Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 302
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Мила и на мен тия цени ми се виждат безумни. При вас в София е по-различно,но все пак на мен тук за кариес ми взимат не повече от 50 лв и то с повече от 2  лечения и хубава пломба. ИМах подобен проблем на твоя и ми пускаха ток и някакво лекарство в единя зьб-на манипулация по 2 лв и 50 сьм плащала.

# 271
Привет мами!

Благодаря ви на всички за подкрепата!  Hug

Дейзи, БРАВО честито миличка!    bouquet Супер готина позиция - маркетинга е страхотно интересен при вината!   bouquet

Мики, звучи чудесно и твоята възможност! Особено в болница като Токуда, където всичко е на друго ниво!

Мила, кофти работа Sad Аз имам един мн. добър зъбар които оперира, много е близък със сестра ми и зет ми, ако искаш да ти дам коороднати на лични. За цени не е супер евтин, но цените са му поносими.

Да и аз мисля, да оставим срещата за другата седмица събота или неделя, но нека се разберем от сега за да не правим планове за следващия уикенд Simple Smile

# 272
  • София
Мики , Дейзи Heart Eyes Hug много се радвам за вас, страхотна работа и двете сте си намерили Peace Супер Hug

Миличка , как си  Heart Eyes

Зори как е зет ти Hug

Значи срещата отпада. А какво стана с ходенето до Гърция newsm78 провали ли се  newsm78

# 273
  • Варна
Дейзи, Мики, честито, милички! Много успехи ви пожелавам.  bouquet
Ох, да идва май месец и аз да се връщам на работа, че нямам търпение вече. Crazy
Мила, много лошо това със зъба. И на мен ми правиха операция за вадене на "заблуден" мъдрец Mr. Green (растеше хоризонтално) преди 2 години. Дано бързо да мине всичко. Praynig Hug А цените и на мен ми се виждат височки, ама аз рядко ходя на зъболекар. newsm78 Сега ми се налага, че нещо ми се оголват венците, пародонтоза май ме хваща и трябва да ходя, ама на, все отлагам, пък то си е сериозно нещо. Thinking

# 274
Мики и на теб честито за работата.Звучи интересно.Аз също съм с медицинска професия и съм много доволна от нея,но засега съм решила да изчакам да мине и зимата и Виктор да навърши 2 години и тогава ще почвам.И на мен ми се иска да си потърся нова работа,но има време.
Мила,кофти работа е да се занимаваш със зъболекари.Стискам палци всичко да е наред и да мине по-леко.
Да ви питам,как се справяте със завиването на децата нощем?Виктор спи все отвит,не иска торба и като го завия след 1 минута вече е изритал одеалото.Спим на парно и не е студено,но като се отпуснеш нощем да спиш,по-комфортно е да си завит.

# 275
Teddie  и аз да ти кажа предпочитам да започна след март месец за да премината вирусите , Алекс да посвикне добре с яслата а и да ми изтече майчинството ама няма как сега ме викат и няма кой да ме чака за съжаление.
При нас положението със завиването е същото ама го обличам по дебело в стаята е топло и така го оставям. Симона като беше малка и тя не търпеше завивка дори за минута та колко нощи съм ставала да я завивам не ме питай. В крайна сметка ми писна и някоко години си спеше така докато в един момент забелязах ,че е започнала да си се завива сама та явно си е период/ по дълъг обаче/ и сам преминава така ,че обличай го повечко и това е.

# 276
Илин също спи отвит и понякога телцето му е доста студено, спи с боди потник, пижамка и чорапки. Доста го мисля да не настине, но решение не виждам, а май е късничко за чувалче  newsm78 Дано Мики е права и по скоро да дойде моментът когато ще се завива сам  Peace Има нощи в които се буди 1-2 пъти и все се чудя да не би да му е студено и затова  Thinking
Аз за другият уикенд съм ОК за среща  Peace

# 277
Ох, ето ме и мен, как не се пръснах днес от напрежение и тичане нагоре-надолу още се чудя. Вчера следобяд Алис доста се влоши, много отпадна и категорично отказа да яде, както си седеше права на няколко пъти залитна и падна на земята, а единия път си сцепи клепача и той се наду  Shocked педито ми изписа по тел. Хидрасек и Бисептол на сироп. Вечерта като я къпах забелязах нещо подобно на мехури по стъпалата и е казвам ви превъртях. След банята обаче отминаха, още не мога да си го обясня. Дупето й се разрани жестоко, всеки път като се наака плаче и не ми дава да я обърша, пищи като обезумяла. Като капак вечерта преди лягане като се опитвах да излея Хидрасека в устата с една спринцовка, взе че го повърна и се омаза цялата, та пак къпане и преобличане. През нощта пак повърна. Сутринта първата й работа беше пак да се надриска, преля памперса, а тя пищи от болка. Почвам аз да се организирм за педиатърката и звъни свекърва ми, която ми се накрещя, че досега нищо не съм била направила, съсипала съм детето и какво ли не, накрая ми тресна тел. След 5 мин. пристига и майка, хванала се за сърцето от притеснение. Направо щях да гръмна от нерви. Хукваме при докторката, а Алис още на входа на кабинета почва да пищи. Едвам я прегледа. Лечението остава същото, назначи изследвания и до утре ако не се оправи влизаме в Инфекциозна  Sad даде рецепта за някакъв разтвор, подобен на физиологичния, от който задължително трябва да изпие 1 литър иначе влиза в болница за системи. Хукнахме да й взимат кръв, отвисяхме пред тъпия цибалаб, а тъпата лаборантка така я набоде, че пропищя поликлиниката. Сега чакаме резултатите. Оттам се разделяме, нашите с детето хуват да търсят аптека, в която могат да направят рецептата на разтвора, а аз хуквам да си вадя медицинско и свидетелство за съдимост, че обещах от понеделник да тръгна на работа. Нашите не могат да намерят аптека, която да направи разтвора, обикалят цяла София с Али да търсят, накрая купуват някакъв заместител и аха да й го дадат, аз го разбирам и се обаждам на докторката, която казва в никакъв случай, оттам пък се емва мъж ми с рецептата да търси аптека, разгеле намери. Аз тичам по мойте задачи, после тичам в старата работа и там с бъкии да се занимавам, майка се обажда, че Алис неще да яде и реве за мен, аз хуквам към къщи, като говоря с нея по тел. за да ми чува гласа и да не плаче, добре че вече бях близо...картинкаа в къщи беше ужасна, сега я приспах за втори път днес и после как ще го пие този 1 литър незнам. Като капак се нахендрих да почна в понеделник, въпреки че още не съм напуснала старата работа, ама понеже съм захлупена гъска те като ме питаха можеш ли да започнеш веднага аз казах да, сега изведнъж трябва да се чака 1 мес., за да напусна старата работа и се получава супер кофти, все едно съм излъгала, та предложих да почна в понеделник, въпреки че нямам сключен договор, пък после ще видим със задна дата как да уредим нещата, сега се псувам как можах да се забия така, ама нали съм коректна и честна патка. Оф надеждата ми е, че от сутринта не е пълнила памперса, дано се спре вече  Praynig Изивинявайте, че ви натоварих, но ще се пукна от напрежение, а и сега дребното като се събуди съм се настроила да дигна един тел. на свекърва ми и да й обясня някои работи, та си представям колко нерви още ще скъсам.

# 278
Милички, сега прочетох поздравленията ви за новата ми работа, много ви благодаря от сърце  Hug

Мила, съчувствам ти за тази история със зъба, дано се окаже невярна диагноза  Praynig

Весе, на драго сърце ще те взема за асистент, ако ми порасне толкова работата  Laughing я дай едно СВ да отлежи при мен 10-20 годинки  Crazy

Мики, браво за работата, на пътя не се връзвай нали си с кола, я ме виж мен като не се наканих да взема книжка и като не ми се връзват по 8 лв. на ден за такси, как ще се влача с рейсовете, а ми се полагаше служебна кола  #Cussing out

А и забравих за още нещо да ви се оплача, като ходих да си вадя медицинското и ДжиПито ме сгепца да ми слага някаква реимунизация за тетанус и дифтерит, набоде ме и после вика "Айде дано сега да не ти даде реакция и да не почнеш да повръщаш", да се чудиш просто да се смееш ли да плачеш ли  ooooh!

# 279
олеле, Дейзи, милата, моля се Али да е подобри и да не се налага да влизате в болница!  Praynig дано успееш да й дадеш разтвора, макар че разбирам колко е трудно. А за разранетото дупе миналата седмица ми донесоха едно кремче, което много облекчава в случай на обриви или подсичане, ако искаш ще ти го донеса да пробваш с него. Пресияна имаше обрив миналата седмица, незнайно от какво и мисля,че този крем много й помогна.
а за работата, разбирам те напълно, че искаш да си коректна, но ако Али не се чувства добре, как ще отидеш спокойна в понеделник? според мен ще те разберат ако отложиш с няколко дни, и все пак силно се надявам Али да оздравее и да не се налага да избираш между работата и болното си дете. целувки! бъди силна!прегръщаме те!

# 280
Дейзи ,ужас то като тръгне наопаки значииии.. край няма  Tired дано се оправи бързо Алис и да успееш до понеделник да си на линия ,че е тъпо от първия ден да отсъстваш. Стискам палци.
Мила как си ? кога ще ти правят операцията?
Благодаря ви и аз за поздравите въпреки ,че още не сигурно де. Hug

# 281
  • Варна
Ох, Дейзи, мила, ужас. Хайде, стискам палци да се размине, че като чуя за болница вече и настръхвам. Дано да се подобри Алис. Praynig Оф, голяма каша. Tired Прегръщам те силно. Hug

# 282
Здравейте момичета,
Дейзи сериозно сте го закъсали с Алис, дано се оправи без влизане в болница Praynig за реимунизацията не се шашкай аз миналата година си правих и нямах никакви странични реакции, а пък и непомня Джи пито да ми е казвала нещо. Поздравления за новата работа   bouquet Мики и на теб   bouquet
Мила дано всичко мине добре със зъба  Hug това ме подсеща че и аз трябва да ходя на зъболекар  Rolling Eyes
Зори, бързо възстановяване на зет ти   bouquet
За завиването, Благо спи с по-дебела пижамка и летен чувал, в нас е топло за зимен. Спи си с него токакто беше на 2 месеца та нямаме проблеми. Днес в Мадъркеър гледах много хубави дебели пижами, от полар, като гащеризони, мисля че са подходящи за отвиващи се деца. И във Фокс имаше, но бяха долу като панталонки, ще трябва и чорапи да се обуват.
Днес Благо е при баба и дядо и ние ще разпускаме  Laughing
Лека вечер

# 283
  • София
Дейзи Sad много съжалявам Rolling Eyes много ти се е събрало Rolling Eyes А свекърва ти се е държала като патка,  Crossing Arms ше ме извиняваш Whistling Дано се оправите Сигурно нещо с глюкоза са ви дали newsm78
Успех и прегръдки Hug

Мики, айде почвай работа, пък може и при вас да раждам Thinking още съм в размисли newsm78

# 284
Дейзи скъпа Hugмного мъчно ми стана-дано се разминете с болницата Praynig
давай и го насила разтвора
а ако все пак се наложи болница,мисля че по добре, като нас да сте в правителствена-дано не се наложи  Praynigно в правителствена условията са в пъти по нормални и сестрите са мили

ходих при хирурга и новината е,че ще ми правят не една а две операции ooooh!
само дето първо въпросния зъб трябва да премине през лечение,да го запълнят и тогава да ме оперират ooooh!
според хирурга причината била кърменето-имало и поговорка ,че едно дете е минимум два зъба ooooh!
сега иска да ми правят и панорамна снимка на всички зъби Joy
ще кажа на мъж ми да ипотекира апартамента Joyа разправят,че кърменето било по евтиния вариант от адаптето-да да Joy
а аз преди имах перфектни зъби  Sadединственото ми здраво нещо

за завиването и мен много ме притеснява това-Б също спи без завивка,като го завия се буди и реве и я рита
спи на парно с чорапогащник,боди и дебеличка блуза
аз съм си зиморничава и се завивам с юрган и като го гледам това дете голо само се шашкам

Общи условия

Активация на акаунт