Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 379
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,

Зори, много неприятно мила, имаш едно гуш от мен, представям си какво ви е било, но вече мина ,нали?

Деси, то и аз като теб съм дефектна  Laughing та не ставам за спирала, освен това имам незнам какви проблеми със съединителната тъкан и може да я отхвърля, освен това ми предстои безкръвна операция на матката /някой ден, ако се наканя/, та спиралата само ще пречи...ама това за пониженето либидо от хапчетата не ме кефи, то и без това ми е в най-ниските нива  Crazy

Мики, страхотни снимки, обожавам децата ти, страшно са сладки, а и ремонта си заслужава  Laughing

Сега за мен... аз не подписах днес договр, защото имам малко проблеми с напускането на старата си работа. Трябва там докато ми тече срока за напускане да получа разрешение да работя по друг трудов договр, та сега работя в тази посока. Мило ми стана от отношението на бившата ми шефка, а очаквах обратното. Каза, че безкрайно съжалява за мен, че съм много стойностен човек и служител и бла-бла, но няма да пречи на пътя ми и пр. Та сега остава да омая и човешките ресурси, че ми се иска да напусна по взаимно съгласие без да чакам задължителния срок. Трябва да вадя сега и един куп документи, та като ги изчистя всички тези неща, почвам веднага и ме мятат на дълбокото. Фирмата е страхотна - Домейн Бойар, позицията е ПР и Макетинг, мечтата ми. Един човек, а не отдел и общо взето бачкаш сам без да ти се бъркат. Много се вълнувам и доста се притеснявам, общо взето си знам цената, но все пак...Условията и заплатата са добри, екипа е готин. Е има някои неща с които ще трябва да свикна, че съм свикнала на хубаво - личен шофьор, собствен кабинет, всички ти ходят на пръсти като работиш и те питат удобно ли ти е и благоразполежен ли си да им обърнеш внимание  Laughing, а тук цари творчески хаос, работят по 7-8 човека в една стая, но ми харесва. Доста съм спечена как ще потръгне. Майка е много нахъсена да гледа Алис, даже щяла да я "вкара в правия път"  Laughing да видим  Laughing Иначе тя е с яко разстройство и утре ще я водя на лекар, доста е изтощена, все й се спи и е кисела и плаче, но пък няма други симптоми, уф втора седмица не мога да я вдигна на крака, както уж не е нищо страшно, почвам да се съмнявам дали наистина е от сиропите или е някой друг вирус.

Вие за среща хубаво се уговаряте, но аз няма да мога  Confused Планирала съм шопинг  Flutter за събота и срещи за обяди и вечери и двата дена, а ако Али се влоши пак като миналия уикенд, ще увиснем в къщи.

# 256
daizy,честито за новата работа.Много добре звучи,това което разказваш.Браво и дано ти потръгне още от самото начало.
Zory ,съжалявам за неприятните емоции.Моя баща също го оперираха по спешност преди 1 седмица и знам какви мисли ти минават в такъв момент през главата.
miki3 ,много хубави дечица имаш,сладурчета.
lily_b,много хубава изненада ти е направил мъжа ти.После ще разказваш.
Аз съм супер несериозна по темата с АГ-прегледите.Откога съм се наканила да ходя на доктор и все отлагам,не мога да се организирам.Също и на мамолог още през лятото мислех да ходя и пак не съм отишла.Направо ме е срам Embarassed
Виктор днес направо ме побърка.От сутринта както се е събудил не е спрял да реве и мрънка.Не знам зъби ли са,какво е,дано само болест да не е Praynig.Добре че поканихме едно съседче на неговата възраст на гости,та малко си поиграха двамата а ние с майка му успяхме да си кажем 2 приказки.Мисля си че може и да му е скучно да седи само с мене вкъщи.А и на мен ми се изчерпват идеите за забавление.Преди беше по-леснокато по цял ден висяхме навън,ама сега с тоя дъжд...Вие какво правите в такива моменти?

# 257
Вие какво правите в такива моменти?

Мани, не питай  ooooh! сега хита е куклен театър, играя с кукли червената шапчица / в нашия случай оранжева, но нейсе/, като съм скрита зад един стол, а тя на всеки 20 секунди подскача да види къде се крият куклите, защо и къде изчезва изядената баба / един заек я играе тази роля/, иска да целува и прегръща "актьорите", размества по 100 пъти "сцената", абе време да минава  Laughing представям си я на партито как ще дава акъл на кукловодите  Laughing

# 258
Вие какво правите в такива моменти?

Спасявам се на работа !!! ААааааа... бягаамм...
не сериозно... давам го на ясла. отива, играе, дивее няколко часа, и веднага заспива вечер.
това теоретично де... от 1 седмица пак е болен, в събота му потече една гной от очите... почти му мина вече. надявам се в понеделник да става за ясла. от сряда бавачката се връща и пак всичко ще си е наред.

Дейзи, и тук да ти кажа: Сигурна съм, че много добре ще ти подейства разнообразието да ходиш на работа. Ще те амбицира и организира. Сигурно ще ти е трудно да свикнеш, в началото само ходех до кабинета на шефката да гледам една снимка на Кайо, която тя си държеше на бюрото.

Мики, а ти с какво ще се занимаваш? Децата ти са невероятно красиви! Струва си да се жертваш за трето в името на красотата и изкуството. за доброто на човеччеството ще е.

Мила, искам и аз в такъв басейн, супер ми хареса идеята ви за втора безбебешка къща. браво!

Зори, сила и здраве ви желая.
И моя девер е много зле със сърцето от 3 месеца. Ходи постоянно в болница и не могат да го оправят, няколко пъти го готвят за електрошок и се отказват в последния момент.

За хапчетата и либидото направо ме отчаяхте! Те ми бяха последната надежда, все си мислех, че не са ми наред хормоните още и хапчетата ще ми ги наместят. Sad

# 259
За хапчетата и либидото направо ме отчаяхте! Те ми бяха последната надежда, все си мислех, че не са ми наред хормоните още и хапчетата ще ми ги наместят. Sad

Споко бе, мацки, докито каза, че МОЖЕ евентуално да се получи такова нещо. НО всичко е индивидуално. Така че споко.  Stop

# 260
Привет милички! Hug

Зори,дано бързо се възтанови човека  Praynig представям си какво ви е било тези дни  Sad
Мики,много са хубави Симонка и Алекс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И ремонта изглежда върви много добре  Peace
Дейзи,айде късмет с новата работа  Hug дано всичко се нареди добре  Grinning
Лили,страхотна изненада! Peace

И ние имахме вчера изненада  Sad свекър ми е катастрофирал,слава богу  Praynig нищо му няма!Било си е цял късмет,след като колата е била в неузнаваемо състояние. Rolling Eyes

# 261
Кали, аз съм писала и друг път ,че съм завършила мед. колеж обаче въобще не ме кефи тази работа и по принцип не исках да се занимавам с това или поне не в БГ ,но тъпото е ,че ако 5г. след завършването нямам стаж поне 1 месец си губя дипломата та в изтеклите 3 години отхвърлих около 10 предложения за работа, но този път офертата е много съблазнителна и МОЖЕ БИ ще се съглася.
В Токуда миналата седмица са докарали ,,литотриптер,, /апарат за разбиване на камъни в бъбреците/ та за там ме гласят и това което ми харесва е първо ,че не се работи на празници второ работното време е от 8.30 до към 15.30-16.00 часа заплатата е доста добра и осигуровките  са върху реалното заплащане . Работата не е тежка даже напротив, базата е перфектна, а и колектива ще е приятен защото половината ми курс са там  Flutter и най вече ще мога да трупна някой друг месец стаж. Тъпото е ,че ми е доста далече защото живея в Надежда а Токуда нали се сешташ къде е  ,но това ще го преживея а писне ли ми се махам и така.
Сега в сряда ще отида да се запозная със ситуацията и вече със сигурност ще реша дали да се захващам.

# 262
ох майчета аз как го закъсах не си е работа
зъбарката ми почти припадна ,като ми видя снимката на зъба
била засегната челюстта ,че и киста съм имала и сега трябвало да ме оперират спешно:shock:
иде ми да се гръмна и това е зъб,който ама изобщо никак не ме болеше,никакви признаци на нищо,имаше си пломба(може пък да  не са ми я били сложили добре newsm78)
най ме спече това ,че самата зъболекарка се шашна Shocked
някой знае ли добър стоматолог хирург
тя ми препоръча Угринов от стоматологията ама като не го познавам #Crazy
добре поне,че се случва с мен ане с Б Praynig

Зори  Heart Eyesдано се оправи бързо зет ти Praynig
Лили Heart Eyesбраво на мъж ти  bouquet
Дейзи Heart Eyesзвучи чудесно-ЧЕСТИТО  bouquet
Мики Heart Eyesи твоята работа също звучи супер-Успех  bouquet

# 263
Мила, съчувствам ти за зъба, не се притеснявай. Намери някой препоръчан стоматолог-ХИРУРГ, който да оправи работата. Аз само като чуя за зъбари и косите ми настръхват, ама се налага понякога. Успех! Дано мине леко...  Praynig

Дейзи, Мики, и на двете ви звучат супер новите работи. Дано да не ви ядосват много колегите и клиентите (пациентите)  Mr. Green Аз имам чувството, че тая седмица ми се струпаха всичките гадости - в работата постоянно се налага да оправям нечии чужди грешки, спиралата не ми влезе  Joy  hahaha, снощи имахме на гости едни познати и детето им супер ме изнерви  #Cussing out а не съм такъв човек, специално към деца. Накрая отидох да приспивам Криси в 20.30 и нарочно не се върнах в хола, докато не чух че си тръгнаха  Crossing Arms Оставих мъжа ми да се оправя... Аааама ха  Thinking Айде да свършва тая седмица вечееее  #Cussing out

# 264
Честито Дейзи, желая късмет на новото място и растеж  Peace
Мики, дано и при теб се развият положително нещата, ще чакаме сряда  Peace
А на мен как ми се работииииии, решила съм другата година да се върна във фирмата, но живот и здраве ще видим, че малко ни е сложно с местоживеенето  Sad
Мила, вземи още едно мнение за зъба и тогава търси хирург, от опит казвам, трима зъболекари -три диагнози ми поставиха  #Crazy ще се моля всичко да мине безболезнено  Praynig
Зори, дано зет ти се възстанови бързо  Peace

# 265
Хайде и аз да почна с поздравите:
Дейзи, честито, много се радвам за теб, вярвам че всичко ще е наред и ще се справиш много добре. И дано Али вече оздравее, много  Hug.
Мики, надявам се и при теб да се развият нещата, както очакваш. А за пътя, и аз пътувам от Студенски град до Захарна фабрика, ама няма начин

Зори, силно те  Hug. Вярвам, че всичко ще е наред и че лошото вече е зад гърба ви. А, май за среща няма да е тази седмица, че нещо не можем да се разберем. Т.ч. дайте да се уговаряме от по-рано за другата, че да не поемаме други ангажименти.
Мила, на мен ми вадиха мъдреците с операция, доста тежка, защото бяха сраснали с коста и бяха изкривени и бутаха другите зъби, но беше в Пирогов и не помня името на лекаря. Иначе утре ще питам една студентка в Стоматологичния, какво ще каже за този Угринов и ще пиша.

Хайде лекичка и мекичка

# 266
Силве в Пирогов завеждащт лицево-челюстна хирургия е Др.Димов и сина му който също е Димов там те са най добрите и по сложните операций те ги правят.Зет ми лятото беше във същото положение с мъдреците и операцийте бяха доста тежки ,възстановяването също, направо ми се разказа играта от супи и от пасиране ,че сестра ми си беше в Италия та целия ужас на моята глава беше. Незнам дали да ги препоръчвам защото не съм ходила лично при тях . Зет ми каза ,че бащата бил страхотен ,но сина ужас .

# 267
мами, нали е разбрахме за среща в неделя  Rolling Eyes Ще има ли последно или да си правя други планове. Май този уикенд всички са заети или не са сигурни дал ще дойдат. Да вземем да го отложим за следващия уикенд  Rolling Eyes

Дейзи  Hug много се радвам за теб  Grinning Звучи много добре работата. И аз много искам да се занимавам с творческа работа, но такъв ми е късмета се забутах в цифрите  Laughing Така, че като станеш голям шеф и си търсиш асистент, мога да се наредя  Laughing

Мики  Grinning и на теб успех ти пожелавам. Майка ми е в тази сфера и твоите условия звучат много добре  Peace

Миличка  Grinning дано се оправиш бързо с този зъб. Егати "изненадата"  Tired Баща ми ходи при един зъболекар. Много е доволен. Преподава в Медицинска акадения. Май е някакъв доцент. Но взима скъпичко. Ако искаш, ще го питам за координати.

# 268
милички Hug много благодаря
дадоха ми на един доц от Стоматологията мобилния- Стоян Иванов
препоръча ми го негова студентка

моята зъбарка вече няколко човека ми казват,че май е шарлатанка newsm78
за един малък кариес,фото-полимер и упойка платих 120лв
досега за Зъба с голям проблем съм дала около 200лв само за махането на предната пломба , няколко промивки с лекарства и чистенето на корени
а приятели ми казаха,че кариес струва към 30 лв само newsm78
мислите ли,че цените и са нормални newsm78

# 269
здравейте милички, аз се поизгубих малко, но сега наваксах с четенето. В работата имахме годишна среща с шефа, който по принцип работи в Германия и трябваше да му отделим няколко дни от сутрин до вечер. Аз си взех отпуска до края на другата седмица, но явно след като се похвалих , че ще си почивам съдбата реши друго и Писи също е с вируса на Алис и Алекс, кашля с пълна сила, носа и тече и т.н....и вече две нощи " си почивам". Надявам се да мине с този сироп Флудитек, уж не било сериозно.

Мила,  Hug дано диагнозата не е вярна, това със зъбите си е доста плашещо, аз също съм на мнение,ч е трябва да се консултираш поне с още един специалист, а колкото до цените, на мен ми се виждат доста високи, дори и да е някой голям специалист, би трябвало да са наполовина.

Дейзи, Честито   bouquet ! дано работата е интересна и колегите са готини!

Мики, ако условията ти харесват и имаш възможност да започнеш, приеми, на мен доста добре ми звучи, а това че е малко по-далеч не би трябвало да те притеснява толкова, всички пътуваме доста, за да стигнем до работата. Ще свикнеш  Grinning
А снимките на дечицата са страхотни!

Зори, дано всичко вече е наред със зет ти!

за среща този уикенд не съм сигурна, че ще мога, защото  в момента само аз съществувам за Писи и не иска никой друг дори памперса да й смени. Много  ми се искаше да дойда в ресторанта на Зори, но сигурно ще има и други пъти  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт