Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 299
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мила калко ти искат за снимка newsm78 Аз съм плащала 15лв.

# 286
Нелче  Heart Eyesснимките не са скъпи-3лв на зъб
ипотеката(туй шега Joy) е по повод това което ще намерят да ми правят по зъбите предполагам

# 287
  • София
 А това за зъбите и аз го знам, но мисля че важи за самото раждане newsm78 знам ли  и кърменето те "изцежда" от всякъде  Rolling Eyes Стискам ти палци Hug Аз съм си вадила мъдрец и не мога да си представя операция какво е  Crazy Но тук няма място за размисъл, зъбите са сериозно нещо, не се чака Confused

# 288
Дейзи, мила, дано по-бързо да се оправи Али и да се разминете с болницата  Praynig

Мила, много страшно ми звучи всичко, което казваш. Абе мен по принцип зъболекарите ме ужасяват  Shocked

# 289
Дейзи, дано ви се размине болницата и в понеделник да си с нови сили  Hug
Мила, важното е да ги излекуваш  Peace

# 290
Леле, Дайзи, егати екшъна  ooooh! Дано Али се оправи бързо  Praynig А ти сега не се притеснявай за това, че ще почнеш преди да си напуснала предишната официално. Това ти е последния проблем  Peace

Мила, ти заради кърменето не пиеш ли някакви добавки с калции? Кърменето много "изцежда" организма в това отношение.

Маги спи с пижамка с дълъг ръкав и крачол, без подплоти и т.н., със зимно чувалче  Grinning

За срещата аз съм навита да я отложим за средващата събота или неделя  Grinning Така, че имайте го предвид и никакви оправдания този път  Naughty  Laughing
А Гърция май е по-добре да я отложим за на пролет, за ад се разходим с кеф  Grinning

# 291
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕ, Весе ти пък на пролет Rolling Eyes нали беше уж да напазаруваме за Коледа newsm78

В този текст на мисли .Вие измислихте ли какво ще подарявате на мъже, родители, свакета Mr. Green

# 292
За спането - Криси и тя се отвива, но не нарочно, по скоро когато се върти и завивката се замотава нанякъде. В спанята ни е ок 19градуса. Криси спи с пижамка - горнище и долнище или боди с дълъг ръкав и долнище. Чорапи не й слагам, миналата зима също спеше без чорапи. Аз докато спя не мога да търпя нищо на краката си и може би за това си мисля, че всички са така и за това без да искам я "научих" и нея така да спи. Иначе я завивам с олекотена завивка. Чувалче не търпи от бебе.  Naughty

# 293
Дайзи дано се оправите и никаква болница. Стискам палци и силно те прегрьщам. Като чета за проблемите ви и ми става много мьчно,аз не знам как бих реагирала в такива ситуации. Вие сте силни момичета  Hug

# 294
Дейзи мила ревнах,докато ти 4етях поста,какъв ужас сте изживяли с Али,хиляди гушки и на двете ви Hug Hug Hug Hug HugДано да ви се размине болницата,моля се да се оправи Али PraynigИ 4естита нова работа,мннннооооого се радвам за теб Hug
Мила у4удвам се на 4увството ти за хумор в този момент,имам приятелка на която и правиха операция,заради киста на зъба и няма да ти разправям подробности ,за да не те плаша.Оба4е най вероятно известно време ще си само на те4на храна и като знам каква си слаби4ка съвсем ще се свършиш Rolling EyesА ти най добре смени зъболекарката,4е тая май е някаква кожодерка.

# 295

Общи условия

Активация на акаунт