Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 366
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Мики Heart Eyesмного са ти хубави дечицата  bouquet  bouquet  bouquet
Дейзи Heart Eyesстискам всички палци и чакам днес да се похвалиш Hug Hug
Деси  Heart Eyesмисля,че е за добро Hug Hug
Зоичка Heart Eyesможе би наистина трябва да направиш консултация с гинеколог(то аз съвети давам а все отлагам моето посещение а цикълът ми е станал доста по дълъг от преди и ме дразни-имам закъснения от по 4-5 дена а веднъж и 14 Shockedа преди ми беше точен ,като часовник) Hug

за срещата-аз имам вече планове и за двата дни,така че не ме бройте Rolling Eyes

майчета  Heart Eyesкъде сте в това гадно време,защо не пишете повече
искате ли да си пуснем пак някаква тема(само дето нищо не ми хрумва)
май сме си споделили вече всичко newsm78

# 241
Мики много са хубави снимките-особено оная с дветет биби наведньж. Аз да се похваля,че вече окончателно я махнахме с мазилото. Благодаря на всички за сьветите. Мики имаш ли по-подробна снимка на  черните завеси и кажи доволна ли си от тях?

# 242
Мики много са хубави снимките-особено оная с дветет биби наведньж. Аз да се похваля,че вече окончателно я махнахме с мазилото. Благодаря на всички за сьветите. Мики имаш ли по-подробна снимка на  черните завеси и кажи доволна ли си от тях?

За ресните става въпрос нали? Ми да доволна съм седят много красиво /поне според мен/ и пропускат светлина ,малко се цапат лесно се перат не се гладят абе удобна работа  Grinning

# 243
А на какьв принцип се закачват за корниза? Embarassed

# 244
А на какьв принцип се закачват за корниза? Embarassed
Трябва кръгъл корниз защото ресните са зашити за платка с улеи и всъшност само се нанизва на корниза ,незнам дали разбра нещо от обяснението ми ... Crazy ама ако не си ще снимам   Wink

# 245
Mики, много са ти хубави децата Heart Eyes Heart Eyes , а и интериора ми хареса   bouquet
Деси, ето това се казва малшанс ooooh!. Нищо, наистина може да е за добро. Зачудих се ти все пак плати ли я спиралата - знам че струват доста пари и ако са отишли на вятъра... ooooh! ooooh!
Дейзи, хайде честито и да разкажеш в подробности, като подпишеш  bouquet  bouquet  bouquet
Зоуи, Мила, не се ослушвайте, а си запишете час за АГ, с тези работи шега не бива Hug Hug Hug
За среща, още не мога да кажа със сигурност, но ще следя и ако съм свободна с удоволствие ще дойда.
И накрая да ви се похваля - моят мъж Heart Eyes Heart Eyes реши да ме изненада - в петък ще ме води на После ще разказвам
Хубав ден  Hug Hug

# 246
Деси, ето това се казва малшанс ooooh!. Нищо, наистина може да е за добро. Зачудих се ти все пак плати ли я спиралата - знам че струват доста пари и ако са отишли на вятъра... ooooh! ooooh!

Не, Лили, не я платих. Всъщност той ми каза, че при него има спирали и като ида на място ще ми препоръча някоя. Понеже му имам пълно доверие, не си купих спирала. Препоръча ми някаква със златна нишка. Накрая не ми взе и лев за цялата работа. После седнахме и си поговорихме с него и акушерката какъв вариант за контрацепция да предпочта. Каза, че според него не съм права да се дърпам от хапчетата. Особено тия дето били 4то поколение. Препоръча ми тези Линдинет20 - нискодозирани, повечето женине се оплаквали от тях, дори напротив. Жена му пиела такива. Обясни ми, че евентуално (но не задължително) прз първите 2-3 месеца може да имам леко понижено либидо, докато организмът ми свикне с липсата на овулация (която изостряла естествено либидото при жените), но след това нещата се опаравяли. Естествено каза, че ако имам някакви по-сериозни оплаквания, веднага да ида да ми предпише други. Та това е. Много е свестен човека, като специалист му имам пълно доверие, ама като съм дИфектна сега  Mr. Green

# 247
Привет  Simple Smile
Аз пак няма да успея да се включа в срещата, няма да сме в София  Sad ама вече много ме е яд  Crossing Arms
Мики страхотни снимки, а малките ангелчета където спинкат двамата, направо да ги нацелуваш, толкова са милички  Hug А за интериора, струвало си е  нервите покрай ремонта, много мнодерно и класно  Peace
Дейзи, късмет днес и чакаме похвали  Wink
Кетито, много полезен линк, точно от това имаме нужда, че борбата е жестока при миенето на главата  Hug
Направо се чудя как ще изкараме зимата в къщи, Или ако не излезне и става  #Crazy а то и аз  Tired

# 248
lily_b благородно ти завиждам и пожелавам хубаво изкарване и ще чакаме да разказваш Hug а на снимките от сватбата сте много хубави с Катето  Heart Eyes

Juji_  мерси  Hug след всичко което търпя заради този ремонт е хубаво да чуеш положителни отзиви  Crazy лошото е ,че само тази е готовата стая иначе сме в разгара на ремонта другата седмица ще слагат дограми паркети абее ужасс... направо ще полудея  ooooh!

Дейзи чакаме те да те поздравяваме  Heart Eyes

Между другото и на мен ми предложиха работа и сега в сряда трябва да отида да видя за какво става въпрос и ако всичко е о.к. може би от 1-ви януари ще започна ,обаче  с Алекс какво ще правя не ми е ясно ,все още не е тръгнал на ясла  ooooh! кога ще свиква кога ще боледува направо не ми се мисли.

# 249
Кажете за срещата - ще има ли, кога ще е, къде?

# 250
Мики ,разбрах ,благодаря. И на мен ми хареса интериора.Обаче нещо сьм се вманиачила в гледнаето на завеси и пердета.  Embarassed

# 251
Привет!

Нямаше ме тези, зет ми го оперираха по спешност в понеделник следобяд, и не бяхме на себе си от притеснения Sad Много тежка и сложна сърдечна операция препърпия милия Sad И всичко за няма и 2 часа се случи - диагноза и спешна операция! Операцията мина добре, възстановява се вече, слава богу Praynig Просто като се замисля какви изненади прави живота... Късмет, че всичко се случи в Токуда и един от най-добрите специалисти беше на работа !
Но да не ви занимавам...

Всички снимки са страхотни!!! Мила  Heart Eyes изумително прилича Бобчо на тебе, Мики - толкова сладки снимки, а и интериора е много красив -  весел и шарен, поздравления Simple Smile

За срещата, аз съм за (ще се разсея малко) - ако искате да правя резервация в нашия ресторант - поне със сигурност ще хапнем вкусно Wink Не че правя реклама.... ама наистина е така Simple Smile

# 252
Зори, сигурно си казвала вече, но ... къде е вашият ресторант?   bouquet

# 253
Кв. Изток, срещу Интерпред, дайте да решим къде, кога и в колко

# 254
Аз нямам претенции дали ще е сб или нед., предпочитам да е ранния следоябд, примерно около 14.30-15ч, че да мога да изляза,  когато Криси спи. Но ако имате други предложения ... дайте да обсъдим Wink

Общи условия

Активация на акаунт