Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 389
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Мики, или от Еуроспал или от Флудитек, за по-сигурно ги спрях и двата, идеята е, че те втечняват не само бронхиалния секрет, а и лигавицата на червата и се получава разстройство, от предните сиропи нямаше такова нещо, аз ти говоря за количества от 6-7 пъти нагоре, иначе засега й давам само Ентерол два пъти дневно.

Зоуи, как ме сгащи сега  Laughing Laughing Laughing нарочно си мълчах, за да се похваля при свършен факт  Laughing та живот и здраве утре подписвам договор  Laughing

# 226
  • Варна
Дейзи, супер новина. Simple Smile Хайде, няма да честитя преди да е окончателно.  Mr. Green

# 227
Здравейте мами,
казвам се Мая, "ника" ми е Куне.
Една моя приятелка е мартенска мама и казва, че много услужливо споделяте инфо. Инак аз съм от декемврийските мами - там нямам особен успех, не ми отговарят, защото рядко пиша, предполагам.
Искам да питам някоя от вас гледа ли днес предаването "Часът на мама"? И записа ли си "рецептите" и масажчетата на д-р Андреев?
Много ще съм благодарна, ако ми отговорите.  bouquet

# 228
Анетка , чакаме да споделиш, а аз с удоволствие ще се присъединя заедно с дечурлигите Peace

# 229
Взимам си думите обратно. Много услужливо ми отговориха от декемврийските мами.
Имам инфо-то което ми беше нужно.

# 230
Момичета, бързам да се отчета след визитата при АГто. Бързам да кажа, че НЕ съм спирализирана  Joy Confused

След една лекция от докито какво да очаквам след поставянето на спиралата и пр. подробности, лягам аз и се съсредоточавам в една точка на тавана, за да немисля и да не гледам какво ми правят... Напръска ме човека с лидокаин отвътре, за да не ме боли, дезинфекцира спиралата и пр. там инструменти. И тръгва да я слага, усещането е неприятно, като една тежест, която тръгва отдолу нагоре. Особено е просто. И в един момент се засуетиха нещо... Питам: какво става. Докито казва: Не влиза  #Crazy Joy Викам: как тъй не влиза  Joy Ами, казва ми, спира се някъде и ме е страх да натисна, за да не перфорирам матката  Shocked УЖАСССС! Казах му да зареже тая работа и че ще си събера акъла и ще пия противозачатъчни. Той наистина спря и ми каза,ч е имало такива по-особени по форма матки, някакви анатомични особености и бла бла. Гледа ме да нямам някакви сраствания вътре в матката - няма, миомни възли - няма. И на ехограfа матка като матка, нищо странно. И тъй, препоръча ми Линдинет20 като най-ниско дозирани таблетки и ако искам мога да почна да ги пия следващия месец като ми дойде. Хем ми е смешно, хем си викам какъв съм карък  #Crazy И сега, сигурно ще ми кажете да ида на друг доктор, ама ако той ме натисне, ааа? Страх ме е  #Cussing out

Ох, тъй с тия моите тормози. Мамите дето искаха да слагат спирала сигурно са се шашнали, ама да подчертая, АГто каза, че само е чувал за подобни жени като мене, ама за 1ви път мu се случава... А не е с малко стаж човека и е специализирал в чужбина   Thinking Бе карък съм си и толкова. Ама и за добро може да е, кой знае  newsm78

# 231
Деси как те чакахме с нетърпение днес а ти изпорти работата  Joy шегувам се разбира се. Нищо, вярно може за добро де е особено от както повлече крак Катето добре вървят нещата в темичката ни  preggo  ylinfant всъшност ти си знаеш аз да не говоря много защото при мен вече много сериозно ще стане положението  ooooh!

Дейзи Алекс не взима нито един от двата сиропа явно при нас от някъква храна е било разтройството защото беше само при едно акане от там нататъка е о.к. Иначе вече сме добре той кашля по 2-3 пъти на ден а и на мен гърлото ми мина, всъшност аз май покрай преитесненията за Алекс забравих да ви пиша ,че и мен не ме пропусна вируса ама леко го изкарах 2 дни гърлото ме боля и премина.

# 232
Хайде да се уговаряме, ако искате, за среща без дечица. На мен ми е все тая дали събота или неделя, аз съм "за".
Лека вечер

# 233
И на мен ми се идва на среща и нямам претенций събота или неделя  Hug казвайте кой ще идва и къде ще е срещата

# 234
Хайде, ако искате в неделя. Аз мисля да пазарувам и готвя в събота и неделята ще ми е по-свободна. Ако искате може в същото заведение, както предния път. Беше приятно и най-вече празно  Mr. Green

# 235
Ох аз незнам дали ще мога да дойда ,че сестра ми си е в БГ и не разбрах в нвделя сутринта ли ще си заминава или в понеделник ,но ще видиме утре ще разбера и ще пиша .
Иначе май е добре НЕДЕЛЯ В 14.00 часа в ,,ЧЕРГА,, Hug

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 23:54 от miki3

# 236
  • Варна
Ох, Деси, хем ми е смешно Joy, хем гадно. Sick Взех да се мисля да не взема и аз да се окажа "по-особена" нещо. Rolling Eyes То като начало да вземе да ми дойде, че да не стане "сериозно положението", както е писала Мики, че при мен голяма сериозност ще да е. ooooh!

# 237
Еий Кате при тебе ще е от най сериозните леле направо не ми се мисли  ooooh! Joy ама ще ти дойде де то нормално сега да нямаш не е за притеснение още  Grinning

# 238
  • София
А НЯМА ЛИ ДА ХОДИМ В РЕСТОРАНТА НА ЗОРИ  Mr. Green

# 239
А НЯМА ЛИ ДА ХОДИМ В РЕСТОРАНТА НА ЗОРИ  Mr. Green
Eeee да бе за там се бяхме уговорили ,ама това ако го изпусна много ще ме е яд. Ми май зависи как ще тръгне организацията ,че и Зори нещо не се е мяркала тези дни . Ми казвайте кой ще идва пък може и там да се видиме.

ketito  както обикновенно само ние висиме по това време  Crazy

скоро не съм пускала снимки та сега докато се чудя какво да правя сложих няколко в едно албумче ,ох нещо немога да си влезна в стария албум и направо ще откача ,виждам го през линкове които съм пускала ,но немога да добавям снимки ,нещо с паролите става ама немога още да разбера какво  newsm78

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192443

Общи условия

Активация на акаунт