ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени!

• 11 051
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден, Пепи!!! Дано от здраве, любов и щастие да не се отървеш!   bouquet

ludmilana, отмъщение а?  Mr. Green Ще свикне и да спи Мъри, но и при него явно не винаги вървят подкупите. Калоян можеш да го подкупиш с бонбонка да стои мирен или нещо от рода, но като стане въпрос за гърнето, нищо не върви  Naughty ooooh! Например видя една детска микровълнова печка и я иска. Аз му викам, че ще я купя ако пишка на гърнето, а той "НЕ". Питам го пак "Искаш ли печката" и той вече "НЕ"  Joy Сега май имаме напредък - по цяла вечер седи на гърнето (С гащите) и вика "пишка". Дали пък няма да се научи  newsm78

# 61
Пепи,да си ни жива и здрава!Хубави мигове и много щастие ти желая от сърце!

Eто малко снимки на бебка:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189936&photo=1

# 62
Привет след дълго отсъствие,сега малко по-обстойно от снощи.
Честит рожден ден,Пепи!
Ако любовта е море,никога да не намериш бряг!
Ако щастието е магия, никога да не се избавиш от нея!
Ако живота е борба, печели всяка БИТКА!!!

Виличка,страхотна булка си!Желая ви дълъг,щастлив и безоблачен семеен живот!

Петенце,с това гърне незнам.След много опити пикането в него се брой на пръсти.И ние сядаме с памперса,след малко става,по същият начин когато е и с гащички и казва браво без да е свършила нещо.Аз не губя търпение.

Дес,много е сладка малката,какви бузки пу-пу.Кротко бебче ли е?

# 63
Честит рожден ден Пепи! smile3525 newsm59

Дес, много е хубавка малката сладурка, а кака Вяра е мнго сериозна на снимките, тя как прие отсъствието ти от вкъщи?
Това коя болница е  newsm78

# 64
Ей Дес много сте сладки,една бузеста е бебка.Да нацелуваш както бебето така и кака Вярка.
Като взема Адито от ясла ще й покажа снимките на Хрисито,тя много обича бебенца.

# 65
Деска , много е сладка Хриси пу пу !!! А Вяра колко е порасналаааа ! Красавица! Hug Hug Hug

# 66
  • София
ludmilana, не, не ходи на ясла.През януари, 2008-ма ще подам молба в 1-ят раб.ден на годината.А ти защо питаш Grinning Hug........Предполагам се чудиш, ако е на ясла как я караме с кърменето...

Не, питам щото каза, 4е не е боледувала. Мьри и той до яслата беше боледувал, само ведньж на 1,2 год.като му изби пьрвия зьб. Но откак трьгна, един пьт беше сьс сополи и един с ентероколит. Вярно,4е леко ги мина, де!
Ина4е за кьрменето, знам, знам...

Дес, сьщата сладуранка като кака си, пу-пу, да са живи и здрави и двете!

# 67
  • там където ме зове сърцето!!!
Дес ,много хубава бебка си имаш !  bouquet

# 68
Видях снимките на Хриси GrinningДа ти е жива и здрава бебешорката, Дес  bouquet

# 69
  • София
Пепи, да си здрава!
Относно таксата в градините ,всяка община си определя колко ще дотира и какъв ще е размера/за София е 40 лв./, което е супер неправилно според мен, защото всички са деца ,които живеят в една държава, а не "държава в дължавата" .Освен това не смятам,че нашата община е по-бедна, а ние пък по-богати. Аз напр.ви чувствам всички еднакво-независимо от това кой къде живее и искам и мен така да ме чувстват и приемат,но това е др.тема.
Дейзи,мерси-дано всички да са здрави.
Дес,прекрасна е малката-голяма бебека. Grinning
Бодвивка newsm10-супер веселячка си-успя да ни разсмееш всички.
Морската жена,поздрав специален-чак днес видях,че сме раждали в един ден.
И до всички smile3501 и  newsm51

# 70
Здравейте пак!
Деси, малката е върха! Такива сладки бузи... Mr. Green Не се сдържаш да я мляскаш, нали? Аз Максим го лигавя по 10 пъти на ден. Laughing И тати как сияе! Много сте сладки! Heart Eyes А ти защо си със синя лентичка на ръката?
Нещо май имах да ви казвам, ама пусто ЕГН... Thinking  hahaha

# 71
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте пак!
Нещо май имах да ви казвам, ама пусто ЕГН... Thinking  hahaha
Ми да ти предложа малко гинкобилоба???????? smile3534

# 72
  • София/Овча купел 2
Пепи,честит рожден ден скъпа ми приятелко!
Желая ти всичко най-най  Hug Hug Hug!

# 73
Много благодаря за хубавите думи за бебешорката Hug

Ани,със синя лентичка съм щото свършили розовите Grinning
Телма,в болницата на Мазнейкови раждах,че мойта докторка там изражда WinkА отсъствието ми как прие Вяра - ми май доста тежичко.Не го е показвала много,но от вчера насам често плаче и не ме изпуска от око.мисля че това е последицата.и аз много страдах за нея.
Немога да преценя точно,но май Хриси е доста по кротка от кака си на тази възраст,чукам на дърво.Днес почти цял ден е спала,и вече след 19ч. започна да шари с оченца и да иска да папка.И от тогава та до преди малко все хапваме,режим нямаме Thinking Иначе пълни стабилно пампите,което ме навява на мисъл че се храни,т.е. имам кърма.
Кака Вяра днес сутринта много плака,защото аз хранех малката и неможех да и объра внимание в момента.После се поуспокои и сякаш малко и мина,ходи да я целува да я гали ама с едни малко мечешки движения и от око не бива да я изпускаме.Днес излизахме и и купих едни ботушки Сандик апрески и нова шапка.Тя веднага обу ботушите,както винаги прави когато купуваме нови обувки и се разхождаше важно важно.
Ми това е май от мен....Лека нощ!

# 74
Добро утро!

Дес, страхотна сладурана е малката! Също като кака си и майка си!!!  Wink  bouquet дано да е спокойна и да папка добре, а кака Вяра ще свикне и после няма да можеш да я отделиш от бебка!

liliq, до 5 годинки все ще успеем с гърнето  Joy Сутринта Калоя понесъл едни памперси да ги слага в чантата за градинката и по едно време го гледам застанал в средата на коридора и не мърда  Thinking Питам го "к'во правиш тука бе?" и той "Акам"  hahaha

Телма, ти как си? А, Боянка? Не знам дали чете, че срещнах Зайчето в нашта градина. Тази сутрин пак ги видях с Никола. Само, че са в другата група.

Лак и успешен ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт