Петенцето - благодаря за номинацията!
Пепито - честита награда!
Дес - радвам се че вече сте си вкъщи и всичко е наред, а за работата стискам палци, майкати наистина да се справи, но същото важи и за теб - дано леко се преностроите! Разгледах снимките - страхотна е малката Хриси - пу-пу! Просто е кукличка ... да си призная, ми се прииска и на мен ...
Мишленце - честита прическа - много добре изглеждаш!
7of9 - и при Алекс имаше такъв период, но от две седмици /да чукна на дърво/ всичко е по-нормално, че дори и с тати се приспиват, което до скоро беше мисията невъзможна.
Виличка - стискам палци да ви отпуснат кредит и в най-скоро време да те тресе друга треска - обзавеждане на новият ви дом ...
За срещичката - и на мен ми се идва, но поради причина, че не знам в кой момент ще имам свободно време, ще се постарая да следя темата и ако имам възможност да се включа. За януарски рожден ден също съм навита, особено като се има в предвид, че пропуснах миналогодишния!
За нас, какво да ви кажа - Алекс расте и всеки ден, след работа ме изненадва с нещо ново! Голямо ми е слънчице ... много е послушен /да не чуе д...../. Аз все така си работя по много, но поне вече ходя с кола на работа, та се прибирам по-бързичко.
Ходихме на гости във Видин и миличкия през всичките 3часа не мръдна от столчето, кротичко си стоеше и се забавляваше, изкарахме си супер! Все още не говори, но видимо се опитва да каже нещо, така че се надявам скоро да се похвалим и с това!
Айде, до скоро от мен!

.

.И така 3 дни детето беше с постоянна температура която достигна до40,1 е това вече ме изкара извън равновесие взех си детето и го закарах в Исул.Преди това в петък вечер дойде УНГ направи му парацентеза и каза ,че в събота ще дойде да му направи промивка,но не дойде
.След като отидохме в Исул там веднага детето го сложиха на антибиотик и подобрението настъпи .Всеки ден му правиха промивки и сега вече сме почти добре,но от от кроткото ми дете почти не е останало нищо сега е толкова изнервен,че незнам дали ще се оправи 

Пожелавам му на милото сладурче бързичко да оздравява и повече да не се налага да влизате в болници, особено пък за странични неща, че и мама да е по-спокойна. Прегръщам ви, успех!