ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 051
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • София
liliq, Честит рожден ден!
Мноооооого щастие и мнооооого успехи ти желая!
[/color]

Анту, аз постих две години преди да забременея и изживяването е нещо много особено. Наистина човек се доближава до някакви дълбоки състояния, които пък го доближават до Бога. Човек осъзнава много неща и оценява дребните неща в живота, става благодарен за всичко хубаво в живота и изобщо, това е едно много положително изживяване(според мен, противно на битуващото мнение, че човек се измъчва тогава).Единственото неприятно нещо е, че по половин час се зверех по опаковките на храните дали съдържат яйца и мляко. Много ми се иска пак да постя, но съм толкова отслабнала, че не се харесвам...Но и Мъри ме суче като трифазна помпа от вземането от яслата до тръгването сутринта, а му е нисък хемоглобина, все си мисля, че ако запостя ще му се отрази и на него. Иначе тя мойта слаботия е от друго...

# 166
  • София
Лилия, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet Hug

ехоо, ние сме си удома, а днес аз съм на пост  Crazy
Май ще ми се наложи да преправям бележката на докторката (че няма кога пак да се ходи за друга), да включва и днес, та си припомняме с мъжа ми разни номерца от училищните години Mr. Green Дано да не се изложим само Laughing
Анту, то поста хубаво нещо от една страна за прочистване на организма, но от друга - много внимавай, особено за жени изобщо не е за препоръчване, пък ти и кърмиш ... е, може да си вземеш Вега Пренатал растителните витамини и да си ок, ама ти си знаеш. Peace
Дес, сладурки са ти двете слънца!  Hug Я кажи сега след второто секцио как се чувстваш - по-трудно ли се възстановява, повече ли боли раната ор преди и т.н.
mishlentze, хайде кажи контактите на тази хомеопатка, може да ни препоръча друг колега, или пък да се включим след някоя друга година  Crazy
Ха, за захранването, Вили, не си само ти - и аз съм с табл. на ексел с подобни колони и дълго време си я поддържах, затова сега пък всичко ми е наготово  Party И аз съм фен на педагогическото, леле, Анту, кога роди, кога стана време за захранване!
ludmilana, а ти що не се храниш добре, взимаш ли някакви витамини поне.  Peace

# 167
Аааа, рано е още, има време, аз само обмислям засега! Wink То кой знае колко още ще си променя решението, пуста му зодия... ooooh!  Mr. Green
Вили, как ще си луда бе, и аз имам подобен дневник за Стефан, само без част от забележките ("много харесва", "веднага изплю" Laughing). Това са си съвсем нормални неща, а и смятам, че на децата ще им е много интересно да четат какви са били и какво са правили, та даже и какво са яли като малки! Simple Smile

Анту, аз постих две години преди да забременея и изживяването е нещо много особено. Наистина човек се доближава до някакви дълбоки състояния, които пък го доближават до Бога. Човек осъзнава много неща и оценява дребните неща в живота, става благодарен за всичко хубаво в живота и изобщо, това е едно много положително изживяване(според мен, противно на битуващото мнение, че човек се измъчва тогава).
Peace Peace Peace П'сулютно съм съгласна! Имам нкаква фикс идея за постенето, защото преди ок. 2 години и половина спазвах Великденските пости, Великден беше на 01.05. и точно на този ден забременях със Стефан. Приех го като благодарност от Бога за усилията, за мен това си беше знак, защото искахме вече да имаме дете. Така че съм лееееко чалната на тази тема, точно заради този знак, който в момента ми къса нервите... Thinking Mr. Green

# 168
  • Madrid
Лилия,
честит рожден ден!
Бъди щастлива ,здрава и усмихната!

# 169
  • София
... преди ок. 2 години и половина спазвах Великденските пости, Великден беше на 01.05. и точно на този ден забременях със Стефан.
и аз точно тогава забременях  Heart Eyes ама не постих ... тогава плувах в открит минерален басейн и мъжа ми все се шегува, че а- съм плувала пак на същото място, а- забременях пак  Simple Smile от водата ще да е  Laughing

# 170
  • София
здравейте, майчета! нова съм в тази темичка и се надявам да видя докъде са стигнали наборите на дъщеря ми, която се роди 3200кг и 48см.-нормално раждане. да ви разкажа малко и за нас: на последната консултация ни изкараха 9400кг и 76см. , имаме си зъбки 16бр. само, успешно си хапваме с лъжичка самички, ядеме обща храна по-малко и избирателно.
не обича да се къпе.направо пищи...лягаме 21-22ч. и ставаме 06-08.30ч.
много е срамежлива , направо е до полата ми както е израза, не иска да играе с дечицата на площадката, щом се махнат и търчи натам, явно се страхува от тях(те са по буйни от нея определено) иначе е жизнена и супер енергична, не спира да се движи. но е трудна с храненето, това ме притеснява с нея.(пълна противоположност на брат си- по малък е почти на 7м. а е 8600кг и 69см.),  бяга с всички сили от него, не иска да го пипне, явно я е страх от него...(тя е дребничка, а разликата им е по-малка от 1г.3м.). от дианабад сме, ако има мами наблизо нека ми пишат на лс и да излезнем някой ден на разходка, ще ми бъде приятно!
не се сещам какво друго да ви напиша за нас, рядко имам време да седна на компютъра!!!   bouquet

# 171
Аз много набързо ви изчетох,драсвам два реда и се заравям ,че нещо нервичките ми се опънаха.

Галита,мисля че след второто секцио се възстанових по бързо.Вече нищо не усещам,тичам си като кон напред назад,гушкам кака Вяра и я разнасям насам натам.
Малко встрани от темата ни,но и вас да запитам колко време ви продължиха лохиите.Аз съм малко притеснена,че вече от 5 дни нищо не ми тече,а е доста рано само 12 дни са минали.Предният път ми бяха над 20дни newsm78 Четох в разни теми,че е нормално,ама ще взема да звънна на док да я питам Rolling Eyes

За постенето-и аз преди да забременея си постех винаги и мисля при пуървият удобен случай живот и здраве да възобновя традицията.Ама кърмене и пост май нещо не ми се връзва,Ани Embarassed

Лилия,Честит Рожден Ден!

# 172
Аз пък нямах интернет от около седмица , и сега  докато изчета всичко , ето че пак мина полунощ ... Ама като прочетох за трифазната помпа ме напуши на смях сравнението  Grinning Wink
Но и Мъри ме суче като трифазна помпа от вземането от яслата до тръгването а сутринта
все пак щом още суче , не се хващай с постите , щом и хемоглобина му е нисък на милия  Hug
 И на гаджето на Мимито - Криси се казва - също му е нисък хемоглобина , те и родителите му си били леко анемични , та и малкия като тях ще си е и той миличкия  Heart Eyes
инъче то и аз съм "за " постите , но Мимито не пости с мене   chef А и аз спирам само месото и салами и яйца. Сирене и мляко си ям , ама аз и без това не обичам сирене и обикн.  малко го ям

# 173

и аз точно тогава забременях  Heart Eyes ама не постих ... тогава плувах в открит минерален басейн и мъжа ми все се шегува, че а- съм плувала пак на същото място, а- забременях пак  Simple Smile от водата ще да е  Laughing
Отивай пак да се "топнеш"  в минералния извор , току виж пак се получило... Heart Eyes Hug

А по въпроса за "Телетъбисите" и аз ги търсих на български , но няма ... Confused И Мимито много им се радва , все иска да ги пускам ,  включва телевизора и вика "Ля -ля" (тя така ги нарича: Ля- ля) Аз на ДВД -то й ги пускам , че компютъра да е за нас Wink Ама вече се примирих , че ги няма на български (имам на английски , френски и на някакъв друг език дето незнам точно кой език е, но се разбира долу-горе) тя и така им се радва  Grinning

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 01:22 от Мимито & Светла

# 174
  • София
Дес, моите лохии също бяха около 10-тина дни, секцио. Не мисля, че трябва да се притесняваш, но нищо не пречи да си отидеш да те прегледат за да си си спокойна. То всъщност и без това май до месец трябва да се отиде на контролен преглед за операцията, така ли беше?...

Мимито & Светла,Дес, да, и аз мисля, че докато кърми една жена не трябва да пости, това забравих да го напиша в предния пост, исках да кажа, че принципно поста е нещо много хубаво, съгласна съм с тебе.

Анту,galita, и аз така 2005-та, последен мензис-18.04.05, забременяла съм на 1-2 май, точно след постите на Великден! Какво съвпадение, а! А разбрах, че съм бременна точно 1 ден преди сватбата ни на 19.05.05г.
Иначе термина би беше на 23.01.06, но Мъри подрани малко... Wink

desislava69welcome welcome welcome Май съм те мяркала при "дългокърмещите" ли, къде ли? newsm78

# 175
Стига бе хора, не ми чупете хатъра! Sad  Laughing Обещавам да следя дали всичко е наред и ако забележа, че ощетявам детето си откъм храна, веднага да спра постите. А и съм си определила един ден за блажене, така че няма страшно. Но това го приемам като загриженост от ваша страна към мен, така че ви благодаря! Hug

Анту,galita, и аз така 2005-та, последен мензис-18.04.05, забременяла съм на 1-2 май, точно след постите на Великден! Какво съвпадение, а! А разбрах, че съм бременна точно 1 ден преди сватбата ни на 19.05.05г.
Иначе термина би беше на 23.01.06, но Мъри подрани малко... Wink
Хах, и моят термин беше 23-ти. То нормално де, щом сме забременели по едно и също време.. Само че и Стеф не изтрая и се роди на Антоновден, пък аз така исках да ми е Водолейче, ама нищо... Само да са ни здрави! Praynig
Деси, в нашата отчетна тема някои мами със секцио също споделиха, че много бързо им свършили лохиите. Така че не се притеснявай, то си е за радост направо! Mr. Green
Светле, що сте си взели анемичен зет! Mr. Green Майтапа настрана, дано се оправя момченцето и да си възвърне нормалните стойности. То за децата това не е много странно. И Стефан имаше желязодефицитна анемия, ама сега е пушка.
А мен като ме видеха лекарите ми покрай двете бременности, на всеки първият въпрос беше: "Анемия ли имаш?" и аз: "Не, що?" и те: ми много си бледа. Ама всички доктори ви казвам! И после като ми видят изследванията: Shocked - хемоглобин 132! hahaha

# 176
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте!!!

мишленце, като чета какво сте преживели , не бих пробвала хомеопатията , аз като видя над 38.5 Т и направо съм в паника , пък и обриви ...Дано вече да нямате проблеми !!На теб се възхищавам на упоритостта с , която продължаваш!!! Hug Hug

Отивай пак да се "топнеш"  в минералния извор , току виж пак се получило... Heart Eyes Hug
Ще трябва да изчака за третото да го пробва! hahaha hahaha hahaha

galita , как се справихте с фалшификациите Joy Joy Joy

desislava69 и моя син е с 16 зъба!Госпожица е нормално да е по дребна , но тези мерки (76см) ми се струват неточни -може би не са измерили правилно височината , виж за килограмите не мисля че са проблем -моя племенник на 3г.  беше 11 килограма!!!

Дес,   добре е да питаш докторката ти !На мен ми беше ми текло 20 дни след , което спря и аз си викам е супер -да ама не на 6 ден ме втресе ,и отидох на лекар и се оказа , че шийката ми се обърнала , но аз бях  нормално раждане , но ти за свое успокоение иди!!!Като имаш време разкажи малко за кака Вяра и как се справя с новото положение!! Hug Hug Hug

За постите- аз също обичах да ги спазвам , че и лечебно гладуване правех(само на вода) , но сега е просто невъзможно! Cry Cry CryКато почне шефа да спи по цяла нощ тогава ще се пробвам!

petenceto дано вече адашчето да е добре! Praynig Praynig

Само че и Стеф не изтрая и се роди на Антоновден, пък аз така исках да ми е Водолейче, ама нищо... Само да са ни здрави! Praynig
Кво им е на козирозите (що ли питам...) Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha
Пък за постите пробвай , ако не ти понесе ще спреш!!! Hug Hug Hug

# 177

Ще трябва да изчака за третото да го пробва! hahaha hahaha hahaha

hahaha  Явно не е само от водата де! На мен пък мъжа ми каза, че хващам от вятъра! hahaha Така че гледам да не излизам много-много, ако навън духа! Joy

Само че и Стеф не изтрая и се роди на Антоновден, пък аз така исках да ми е Водолейче, ама нищо... Само да са ни здрави! Praynig
Кво им е на козирозите (що ли питам...) Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha
Ми кво... Рогата работа!  Twisted Evil  Laughing

# 178
Здравейте,тези дни бях много заета и ето че сега се включвам.
Качих обещаните снимки в новото албумче.
Ми то май всички сме забременяли по едо и също време.И аз тогава 1 май,/при последен мензис 18.04/
Анджела се чувства много добре на яслата,сутрин тръгва с радост.Вчера видях че да ги мерили,и ние сме 13.100кг и 89см.
Ми май това е засега,о-оооо не забравих на викажа как се шашнах в неделя.
Майка мими каза че имам бележка да отида да си получа някакъв колет.А аз не знам за какво става въпроси се шегувам с мъжа ми че сигурно е някаква бомба.
Отивам аз в понеделник и какво да видя ми то подарък от с-ние"9-месеца".Миналата година изпратих снимка на Ади и на мен като бебета че си приличаме.Но 1-2 месеца след това спрях да си купувам списанието и ето след 1г и 6 м печелим награда.
Айде че се отплеснах а картофите са станали сигурно да пюре.Довечера сме на пресен сафрид.

# 179
  • там където ме зове сърцето!!!
Пепито, честита ти награда !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт