ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 032
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички!

Вивка - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ! ДА СИ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА И БЕЗКРАЙНО ОБИЧАНА! ВСЕКИДНЕВНО ОКОЛО ТЕБ ДА ЦАРИ НАСТРОЕНИЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ЕМОЦИЙ, И КЪСМЕТЪТ, ДА СА ТВОИ ВЕРНИ И НЕОТМЕННИ СПЪТНИЦИ!

Петенцето - благодаря за номинацията!

Пепито - честита награда!

Дес - радвам се че вече сте си вкъщи и всичко е наред, а за работата стискам палци, майкати наистина да се справи, но същото важи и за теб - дано леко се преностроите! Разгледах снимките - страхотна е малката Хриси - пу-пу! Просто е кукличка ... да си призная, ми се прииска и на мен ...

Мишленце - честита прическа - много добре изглеждаш!

7of9 - и при Алекс имаше такъв период, но от две седмици /да чукна на дърво/ всичко е по-нормално, че дори и с тати се приспиват, което до скоро беше мисията невъзможна.

Виличка - стискам палци да ви отпуснат кредит и в най-скоро време да те тресе друга треска - обзавеждане на новият ви дом ...
За срещичката - и на мен ми се идва, но поради причина, че не знам в кой момент ще имам свободно време, ще се постарая да следя темата и ако имам възможност да се включа. За януарски рожден ден също съм навита, особено като се има в предвид, че пропуснах миналогодишния!

За нас, какво да ви кажа - Алекс расте и всеки ден, след работа ме изненадва с нещо ново! Голямо ми е слънчице ... много е послушен /да не чуе д...../. Аз все така си работя по много, но поне вече ходя с кола на работа, та се прибирам по-бързичко.
Ходихме на гости във Видин и миличкия през всичките 3часа не мръдна от столчето, кротичко си стоеше и се забавляваше, изкарахме си супер! Все още не говори, но видимо се опитва да каже нещо, така че се надявам скоро да се похвалим и с това!

Айде, до скоро от мен!

# 241
galita, petenceto, напишете ми поне по първите коплети на песничките за мечо, все отнякъде в нета ще излезе и мелодията...

Във форум "Нашите деца" има тема за песни, стихчета, такива работи...

(Мимито и Светла, няма начин да ги нямаш, ти си по тая част, редовна си там, помагай...)
Качвам в сайта някои песнички - вижте дали са същите - за козичката , за мечо ...http://mimito-dobri4koto.mylivepage.com Аз доста песнички съм събрала...
А "Спи сиво зайче" имате ли я ? Ако я има някой да ми пише , или да ми я прати на mimito-dobri4koto@dir.bg Защото ми харесва , а и Мимито от съвсем малко бебе е свикнама да я приспивам с тази песничка  Hug Heart Eyes

# 242
Нелина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си здрава, весела, засмена и от много любов обградена!

# 243
VIVKA Това ти ли си - vivkaa.mylivepage.comGrinning
Годините съвпадат  Whistling

# 244
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕЛИНА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЩАСТИЕ И ЛюБОВ!

# 245
  • Варна
VIVKA Това ти ли си - vivkaa.mylivepage.comGrinning
Годините съвпадат  Whistling

Ааа, тя е , тя е -  по Кико познах. Hug

bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЛИНА!!!  bouquet

Ани, за "Хей, ръчички" ли става въпрос? (едната мие другата...) или за "Аз имма две ръчички, две палави сестрички"...?

Мишленце, интересен цвят... Wink

Мимито и Светла има интересен сайт  Peace.

Дес, за каква работа става въпрос, не е да се връщаш, нали? Rolling Eyes

За нас - опитва се много да ме манипулира малкият. Казва все повече думички, но не се е "отприщил" все още. За всичко си има време. Заспива в леглото си, но иска компания в повечето случаи. Вечер настават писъци, когато трябва да го сложа (около 22 часа), защото му се беснее с батко му, а ние с мъжа ми сме вече на границата на нервите.  Баткото ходи на училище и е малко сложна системата с домашните, когато съм сама с двамата... Thinking

# 246
Честит Рожден Ден, Nellina!
Здраве, щастие и много усмивки!

# 247

Ани, за "Хей, ръчички" ли става въпрос? (едната мие другата...) или за "Аз имма две ръчички, две палави сестрички"...?

Аз качих "Хей, ръчички"
И "Аз имам две ръчички, две палави сестрички" и нея я имам , незнам дали съм я качила в сайта , ама я имам . Ако я иска някой -да каже - и нея ще кача .
Другите (за мечо , за козичката) - харесаха ли ви ?

# 248
Не сте ме забравили, макар че рядко влизам тук.  Heart Eyes Благодаря ви, момичета!  Hug Ето и почерпката:

Честито бебче на Дес!  Heart Eyes

Йоана тръгна на ясла, но се разболя от бронхопневмония (двустранна) и лежахме в болница. Та мисля да я спра от ясли и зимата да я погледа баба и.  Thinking

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 14:46 от Nellina

# 249

"аз имам де ръчички, две палави сестрички..." имах предвид. "Хей ръчички" я знам! Wink
Абе сега се сещам, имам една книжка с любими детски стихчета и песнички, и "Мила моя мамо" (еххх, как жадувам две детски гласчета да ми я изпеят Heart Eyes) я има, и много други, ще взема и там да погледна.
Нелина, страхотна почерпка! Hug

# 250
  • Варна
Аз имам две ръчички -
две палави сестрички.
Една до друга знаят
самички да играят.

Аз имам две краченца -
две палави момченца.
Те много се обичат.
Едно след друго тичат.

Аз имам две очички -
небесни две звездички.
Как чудно, чудно греят!
Ту плачат, ту се смеят!

Аз имам две ушенца -
две белички мишленца.
На глухи се преструват,
но всичко, всичко чуват.

В средата на лицето
е вирнато нослето.
По мириса познава
с какво ще ме гощават.

Устата ми обичат
по книжките да срича
и да повтаря сладко
две думи: мама, татко

# 251
Nellina, честит рожден ден и от нас! Всичко най-най-най-хубаво!!!   bouquet

# 252
Бистре, мерси!   bouquet

# 253
  • София
Здравейте мили момичета Hug
Може да сте ме позабравили ,но толкова много неща се случиха при нас ,че просто нямах време въобще за нет.
Първо искам да поздравя всички които са имали повод за празнуване и да им пожелая най-вече здраве и късмет,и специално да поздравя Дес с раждането на малката и принцеска нека да расте много здрава и щастлива.
Ние се приготвяхме да влизаме за поредната операция в Горна баня ,но тъкмо да ни приемат  докторката чу някакви хрипове и ни прати в Александровска болница със съмнение за пневмония.Е не беше ,но се оказа бронхиолит, та откарахме 2 седмици там и тъкмо да ни изпишат Ваньо започна да се оплакво от болки в лявото ухо ,но за съжаление не ни обърнаха внимание #2gunfire.И така 3 дни детето беше с постоянна температура която достигна до40,1 е това вече ме изкара извън равновесие взех си детето и го закарах в Исул.Преди това в петък вечер дойде УНГ направи му парацентеза и каза ,че в събота ще дойде да му направи промивка,но не дойде #Cussing out.След като отидохме в Исул там веднага детето го сложиха на антибиотик и подобрението настъпи .Всеки ден му правиха промивки и сега вече сме почти добре,но от от кроткото ми дете почти не е останало нищо сега е толкова изнервен,че незнам дали ще се оправи newsm45
Та общо взето е това затова ни нямаше толкова време ,а сега се възстановяваме и събираме сили за поредната операция може би другта седмица newsm17
Много ви целувами прегръщам и се надявам другия път да се включа с по-добри новини.
Лека вечер

# 254
Ох, БОН_ТОНИ, как ще сме ви забравили! Hug Аз много често си мисля за вас и се чудя как е Ванката, благодаря, че ни осветли, макар новините да не са точно такива, каквито бихме искали да чуем. Sad Пожелавам му на милото сладурче бързичко да оздравява и повече да не се налага да влизате в болници, особено пък за странични неща, че и мама да е по-спокойна. Прегръщам ви, успех! Hug
Забравих, да ви съобщя, че Стефан от днес си казва, че иска на гърне! Както си ядеше на столчето, изведнъж се развика "Акам!", ние го свалихме на земята и той веднага отиде да си донесе гърнето, но докато му смъкна гащите, работата беше станала. Е#, нали все отнякъде трябвада почнем. Ей сега пак така - акам, акам, взе си гърнето и почна да си сваля гащите, та го съблякохме, ама нищо не прави. Само се разхожда по голо дупе и току сяда на гърнето да си почине. Grinning Ох, дано това да е напредък и да започне наистина да използва гърнето, че тия памперси ми омръзнаха! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт