Ленено семе като хранителна добавка-2

• 114 349
  • 429
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, искам да направя поръчка по пощата, но какъв е този Zip code, който иска при попълване на данните. До сега не съм пазарувала он-лайн и ми е малко трудно. Ще ми помогнете ли?

# 106
Аз ленено семе пия на чай само.Без химии

# 107
Момичета, искам да направя поръчка по пощата, но какъв е този Zip code, който иска при попълване на данните. До сега не съм пазарувала он-лайн и ми е малко трудно. Ще ми помогнете ли?

Не че съм много наясно с онлайн пазара Mr. Green обаче в тената за ягодка и ла редут съм срещала подобен въпрос и момичетата отговаряха че трябвало там да си пишеш пощенския код Thinking

# 108
Да, пощенския код е!

# 109

Най-после получих доставката от САЩ. Изпратена е на 21 ноември и я получих днес 28 декември. 250 капсули на Barlean`s ми излезнаха 30.50 лв. с доставката. Явно понякога има доста забавяне. Но всичко е ок!

# 110
  • София
Може ли да се поръча с Виза Електрон дебитна,
или е задължително с кредитна карта?

# 111
Не съм много наясно със лененото семе, но забелязвам че всички се стремите към капсули. От натуралното смляно ленено семе няма ли полза?

# 112
  • Някъде на път....
Честита Коледа на всички! Здраве и късмет!   bouquet

Да бъдем красиви!  Peace

# 113
Не съм много наясно със лененото семе, но забелязвам че всички се стремите към капсули. От натуралното смляно ленено семе няма ли полза?
И аз това се чудя  newsm78 И как е на вкус това, което е в капсулите, защото доколкото знам ако престои малко време гранясва.

# 114
И аз това се чудя  newsm78 И как е на вкус това, което е в капсулите, защото доколкото знам ако престои малко време гранясва.
Капсулите се пият цели и самата желатинова обвивка е сладникава на вкус. Вкуса на съдържанието няма как да се усети, освен, ако не се сдъвче капсулата. Фирмата Barlean's е водещ производител в света, именно заради това, че е успяла да създаде технология за запазване на свойствата на лененото масло за дълго време, тъй като в свободно състояние омега киселините, които то съдържа, се разпадат и гранясва бързо.  Може тук да намериш по-подробна информация http://www.barleansbg.com/
За себе си мога да допълня, че го пия от два месеца и косата и кожата ми определено имат видимо подобрение. Косата ми по принцип расте бавно, а сега избуя направо. Кожата на лицето ми е видимо по-чиста, гладка и свежа. Дори познати няколко пъти ме питат какви процедури съм си правила! Ноктите ми и до сега бяха изключително твърди и здрави и там не мога да намеря промяна, защото сигурно няма на къде повече. Simple Smile А Barlean's направо трябва да ми плащат за рекламата май! Joy

# 115
Точно за тези капсули разбрах, че маслото е горчиво и гранясало, но обвивката не позволява да се усети това. Те и Кока кола са водещ производител, ама не са полезни продуктите им. Моля ви не ме разбирайте погрешно- с никой не искам да споря, просто мисля, не е ли по-добре в натурален вид да се приема това семе. Успех на всички! Peace

# 116
Ламарина, в твоя чест току що сдъвках една капсула, за да я опитам. Маслото вътре е изключително приятно на вкус, изненадващо дори и за мен! Нито горчи, нито мирише гадно, нито е гранясало. Има вкус на печени лешници и такъв, подобен, аромат. Може пък да съм уцелила единствената, от 250 броя, капсула с чудесен вкус, а всичките други 249 да са гранясали... Знам ли!? Rolling Eyes Ама то нали знаеш поговорката, че гроздето е кисело... та така и с капсулите - гранясали са Simple Smile А Кока-кола не пия, ще оцелея от нейното пагубно влияние Mr. Green За да си набавиш количествата омега киселини, съдържащи се в 100 капсули(примерно) ленено масло, ще трябва да изядеш един камион ленено семе!

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 05:38 от DarkMoon

# 117
  • Варна
DarkMoon,  Laughing   bouquet

# 118
По колко таблетки  и колко пъти го пиете?Аз 3-пъти по 3 таблетки но не знам дали не е множко.За протокола и аз си ги поръчвам от Витаминлайф.Пристигнаха за около 20-тина дни.Мъжът ми си поръча някакви аминокиселини които му излязоха на половин цена от тук.Пазарувам чрез Пейпал защото имим дебитна карта.

# 119
  • Варна
kassi, ако говорим за това на Barlean's то пише препоръчителна дозировка 3-9 таблетки дневно...докато не започнеш да я превишаваш не виждам какво има да те тревожи...ако все пак се притесняваш намали ги...така или иначе пак ще има действие...
аз пия 2 пъти по 3 таблетки Peace

Общи условия

Активация на акаунт