Мноооооого щастие и мнооооого успехи ти желая!
Анту, аз постих две години преди да забременея и изживяването е нещо много особено. Наистина човек се доближава до някакви дълбоки състояния, които пък го доближават до Бога. Човек осъзнава много неща и оценява дребните неща в живота, става благодарен за всичко хубаво в живота и изобщо, това е едно много положително изживяване(според мен, противно на битуващото мнение, че човек се измъчва тогава).Единственото неприятно нещо е, че по половин час се зверех по опаковките на храните дали съдържат яйца и мляко. Много ми се иска пак да постя, но съм толкова отслабнала, че не се харесвам...Но и Мъри ме суче като трифазна помпа от вземането от яслата до тръгването сутринта, а му е нисък хемоглобина, все си мисля, че ако запостя ще му се отрази и на него. Иначе тя мойта слаботия е от друго...

И аз съм фен на педагогическото, леле, Анту, кога роди, кога стана време за захранване!
То кой знае колко още ще си променя решението, пуста му зодия...

ама не постих ... тогава плувах в открит минерален басейн и мъжа ми все се шегува, че а- съм плувала пак на същото място, а- забременях пак
Четох в разни теми,че е нормално,ама ще взема да звънна на док да я питам
А и аз спирам само месото и салами и яйца. Сирене и мляко си ям , ама аз и без това не обичам сирене и обикн. малко го ям