ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 051
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Madrid
Моя термин беше на 2 януари,но Сами позакъсня. Twisted EvilГолямо чакане беше при мен,не ми се припоня даже.Че и не искаше да излиза при раждането,затова се наложи цезарово,а аз така исках да родя нормално.
В тази връзка,снощи сънувах,че съм бременна... ooooh!...
Пепито,честито!Явно много си приличате. Simple Smile

# 181
Момичета,благодаря за поздравите.

Стискам палци на всички,който сте решили да постите.При мен не може да се получи(не че нямам воля),но като ми се дояде шоколад не мога да не хапна.!! newsm78,а и кръвното ми пада....

Пепито,какво спечелихте?
Аз миналата година пращах снимки в Журнал и не ги побликуваха,пък камоли награда!!!От тогава спрях да си го купувам.
Десислава69,както казва Вивка сигурно не са я премерили добре,ама не се шашкай,важно да е здраво детенце.А пък мойта племенница е на 4г.6м.-11кг.94см.-дребосък отсякъде-разликата с Бети им е само 6см.,обаче е много енергична.

Илиндичка,знам,че като сънуваш,че си бременна е някакво бреме,нещо,което те мъчи.
Отивам да довърша почистването,че ние уж нямаше да имаме гости та 10човека,хубаво е приятели да има човек.

Ходихме и навън,мале много студено....

# 182
Благодаря VIVKA тази е 8-та награда която получавам от този род конкурси свързани с детето.

# 183
Момичета, ето и обещаната снимка с новата прическа -

Малко се забавих, но покрай боледуването на децата вярвам, че ще ме извините Hug

Галита, ей сега ще ти пратя телефона на лични Wink

# 184
liliq този път наградата е АМ Фризо за деца над 1 год.

# 185
Мишленце,мацка и половина.

# 186
Мишленце, много променена изглеждаш с новата прическа  Peace Ако не беше казала, че си ти, нямаше да те позная !

# 187
Мишленце, много променена изглеждаш с новата прическа  Peace Ако не беше казала, че си ти, нямаше да те позная !
И аз нямаше....Направо коренна разлика с това което съм виждала по тв изявите ти,мишленце.Много добре!

Аз започвам работа от утре,на облекчен режим де ама няма как.Само се моля майка ми да може да се справя и с двете,че ако не става незнам как ще я караме Rolling Eyes

ВИВКА,няма проблеми вече с Вяра.Само дето все иска да я целува малката."Дай малко да цункам бебето",пък по едната бузка и задължително по другата,ако не и дам ми се сърди малко ама си извоюва своето общо взето.

Снощи да ви кажа голям рев падна.Сложих я в леглото и и казах ,че там ще заспива стига вече с това "на спалнята" Naughty И познайте дали заспе,разбира се че не.След като час и нещо се въртя и казваше че иска при мен да дойде,накрая аз излязох от стаят да се изкъпя.Още докато затварях вратата тя избухна в плач.Връщам се тя вече се тресеше,а баща и я взел от леглото,но неможе да я успокои.Като дойдох тя хълца милата и вика "ето я мама,ето я мама..." Rolling Eyes Много ми беше тъжно,че така я наказах,ама докога ще се приспиваме по бебешки,искам да се научи сама да спи Confused Явно ще си продължат така нещата докато не ги отделим двете в собствена стая.
МАлкото и то захитрява вече,все по и харесва на мама в ръчичките,а не на леглото.Тази сутрин от 3 до 6 бяхме кукувици.Мрън,мрън...аауууу имам чувството че в това време най-ми се спи Tired

Благодаря на всички за споделеното за лохиите.Аз звънях и на док ама нещо не ми вдига,пак ще звъня.

# 188
  • София
и аз точно тогава забременях  Heart Eyes ама не постих ... тогава плувах в открит минерален басейн и мъжа ми все се шегува, че а- съм плувала пак на същото място, а- забременях пак  Simple Smile от водата ще да е  Laughing
Отивай пак да се "топнеш"  в минералния извор , току виж пак се получило... Heart Eyes Hug
Ще трябва да изчака за третото да го пробва! hahaha hahaha hahaha

galita , как се справихте с фалшификациите Joy Joy Joy

Аа, трети път - друг да се пробва!  Stop Naughty

Вивка, в крайна сметка нищо не фалшифицирахме, а пуснах сутринта молба за домашен отпуск набързо и така  Grinning

Дес, за лохиите (това са онези парчета кървави съсиреци, нали, да уточним, че една приятелка викаше на лохиите въобще кърваво течение след раждане) - ами аз почти нямах Simple Smile ... кръв ми тече не повече от 10 дни, като първите 1-2 дни малки лохии и още в болницата ми спряха и си продължи само кръв. Питах още в болницата, щото всички родилки за лохии разправяха и ми казаха, че от секциото почти няма лохии, защото те изчистват от тях (се предполага) като те режат. После ми се стори, че бързо ми спря кръвотечението и се обадих на доктора ми - пак нямало проблем  Peace Но про всеки гледам е различно.
За заспиването, Дес, нали виждаш с лошо не става (и аз това съм се убедила в опита си с Вики), и ние бяхме така на спалнята, сега в нейното легло в нейната стая (което си е нормално единично легло) лягам и аз докато заспи (върти се неспирно 1/2 час !  #Crazy). Когато им дойде времето да заспиват сами - тогава, с рев няма да се постигне (или отдавна им е минало времето за това!). По едно време през уикендите я слагахме наобяд в чувала и й казвах: 'ей сега идва мама' и тя се повърти сама пък си заспи  Heart Eyes ... и тъкмо щях да ви я хваля и пак се почна рев за мама и на обяд. Иначе вечерите задължително с човек!... мисля си колкото по-големи стават, толкова ще имат повече нужда да споделят нещо, да си имат '5-те минути насаме с мама' (особено като има и друго дете)... Много съжалявам, че толкова скоро трябва да се върнеш на работа, а с кърменето ще успяваш ли?
mishlentze, много добре изглеждаш, пак!

# 189

Аа, трети път - друг да се пробва!  Stop Naughty

Само да не излезе третото заедно с второто  Laughing че понякога и така се случва  Whistling
Тогава абсурд да помисли  и за трети път  baby_neutral майтапя се Laughing

# 190
Дес, моите лохии се отичаха цели 41 дена.Ти си от късметлийките Wink
Аз пък спечелих музикална книжка GrinningУчаствах в едно изследване относно навиците, свързани с отглеждането на малки деца.Пепито, и аз като теб се чудех какво ли ще получа на гишето в пощата Joy
mishlentze, страхотна си!На хубав човек всичко му стои добре Peace

# 191
  • София

Леле, Дес, толкова ли е наложително да се върнеш на работа...
Дори и на облекчен режим, аз не бих го направила, ти си направо герой smile3501

Да ви кажа, пък, аз, какво направих - наех една възрастна жена да взема Мъри от яслата в 17 часа и да го гледа докато си дойда в 18 ч., живее близо до дома. Иначе остава сам самичък в цялата ясла и много плаче. Е, плаче когато е с една от лелите(другите са добрички, а тази просто го оставя да плаче), но не им знам смените, пък и така се чувства по-добре. Тя го води у тях при дядото, там си играят и му е интересно, вчера като отидох да го взема, той ме хвана за ръката и ме разведе из къщата им - всичко научил кое къде е.

# 192
ludmilana, а Мъри в коя ясла ходи (ако не е тайна)?

# 193
Аз пак да се включа,че виждам споделяте неща от най-болната ни тема-заспиването.
Питах лелките в яслата,там заспивала спокойно.Да ама вкъщи не,измиваме се около 8.30 и лягаме.Първо в кошарата,изпива сока си и почва-Момоооооооо,отивам след малко-Искам Татииии.Сменяме се ,след още малко -Искам и двамата .И така лягаме тримата на тясната приста,първо 10мин. прегръща мен.следващите 10 баща си и накрая след 1ч. кандърми около 9-9 .30 заспива.Но после пък трудно се изнасяме от стаята,понякога се стряска от вратата,колкото и леко да я отваряме и се почва всичко от начало.Това за мен е единствения тормоз от както е родена.

# 194
Пепито, и при нас е същата ситуация! Същата! Ужас!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт