Хайде дано това другата седмица да ви е последната операция и вече да забравите за всякакви доктори, аман от болести 
Нелина, честит рожден ден, здраве, успехи и много щастие ти желая

Анту ,за гърнето и Ники днес каза преди да се изака - ако, ама като го сложих на гърнето - нищо, после в памперса се изака и баща му му вика цял ден че е тихосерец, което ме изважда от равновесие, Ели днес 2 пъти се изпишка на гърне и съм много щастлива

Бистре, това с интересния цвят звучи все едно съм си сложила лилави и розови кичури на главата

Да ви кажа моята Елена с ехрани вече чудесно самичка, много пъ-бързо отколкото ако я храня аз, и Ники сам се храни, но се разсейва доста, а Ели докато отида до кухнята да й сипя второто и тя е омела първото и вече вика пак Ам Ам
И се храни доста чисто за разлика от брат си.
, сега като се напикае идва при мен и каза "Кава, кава"

А наши приятели от няколко дни се опитват да ни изкарат от къщи, да сме им ходели на гости (в съседния квартал, 10-тина мин. пеша до тях) - аз не и не, ама днес май няма да мога да се измъкна.
Само като го погледна навън какво е мрачно и дъждовно и ми иде да свия пред ТВ-то с чаша горещ чай в ръка или както сега - на компа и да мързелувам цял ден.
Вие имате ли подобен проблем?
.Ама то колкото се пазиш май по -зле става.
Дано утре да не се влоши.
-най-продължителното, иначе през останалото време за заиграва с кукли (бебета и всичко свързано с тях), с дет. комплекти за готвене (за Коледа мислим да й купим и кухненски бокс), 'чете' книжки, пее песнички, танцува (на каквото й пуснем), рисуваме й едно човече: 'точка, точка запетая', сещате ли се - кара ни по 100 пъти на ден да го рисуваме и все със същия интерес