В тази връзка,снощи сънувах,че съм бременна...
...Пепито,честито!Явно много си приличате.
...
,а и кръвното ми пада....
Ако не беше казала, че си ти, нямаше да те позная !
И познайте дали заспе,разбира се че не.След като час и нещо се въртя и казваше че иска при мен да дойде,накрая аз излязох от стаят да се изкъпя.Още докато затварях вратата тя избухна в плач.Връщам се тя вече се тресеше,а баща и я взел от леглото,но неможе да я успокои.Като дойдох тя хълца милата и вика "ето я мама,ето я мама..." 
ама не постих ... тогава плувах в открит минерален басейн и мъжа ми все се шегува, че а- съм плувала пак на същото място, а- забременях пак
от водата ще да е

... кръв ми тече не повече от 10 дни, като първите 1-2 дни малки лохии и още в болницата ми спряха и си продължи само кръв. Питах още в болницата, щото всички родилки за лохии разправяха и ми казаха, че от секциото почти няма лохии, защото те изчистват от тях (се предполага) като те режат. После ми се стори, че бързо ми спря кръвотечението и се обадих на доктора ми - пак нямало проблем
Но про всеки гледам е различно.
). Когато им дойде времето да заспиват сами - тогава, с рев няма да се постигне (или отдавна им е минало времето за това!). По едно време през уикендите я слагахме наобяд в чувала и й казвах: 'ей сега идва мама' и тя се повърти сама пък си заспи
... и тъкмо щях да ви я хваля и пак се почна рев за мама и на обяд. Иначе вечерите задължително с човек!... мисля си колкото по-големи стават, толкова ще имат повече нужда да споделят нещо, да си имат '5-те минути насаме с мама' (особено като има и друго дете)... Много съжалявам, че толкова скоро трябва да се върнеш на работа, а с кърменето ще успяваш ли?

майтапя се 
Участвах в едно изследване относно навиците, свързани с отглеждането на малки деца.Пепито, и аз като теб се чудех какво ли ще получа на гишето в пощата 

Препоръчани теми