ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 029
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
И ние сме трудни в заспиването , затова ако не й се спи, не настоявам.Като й се доспи - тогава заспива почти веднага като я залюлея в ръце  newsm78
Адито може би в градинката повече да се изморява като си играят и затова да заспива по- лесно.

# 196
  • София
ludmilana, и колко струва тази услуга горе-долу (ако не е тайна) - взимането от ясла и гледането за по 1 час вечер?

# 197
Здравейте мацки Laughing
Да грухна и аз,че отдавна не съм го правила,ама си ви чета.Вече отивам към по-грухтящия период и само пъшкам.Сутрин като стана и викам оооххх и Йони ме допълва мило "Боже,Боже" Party
Дес, Да ти е жива и здрава малката бонбона! Много е сладка, двете с кака са невероятни сладурани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes браво,че така бързо си се възстановила, този път и аз съм решила да раждам секцио,че след първото "нормално"раждане не бих искала отново да изпадам в подобен стрес и ужас Mr. Green
Нещо съм я закършила с бъбреците и то при рутинна проверка разбрах, та ще се прибираме с Йонито на 1-декември малко и бабите да се включат Wink
Пепито, ние заспиваме точно така,пада голямо гуш,едночасово приспиване,после тихо изнизване и  (много често) всичко отначало Mr. Green,големи лисици са Crazy Stop
Людмилана, колко му е на Мъри хемото,защо не започнеш да изместваш постепенно кърменето?Ти скоро правила ли си си ПКК? Давай му какао Peace
Муцки,аре на среща бе,че издивявам тук сама по цял ден и мисля като се прибера да се наскитам Mr. Green..по магазините естествено Stop
Няма ли някой бизнес пътуване до Москвата???Много е хубаво тук Mr. Green Mr. Green Heart Eyes
Всички болни да оздравяват! Всички празнуващи да черпят! И всички бременни да му мислят-най-хубавото предстои Mr. Green Mr. Green,свидетели Анту и Дес Heart Eyes Heart Eyes
Цунки,отивам да правя баку-маку (пием си още АМ) Laughing Laughing Laughing

# 198
Не ми говорете за заспиване.  Wink Laughing
Всъщност до преди да ходим в България си бях екстра. Готов ли е за сън - в леглото и излизам от стаята. Сега обаче трябва да стоя при него по 30-60 минути (явно се стресира там нещо). Унася се, но опитам ли да мръдна - хоп и надига глава да провери къде съм. Трябва супер дълбоко да заспи, за да се измъкна.

# 199
desislava69, няма какво да се притесняваш, че не яде. Точно това е нормалното за тази възраст - да стават все по-капризни и да не ядат много-много. Та не тичай с храна след нея. Wink

За височината-много бъркат, да нзаеш. И това не го мисли. Иначе сина ми мисля, че е 13.5кг и към 90 см. Носи 92 размер. Но не може да сравняваш децата така. Борил си се роди голям, ние сме големи хора, вижда ми се нормално и той да е така. При вас може да е обратното.

А и те сега би трябвало дълго да задържът около този размер и килограми. Т.е. не очаквай вече големи разлики в сантиметрите, както преди.

На такава възраст децата стават все по-различни. Все по-малко еднаквости ще срещаме и в тази тема...

# 200
tanitaia, аз съм супер навита за среща, ама чак до Москва няма кой да ме пусне да ида (иначе съм ЗА ъф корс!  Mr. Green ). Така че кажи кога се връщаш и да организираме една мамешка срещичка в някое заведение - аз ще се заема, ако сте навити  Hug

Ооо, ма ти си написала, че си идваш на 1-ви  ooooh! Много съм разсеяна ...

Ами, майчета, казвайте декември кога на кой му е удобно да се съберем.Ако има желаещи, аз предлагам да е вечер - приспиваме децата или оставяме татковците да ги приспят и беж! Другия вариант е събота-неделя следобяд например, за да не се занимават татковците с приспиване, а само с игра  Joy Чакам мнения и ще го направим така, че да е максимално удобно за всички! Ако има желаещи - свиркайте!  Hug

# 201
  • там където ме зове сърцето!!!
За заспиването да се оплача и аз Sad!Преди го слагах в леглото и излизах и той се заспиваше сам като си изпие млякото!Да ама сега щом изляза и най късно до 5 мин вече е дошъл и той при нас!Не обича да спи гушнат и на друго легло освен в неговото , та аз влизам при него и лягам на спалнята ,а той излиза и влиза в кошарата(1-1.30-2 часа) докато толкова се умори , че започва да хленчи , давам шишето и до 10 мин заспива!

Здравейте мацки Laughing
Да грухна и аз,че отдавна не съм го правила,ама си ви чета.Вече отивам към по-грухтящия период и само пъшкам.Сутрин като стана и викам оооххх и Йони ме допълва мило "Боже,Боже" Party
Joy hahaha Joy

Дес , ох ,ще се върнеш на работа  щом се налага , но искрено ти съчувствам!!!! Hug Hug

# 202
Малеее какво чета тука само моето ли си заспива само и с чао newsm78 newsm78дава целувки целува всички наред и сама се качва в леглото и завива и гасиме лампата  така е и вечер и на обяд да ви се похваля почнахме да седиме не на гърне а на тоалетна bowuu bowuu Laughing Hug

# 203
За заспиването да се оплача и аз Sad!Преди го слагах в леглото и излизах и той се заспиваше сам като си изпие млякото!Да ама сега щом изляза и най късно до 5 мин вече е дошъл и той при нас!
Ъхъ. И при нас така. ooooh! Ей го днеска например - мрънка, мрънка "наниии, наниии", при което баща му го сложи в леглото и дойде в хола. След 2 минути чувам туп туп туп по коридора - нашият пристига. Баща му му се скара и Стефан си легна. След още 5 минути чувам странен звук, като поглеждам към спалнята, Стефко си издърпал юргана и една декоративна възглавничка през решетките и ги влачи към хола. Заспа на канапето. Явно иска да сме край него.

# 204
  • Madrid
Малеее какво чета тука само моето ли си заспива само и с чао newsm78 newsm78дава целувки целува всички наред и сама се качва в леглото и завива и гасиме лампата  така е и вечер и на обяд да ви се похваля почнахме да седиме не на гърне а на тоалетна bowuu bowuu Laughing Hug

Не,Сами също заспива сам,понякога ме държи за косата,за да заспи,но това не продължава повече от 5 мин.
На тоалетна чиния сме от лятото.

Мишленце,на снимката си с права коса,отива ти! Flutter

# 205
Добро утро на всички!!!

Снощи неможах да се включа че имахме разправий със свекървата и си вдигнах нервите.Заспахме с малката в 22.30.Но сутринта сама стана в 7.15,нали ще ходина ясла милото.
Вчера много ми я похвалиха на яслата,слушала и играла.
Днес ще си почивам,но нещо май нета не е наред/много бавен/.
Нещо щях на ви питам но забравих,като се сетя ще пиша пак.

# 206
  • Варна
Честит рожден ден, Вивка! Радвай се на малките и големи радости в живота, усмихвай се, защото много ти отива, бъди здрава и много щастлива!

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, VIVKA!
Пожелавам ти много щастие, здраве, любов и разбирателство!
Весел празник и наздраве!

# 208
СВАКЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Желая ти 12 месеца без болести , 53 седмици - щастие , 365 дни - без ядове , 8760 часа - любов , 525600 минути - хубави мигове и 31536009 секудни секс !

Желая ти достатъчно слънце , за да запазиш мирогледа си светъл !
  Желая ти достаъчно дъжд , за да оцениш слънцето още повече !
  Желая ти достатъчно щастие , за да запазиш духът си жив !
  Желая ти достатъчно болка , че и най - малките радости в живота да ти изглеждат много по - големи !
   Желая ти достатъчно да получиш , за да задоволиш желанията си !
  Желая ти достатъчно да загубиш , за да оцениш това , което имаш !
 Желая ти достатъчно " Здравей "
 , за да ти даде сили за последното " Довиждане " 
 !

# 209
Честит Рожден Ден VIVKA!

Това е за теб.    /дано да се е получило/

http://www.bulcards.com/v?code=16849443Qgtv7Whg1DFrBV

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 11:01 от Пепито

Общи условия

Активация на акаунт