за събота и срещи за обяди и вечери и двата дена, а ако Али се влоши пак като миналия уикенд, ще увиснем в къщи.
.Добре че поканихме едно съседче на неговата възраст на гости,та малко си поиграха двамата а ние с майка му успяхме да си кажем 2 приказки.Мисля си че може и да му е скучно да седи само с мене вкъщи.А и на мен ми се изчерпват идеите за забавление.Преди беше по-леснокато по цял ден висяхме навън,ама сега с тоя дъжд...Вие какво правите в такива моменти?
сега хита е куклен театър, играя с кукли червената шапчица / в нашия случай оранжева, но нейсе/, като съм скрита зад един стол, а тя на всеки 20 секунди подскача да види къде се крият куклите, защо и къде изчезва изядената баба / един заек я играе тази роля/, иска да целува и прегръща "актьорите", размества по 100 пъти "сцената", абе време да минава 

представям си какво ви е било тези дни 
И ремонта изглежда върви много добре 
дано всичко се нареди добре 
свекър ми е катастрофирал,слава богу
нищо му няма!Било си е цял късмет,след като колата е била в неузнаваемо състояние.
и най вече ще мога да трупна някой друг месец стаж. Тъпото е ,че ми е доста далече защото живея в Надежда а Токуда нали се сешташ къде е ,но това ще го преживея а писне ли ми се махам и така.
)

дано се оправи бързо зет ти 
браво на мъж ти 
звучи чудесно-ЧЕСТИТО 
и твоята работа също звучи супер-Успех 

, снощи имахме на гости едни познати и детето им супер ме изнерви
а не съм такъв човек, специално към деца. Накрая отидох да приспивам Криси в 20.30 и нарочно не се върнах в хола, докато не чух че си тръгнаха
Оставих мъжа ми да се оправя... Аааама ха
Айде да свършва тая седмица вечееее

ще се моля всичко да мине безболезнено 
.
. Вярвам, че всичко ще е наред и че лошото вече е зад гърба ви. А, май за среща няма да е тази седмица, че нещо не можем да се разберем. Т.ч. дайте да се уговаряме от по-рано за другата, че да не поемаме други ангажименти.
много се радвам за теб
Звучи много добре работата. И аз много искам да се занимавам с творческа работа, но такъв ми е късмета се забутах в цифрите
и на теб успех ти пожелавам. Майка ми е в тази сфера и твоите условия звучат много добре 
дано се оправиш бързо с този зъб. Егати "изненадата"
Баща ми ходи при един зъболекар. Много е доволен. Преподава в Медицинска акадения. Май е някакъв доцент. Но взима скъпичко. Ако искаш, ще го питам за координати.
много благодаря

дано диагнозата не е вярна, това със зъбите си е доста плашещо, аз също съм на мнение,ч е трябва да се консултираш поне с още един специалист, а колкото до цените, на мен ми се виждат доста високи, дори и да е някой голям специалист, би трябвало да са наполовина.
! дано работата е интересна и колегите са готини!

Препоръчани теми