Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 393
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мили4ки Hug
Много пишете напоследък,не мога да смогна да 4ета ooooh!
Разгледах вси4ки снимки,вси4ки майки и де4ица са страхотни Heart EyesМила всеки път се изумявам колко много Боби прили4а на теб Heart EyesЛили много си се разхубавила и отслабнала ми се виждаш,а малката е бонбон Heart Eyes
С малко закъснение 4естит рожден ден на Петя,да е жива и здрава и много усмихната  bouquet
Ние с моя мъж в неделя най сетне успяхме да излезем сами само двамата,не се беше слу4вало от по4ти година,разходихме се,ве4еряхме,ходихме на кино,колко му трябва нам 4овек LaughingАко успеем да се организираме може в петък да си организираме още едно излизаме.Свекърва ми се беше справила у4удващо добре с гледането на Дани,доволна съм.
Дейзи не смея да се похваля,но Дани е по добре,поткакто ползваме инхалатора,ве4е по4ти не кашля,преди нощем кашляше много,а сега нощем въобще не съм го 4увала,само през деня малко,но има голямо подобрение,дано продължава така Praynig
За контрацевти4ните(така ли се пише Embarassed)  методи и аз да се изкажа.Аз след като спрях да кърмя запо4нах противоза4атъ4ни,имах много страни4ни ефекти като най неприятното беше,4е нямах никакво желание за секс Embarassed Crazy и гърдите ми бяха адски 4увствителни,неприятен ми беше всякакъв допир,та реших аз да ги сменям,ама една събота се сещам,4е не съм си пила хап4ето(което 4естоми се слу4ва Rolling Eyes Embarassed) и поглеждам опаковката и установявам,4е не съм го пила от сряда,без въобще да се усетя и реших да слагам спирала,много по сигурно ми се вижда и без това отдавна се каня да ходя на гинеколог,4е имам едни проблеми,та щ? го обсъдя с нея.Деси задължително да пишеш как е минало.Имали други мами ползващи спирала?Айде 4ао засега от мен.

# 211
За да се сложи спирала, трябва няма никакви проблеми по влагалище, матка и т.н.

# 212
За контрацевти4ните(така ли се пише Embarassed)  методи и аз да се изкажа.Аз след като спрях да кърмя запо4нах противоза4атъ4ни,имах много страни4ни ефекти като най неприятното беше,4е нямах никакво желание за секс Embarassed Crazy и гърдите ми бяха адски 4увствителни,неприятен ми беше всякакъв допир,та реших аз да ги сменям,ама една събота се сещам,4е не съм си пила хап4ето(което 4естоми се слу4ва Rolling Eyes Embarassed) и поглеждам опаковката и установявам,4е не съм го пила от сряда,без въобще да се усетя и реших да слагам спирала,много по сигурно ми се вижда и без това отдавна се каня да ходя на гинеколог,4е имам едни проблеми,та щ? го обсъдя с нея.Деси задължително да пишеш как е минало.Имали други мами ползващи спирала?Айде 4ао засега от мен.

Ох, аз за това и не съм фен на хапчетата - не че нещо са ми виновни те, ами се притеснявам, че съм адски завеяна и ще забравям постоянно да ги пия  Embarassed

Зоуи, Веси е права, че не трябва да имаш проблеми от рода на ранички, течения и пр., ако ще слагаш спирала. То за това и се пуска изследване на секрет и цитонамазка и ако те са ОК, тогава изобщо се говори за спирали. Наистина го обсъди с АГто  Wink

Абе стискайте ми палци вс. да  е наред утре, че колкото повече наближава, повече ме е страх  Shocked

# 213
  • София
DessyM   Стига бе Деси, няма да ти режат крак  Mr. Green Ако не ти е приятно или нещо не я понасяш, ще я махнеш Hug не се притеснявай, не е постоянна мярка, това е важното Heart Eyes Айде кураж Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и не го мисли много  Hug

# 214
милички  Heart Eyesмерси за комплиментите(аз не ги заслужавам Mr. Green защото съм с мигрена,зъбобол и пмс на снимките Joy)

Лили  Heart Eyesама много сте хубави  и Катето, как сладко играе хоро  bouquet
а басейните са празни защото сме през седмицата-мъж ми нали сам си определя свободното време

Зоичка  Heart Eyesрадвам се,че Дани е по добре и че сте поизлезли Hug

ДесиМ Heart Eyesтова с пияното бебе много сладко Joyстискам ти палци за утре Praynig

за спиралата от линка на Деси разбрах,че наистина спира вече оплодената яйцеклетка да се закрепи в матката,което ми е против принципите и май ще си карам пак с презервативите(засега проблеми не сме имали с тях)
а за противозачатъчните ме притеснява това,че имах бучка(фиброаденон)на едната гърда и първото което мамолога ме пита е пия ли противозачатъчни-явно,колкото и да ги рекламират, като пречистени все пак имат и някакви кофти ефекти newsm78

Катенце Heart Eyes много ти се възхищавам как се справяш с двете деца,че и с чувство за хумор пишеш Heart Eyes

цунки на всички Heart Eyes

# 215
Здравейте!
Много ме развесели историята за пияното Криси, но си представям аз как щях да реагирам в такъв момент  #Crazy.
Дано болничките бързо да оздравяват, че партите ще наближи, а там всички трябва да са налице за подаръците от Дядо Коледа.
Аз за тази ваксина против рак на маточната шийка знам, че жената не трябва да е раждала, а май не трябва да има полов живот (явно трябва да се сложи на 9 годишните момиченца, защото като знам на колко почват да водят полов живот, направо лошо ми става, ама.. Мами, как ще си опазим щерките, незнам).
И аз трябва да ходя на гинеколог, трябваше да ида март, а покрай всички щуротии в живота ми, все не намирам време за себе си, но другата седмица, живи и здрави, дано да успея да отида. Колко пари вземат и тези гинеколози, за 5 минути, хоп 50 лева, но нямаме друг избор.
Хайде, лека вечер

# 216
  • София
Ето тази тема съм пуснала, показвам ви я и на вес, че съм много доволна Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240360.msg5555884#msg5555884

# 217
Привет от нас  Hug
Аз отдавна не съм писала , нещо нямам вдъхновение и няма нови неща покрай нас. Редовно си чета , докато Стела спи.
Да честитя на всички , които са имали поводи за честитене и съм пропуснала  bouquet И да си кажа че снимките са стархотни !!!
Кети, това е много интересна козирка. Стела обаче не й пречи засега водата и пяната и толкова трудно я изкарвам от банята вечер! По този повод всяка ли вечер къпите децата сега?
Аз навремето пиех хапчета и не ми се е случвало да забравя , просто си го свързвам с някакъв рутинен навик , пр. миенето на зъби сутрин , и така или пък може да се сложи аларма на телефона за подсещане.
Много готино се орагнизирате за Коледно парти Grinning Ние пък утре сме на рожден ден на една приятелка , която е с дете малко по-малко от Стела и ще се превърне във бебешко парти , защото повечето й приятелки са с дечица. Ще сме в някакво ново детско клубче , не много голямо и ако искате мами от Варна да си направим една коледна среща там ? Ако успеем да се организираме де. На центъра се намира , на ул. Шипка ,нещо като " Стелито"  Grinning се казва. ако ми хареса ще кажа.
Това е засега от мен.
Хубав ден Hug

# 218
  • Варна
Ами, хайде, аз съм навита. Пиши наистина ако ти хареса, пък направо вземи брошура или инфо. Много ще е хубаво да се организираме. Hug

# 219
здрасти милички Hug
тъкмо ми препоръчаха един имуностимулатор и сега прочетох доста съмнителни мнения та даже няма да ви го споменавам

а за коластрата не виждам смисъл при условие ,че още кърмя

нещо ми е гнусно от туй тъпо време и не смея да извеждам малчо а много му липсват контактите с деца

цунки на всички

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 11:13 от Mila mama

# 220
  • София
ще има ли среща тази Събота и Неделя  newsm78

А това за Гърция пропадна нали Rolling Eyes Дано скоро отворят тукашния Джъмбо да го преслушаме Mr. Green

# 221
Здравейте отново Hug
Аз всъщност нямам нито рани4ки,нито те4ения даже ще ви споделя това,което ме притеснява.Преди да забременея цикълът ми беше около 5 дена,като първите 3 дни обилно.Сега оба4е ме държи 2 дена и то ми те4е много слабо,просто като зацапване,не е 4ервено като кръв,а кафеникаво като застояла кръв,даже не ползвам обикновени превръзки,а само ежедневни и взех да се притеснявам.Някои от вас знаят,откъде идва притеснението ми.Ина4е цитонамазка прахих март месец и не знам дали сега пак ще се наложи,ама ако ми излезе много скъпо може и да се откажа не съм решила със сигурност.

# 222
Здравейте,

това с противозачатъчните нещо не ми харесва...на мен ми ги изписаха заради кистите по яйчниците - да подтискат развитието им, ама нещо се съмнявам в страничните ефекти  ThinkingИначе и аз исках спирала, но лекарят прецени, че не е подходяща за мен.

Алис почти оздравя, но я хвана яко разстройство, което май ще се окаже от единия сироп за втечняване на бронхиалния секрет, сега пък лекуваме това, нещо много се закучиха нещата при нея  Confused

# 223
Дейзи стискам палци Али бързо да оздравява PraynigКакво стана с работата,не са ли ти се обадили още newsm78

# 224
Дейзи от кой сироп мислиш ,че е ? Защото и Алекс вчера акаше доста рядко ама му дадох един ентерол и днес е о.к.

Общи условия

Активация на акаунт