Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 323
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, мами!
Влизам само да поздравя всички именници днес: Ангел, Ангелина, Райна, Милен, Милена, Михаил и Михаела! Да ви е живо и здраво името, което носите, само положителни емоции да ви носи! Приятно изкарване!
Лек и хубав ден на всички
За партито, каквото решите, аз съм Peace.

# 91
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet

Jany, добре дошли при нас със Стефан  Hug и разбира се заповядайте на партито Simple Smile

Дейзи,   bouquet благодаря за организацията.

Вчера в групата на Емка в яслата имаше куклен театър. Забравих да попитам какво са гледали, но лелята каза, че на Емка много й е харесало Simple Smile Така че на коледното парти може пък да им е инетресен кукления тетатър на малките сладури Simple Smile
Да споделя - вечра ми похвалиха детето, че за първи ден откакто ходи на ясла се е смяла, играла с другите деца и се е забавлявала  Heart Eyes Душичката ми малка беше много тъжна до скоро, но явно започва да възвръща формата си   Heart Eyes Heart Eyes Много се притеснявах за нея, но явно започва да й харесва в яслата  Praynig

Кетито, и аз нямам търпение да украсяваме вече с Емка, мъж ми от сега като чуе и зле му става  Joy Joy

# 92
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet  bouquet  bouquet

И аз нямам търпение да дойдат Коледните празници! Hug Многооо ги обичам  Grinning

Кали,едно лично мнение  Wink Лондон е прекрасен,но точно по Коледа не е най-празничното място,сняг е малко вероятно да има  Laughing Най подходящо според мен е пролетно или лятно време да се види великолепието на Лондон Hug Но пък сега ще улучиш големите разпродажби  Mr. Green Все пак приятно изкарване  Hug
Виж за билети http://www.easyjet.com много са им добри офертите Peace

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 11:43 от Jessy I

# 93
  • София
Привет,маминки! Hug

Честит имен ден на всички които празнуват!Да са живи и здрави!

Кали,дано успеете да дойдете! Hug

Джени,добре дошли със Стефчо при нас Hug,заповядайте на партито!

Мила не е писала тия дни newsm78,дано да са добре!

# 94
Кали,едно лично мнение  Wink Лондон е прекрасен,но точно по Коледа не е най-празничното място,сняг е малко вероятно да има  Laughing Най подходящо според мен е пролетно или лятно време да се види великолепието на Лондон Hug Но пък сега ще улучиш големите разпродажби  Mr. Green Все пак приятно изкарване  Hug
Супер ме устройва да е без сняг. Не обичам сняг. Коледни са ми украсите и настроението на хората Simple Smile

може ли да те разпитам на лични ако имам конкретни въпроси?

Иначе мисля да ходя и пролетта, и лятото (лятото семейно вече)

# 95
Честит Имен ден на всички  bouquetСега разбрах , че днес празнуват също , Емил, Емилия и Петър  bouquet

Аз съм за 22-23,12 , и искам да отправя хиляда благодарности на Дейзи , за това че се нагърби с тази тежка задача.Дано не го пропуснем като последните събирания Praynig

Малко да ви разредря: Купувам си аз вчеа ботуши и от мерак си тръгнах с тях от магазина.Като се прибрах , Ели се строи на вратата да ми обува чехлите hahaha , свалям аз ципа и ........................не мърдааааааа.Продавачката захапала кожата по цялата дължина ooooh!Аз се нервя за ботуша , детето се нервира , защо не си обувам чехлите .....а бе ....лудница.Накрая се обадих на мъжа ми да ме кара до магазина , но той докато си дойде - нямаше смисъл да ходим. Гушнах Ели ,  защото беше на ръба на истерията , как може да стоя у дома с обувки , опънах се като чорбаджия и мъжа ми малко по малко , успя да освободи ципа.

# 96
Мацки какво стана, ще ходим ли до Гърция  newsm78
Констанс айде пусни ми линкчета  Praynig
леле забравих........................пускам, след 5 мин ги имаш

И айде към Гръцко

# 97
Кали,няма проблем пиши ми на лични  Hug

Цеци,много кофти с ботушите  Confused направо им ги върни и да ти ги заменят с други  Naughty

# 98
Честито на всички именници!!!! Да им е живо и здраво името и само радост да им носи!
И аз да кажа на Дейзи браво за организацията.Мен хич ме няма по тая част,но много се радвам на организирани и сериозни хора (добре че има такива)Simple Smile
Като казахте за ботуши и ципове,та се сетих,че и аз имах една случка.Купих си ботуши с 1 месец гаранция (и хич не евтини),но ципът на единия все се смъква сам до долу докато ги нося.Отидох до магазина да им кажа,а те ми отговориха че това не влизало в гаранцията и отказаха да ми ги вземат.Много се ядосах,защото какво иначе ще влиза в тая гаранция ако не такива дефекти Shocked Е,мъжа ми ги поправи,ама все пак...

# 99
Здравейте,

стига сте ми благодарили  Blush за мен беше удоволствие и то огромно, чак нямам търпение вече  Laughing значи резервирано е последно 22-ри от 10ч. с куклен театър и две плата за хапване, тия дни ще мина да оставя и капарото и вече всичко е уредено. Разбрахме се да оставим подаръците в една тайна стаичка, за да не ги видят децата, а дядо Коледа ще ги прехвърли в чувала и ще им ги дава едно по едно, а ние ще снимаме и ще примираме от кеф. Дано няма разплакани като миналата година  Laughing такава треска ме е хванала, че ми иде да извадя елхата  Laughing Аз за 10 лв. мисля, че не може да се намерят готини играчки, мисля да взема книжки, дано се паднат на някое детенце, което обича.

Пак да ви питам, мислите ли за НГ? Ние последно май ще ходим във Велинград, отказваме се от Виена  Sad и сега драмата е дали да мъкнем Али с нас или да я оставяме, хем ще ми е мъчно да посрещнем новата година без нея, хем тя няма да издържи новогодишната вечеря и ще ни побърка.

А и да ви се похваля, днес ми мина третото интервю, обадиха ми се най-после  Laughing сега чакам да кажат дали ще ме назначат. От една страна си мисля, че не мина добре, от друга като чух момичето преди мен какви ги къдреше  ooooh! /  без да искам, просто се чуваше през вратата  Blush/.

Добре дошла на новата мама  Hug

# 100
честит имен ден на всички малчовци и мами да са живи и здрави и засмени!   bouquet  bouquet
а за подаръците на коледното парти след като ще бъдат универсални някой има ли идея какви да бъдат ??? аз доста се позамислих и за сега нищо свестно и интересно не ми идва на ум.

# 101
Честит празик на всички   bouquet  bouquet  bouquet
Дейзи, стискам палци желанията ти да се реализират  fingerscrossed fingerscrossed
Цеци, честити ботуши! Дано Ели да се успокоила след като нещата са се нормализирали  Joy Joy
Краси, чудесно е, че Емката вече се чувства добре на градина.
Честно казано и мен взе да ме тревожи липсата на Мила. Дано са отишли на някое хубаво местенце да си починат  Flutter
Добре дошли на Jany82и Стефан Hug
Днес щяха да слагат на Катерина ваксината - последния Пентаксим, но се оказа че отново е спрян вносът му. На мен ми олекна, защото е станала такава глезла Катерина, че започна да плаче още щом прекрачихме прага на кабинета, ако  я бяха ваксиниралаи, сигурно щеше да научи целия квартал  ooooh!

# 102
[lily_b ако ти трябва пентаксим мисля че ще мога да ти помогна по въпроса и аз я търсих почти цял месец и най накрая я намерих. ако те интересува ми пиши, ще се оптитам да ти я намеря цената май беше 57 или 58 лева.

# 103
Така...............сега да се вклЮча по същество...
Първо честит имен ден на всички , които празнуват днес, да сте живи и здрави!

Дейзи, и от мен едно Благодаря   bouquet и стискам палци  Praynig

Ние за нова година последно ще пътуваме двамата с мъжа ми без децата до Прага и Виена.Аз нямам търпение вече, толкова ми липсва Прага, искам да я видя адски много

И аз я мисля Мила, дали да не и звънна се чудя... newsm78

Леле, за пентаксима, аз трябва да купувам 2 броя другата седмица и това, което казваш никак не ме устройва......... Crossing Arms

За ходенето до Гърция-хайде да се оранизираме, момичета!

# 104
  • София, център
Честит имен ден на именяците, да сте мнооооооого щастливи!!!!

Дейзи благодаря и от мен за всичките положени усилия!!!

22ри 10часа  е ок!

Браво колко сте сериозни за организацията на Нова Година, аз още нищичко не съм решила!!!

Jany, добре дошла!!!

К`во ги правите тия деца в тоя студ, ние все навън , все навън, ама вече ми замръзва д-то да ви кажа честно... ето сега следобеда хич не ми се излиза... ама вкъщи час, два и съм подивяла с Мария !!!

Целувкииии

Общи условия

Активация на акаунт