб успех с поста!  Hug

Ух, като започнахме тази тема за спането тук, у нас настъпи някакъв кошмар.Али снощи сме я приспивали от 21 до 23ч. И тя  ту се хили, ту плаче, върти се, мята се из спалната - ужас. SadА днес заспа в 1 на обяд, стана в 1:30 и край! Не иска да заспи повече.Аз какво ли не правих - гушках, люшках, пях, карах се, накрая демонстративно излязох от стаята, но ефект никакъв! И така цял ден не спа. Вечерта заспа към 8 и нещо и 9:30 беше пак будна и ревяща ... Сега я оставих на спалната, заспа, но незнам до кога ... Кътници са я започнали и е ад! Да се свършва с тия зъби, че не се издържа вече. А и това гадно време не ни помага.

Днес се чудих къде и как да я заведа в този порой.Накрая реших да хванем едно такси и да идем в някой клуб.Но после я омотах, метнах я в количката, сложих дъждобрана и обиколихме целя квартал в дъжда  Mr. Green Аз се намокрих и освежих, Али позяпа малко кал и локви и така  Joy

Казвайте има ли навити за срещичка?

Приятна вечер на всички!

И Вивка, чакаме снимки от купона  Mr. Green Hug

# 221
  • София

Re: ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!
« #192 сряда, 14 ноември 2007, 16:04 »
   Отговори с цитат
ludmilana, а Мъри в коя ясла ходи (ако не е тайна)?

Vili4ka, в 45-та на Майор Томпсън в Лозенец. Това май е единствената ясла, която не стачкуваше. И май няма много наплив за там...

ludmilana, и колко струва тази услуга горе-долу (ако не е тайна) - взимането от ясла и гледането за по 1 час вечер?

Галка, плащам по 3 лева на час, общо по 15 лева ми излиза на седмица (60 за месеца+40 такса за ясла=100лв.постоянни разходи за Мърю), но проучих въпроса и почасовото гледане върви между 2,50 и 4 лв за час. Като 4 лв вземат "по-елитните" детегледачки. Е, гледах обяви и за по 5 лева, ама.....който може да си го позволи...

VIVKA, Честит рожден ден на патерици!
Да си най-щастливата и обичана мама на света!
[/size][/color]

Vili4ka, аз съм "ЗА" с двете ръце за среща, миналата година много ми хареса рожденден-партито! Мъри за първи път отиде на детски клуб, а и там проходи на дълги разстояния. Така, че бройте ме! Peace Предпочитанията ми са за някой следобед в почивните дни.(вечер се прибираме от работа уморени и изнервени, не ми се вижда подходящо)
Между другото, видях ти темата, че търсиш ясла, вижда ми се мисия невъзможна, но пробвай в нашта ако имаш желание, както писах, няма много наплив там.(дано не ти давам напразни надежди, затова ще ти пратя телефона на директорката на лични)

liliq, колкото повече им се обръща внимание на "смешните "думи, те толкова по-често ги използват, защото виждат, че са интересни.
Вашия случай не е такъв, но да ти разкажа за моята племенница - като беше малка се беше научила да псува - Маа му стаа!...и колкото повече сестра ми и шиткаше, толкова повече псуваше Twisted Evil. Накрая като спряха да й обръщат внимание като изпсува - спря... Rolling Eyes

За спането - при нас е лесно, Мъри не спи в яслата(или спи по 15-20 мин гушнат в някоя леля) и в 20 часа вече се размрънква. Докато лапне цицата и за 5 минути е отнесъл плувката...

Я кажете, тези, които са на ясла, знаете ли какво правят дребните там?

Мъри като го питам, се опитва да ми пее песнички за Мечо, за Козичката и Па-па, но не мога да го разбера кои са.Освен това се върти в кръг и си върти отпред ръчичките(сякаш навива прежда)., много е сладък, милия, но като не мога да го разбера се ядосва и ме зарязва..
Лелите ми казват - питай педагожката, ама тя е от 10 до 14 часа там, кога да я питам...На родителската среща изрично я помолих да изнася на таблото какво са учили, та да пеем и играем и в къщи, но тя ме отряза - Ми ако напиша песен за козичката, знаеш ли я, че да я пеете, няма смисъл!!!!!!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 222
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, VIVKA!

Макар и със закъснение ти пожелавам здраве, много щастие и хиляди поводи за усмивки!!!

Ние сме добре. Тече усилена потготовка за сватбата на сестра ми в неделя. После ще показвам снимки.
Поздрави на всички от нас! Hug

# 223
Добро утро!

ludmilana, благодаря  Hug А за това какво прави Мъри в яслата - след някой друг месец така ще ти разказва, че свят ще ти се вие от приказки, така че споко  Joy Hug

За партито - аз имах предвид да е без деца.За децата можем да го направим Януари като миналата година - мисля, че ще е по-добре.Но незнам де, чакам мнения от вас  Hug

Gushanka, весело изкарване на сватбата! Да поздравиш младоженците от нас! И чакаме снимките после  Hug

# 224
Добрутро, аз набързо, че Максо се дере, а и имам около 2 тона дрехи за гладене. ooooh!
Людмилана, и Стефан нищо не ми разказва за яслата. Ама нищо! Питам го песнички пеете ли, какво папкахте, ти спинка ли и т.н. - нъцки. Да съм питала сестрата! Laughing
Олеее, туй се задави от рев! Shocked Ей сега го хвърлям на баща му! Twisted Evil
Гушанка, хубаво да си изкарате в неделя, ще чакаме обещаните снимки! Wink
Ох, айде, няма да стане моята.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт