Адито може би в градинката повече да се изморява като си играят и затова да заспива по- лесно.

браво,че така бързо си се възстановила, този път и аз съм решила да раждам секцио,че след първото "нормално"раждане не бих искала отново да изпадам в подобен стрес и ужас 

Много съм разсеяна ...
Чакам мнения и ще го направим така, че да е максимално удобно за всички! Ако има желаещи - свиркайте!
!Преди го слагах в леглото и излизах и той се заспиваше сам като си изпие млякото!Да ама сега щом изляза и най късно до 5 мин вече е дошъл и той при нас!Не обича да спи гушнат и на друго легло освен в неговото , та аз влизам при него и лягам на спалнята ,а той излиза и влиза в кошарата(1-1.30-2 часа) докато толкова се умори , че започва да хленчи , давам шишето и до 10 мин заспива!

!Преди го слагах в леглото и излизах и той се заспиваше сам като си изпие млякото!Да ама сега щом изляза и най късно до 5 мин вече е дошъл и той при нас!
Ей го днеска например - мрънка, мрънка "наниии, наниии", при което баща му го сложи в леглото и дойде в хола. След 2 минути чувам туп туп туп по коридора - нашият пристига. Баща му му се скара и Стефан си легна. След още 5 минути чувам странен звук, като поглеждам към спалнята, Стефко си издърпал юргана и една декоративна възглавничка през решетките и ги влачи към хола. Заспа на канапето. Явно иска да сме край него.
дава целувки целува всички наред и сама се качва в леглото и завива и гасиме лампата така е и вечер и на обяд да ви се похваля почнахме да седиме не на гърне а на тоалетна

Препоръчани теми