Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 318
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • София
С Лили явно сме писали по едно и също време Wink

Здравей Jany82, ти мартенско майче ли си?

# 76
Ми значи да изчакаме до довечера да видим и другите какво ще кажат и ако всички са съгласни ще запазя 22-ри.

Лили, много си мила, ама няма нужда, на мен ми дай да организирам  Laughing

# 77
  • София
Ок Peace Дейзи резервирай направо- със сигурност сме повече от 15 Peace
няма смисъл да чакаме да довечера Peace

хайде да си разберем за подаръците newsm78 Всеки ще си носи за него или ще ги мешаме newsm78

Аз предлагам всяка от нас да купи по едно подаръче и да го опакова и да ги пуснем в торбата на дядо Коледа и той да раздава Thinking Какво ще кажете?
А и да се уточним за колко парички, да са на една цена разбира се  Peace
А иначе, аз съм такава маниачка на подаръци  Crazy трябва ми лимит  Mr. Green

# 78
Кети, точно такава ми беше и на мен идеята. Купуваме подаръци на една цена, а пък дядо Коледа ги вади един по един и ги дава на децата. Въпросите са:1. на каква цена да са?2. как ще знаеш получателя момче или момиче ще е?

Леле, нямам търпение  Laughing

# 79
Привет  Wink
Ние сме "ЗА" 22.12. от 10-12:00, дайте да го видим този куклен театър, ще бъде по различно и интересно надявам се   Peace За подаръците, може да изберем по универсални и така да ги раздава дядо К. 
Ще бъде весело  Joy

Ехей, мен сте ме писали два пъти в списъка  Joy няма да успеем с второ до тогава  hahaha

# 80
И аз съм "ЗА" 22.12 от 10:00, с куклен тетаър, може пък да им интересно на някои Simple Smile
Подаръци мисля да определим сума около 10 лв - какво ще кажете? И да наистина трябва да са универсални. Въпреки че може да направим момичешките опаковани в розово, момчешките в синьо и да инструктираме Дядо Коледа  (като преброим колко момчета и колко момичета ще има на партито) ама пък ще стане трудно кой каква  играчка трябва да купи, ще се объркаме  newsm78

Така, че май по-добре универсални да са.

И едно БРАВО и БЛАГОДАРЯ за организаторката ДЕЙЗИ !   bouquet 

# 81
Ееее пак хубавинки  Laughing
Кетито честито лека бременност - и едно малко сладко раче   bouquet
Зори страхотни сте, и тримата!

Аз да се оплача мойта щерка - голям инат и характер... много люта ще е май , на майка си  се е метнала - едно тръшкане и въргаляне по улиците, направо  ooooh! така ме вбесява. Но като се замисля май наистина има повечко ефект като се говори, защото докъто крещя имам чувството че още повече се тръшка.

# 82
Дейзи, и аз съм ЗА 22.12 от 10ч. А щом разликата за куклет театър е 1лв, и аз съм навита да пробваме пък ще видим  Peace Браво на теб  Grinning  Hug
За подаръчетата и аз съм съгласна да са някакви универсални и да ги раздава Дядо Коледа. И 10лв мисля, че е нормално като сума  Peace

# 83
Здравей tasia аз съм мама на един малък господин роден на 22 март 2006 казва се Стефан, баща му все казва "ако се беше родил на първо лято да го кръстим Първолет, ама като на е на първа пролет как да го наречем..." Simple Smile

# 84
мили мами много ми харесва идеята за коледното парти Simple Smile може ли и ние да се включим със Стефаначко пък аз ще помогна с каквото мога Simple Smile

# 85
  • София
Мацки какво стана, ще ходим ли до Гърция  newsm78
Констанс айде пусни ми линкчета  Praynig

# 86
Ние също решихме да дойдем на партито,така че бройте ни и нас Simple Smile
Аз нямам нищо против 22.12.-10ч.,а също и театъра.Преди 2-3 месеца водих Виктор на един рожден ден и имаше куклен театър.Той се загледа и му беше интересно тогава,но естествено не издържа до края.
За подаръците също се присъединяваме към идеята-универсални.
Ех,вече и мен ме обхвана коледно настроение Grinning

# 87
Дейзи  Hug направо резервирай за 22,като гледам всички сме на едно мнение  Wink ще тестваме и малките на театър може пък да им хареса  Grinning
Ох ..аз тоя вечер съм го ударила на релакс  Mr. Green Юджи си легна отдавна,Петя замина с нашите на вилата до края на седмицата  Simple Smile и мъжо ми е спретнал едно питие  Crazy поразтоварвам... Blush

Jany, добре дошла при нас  Hug и Юджи е на 22 март  Grinning

Цунки от мен Heart Eyes Heart Eyes и Лека нощ! Heart Eyes

# 88

Калинче,ти къде зачезна? Hug

Много работа имам, преди ми оставаше малко време между часовете, сега не мога да мина през кухнята в офиса да си взема нещо за пиене. все бързам от едно място на друго, а и както сме без бавачка втора седмица, само се уговаряме кой ще ходи на работа, кой ще стои у дома, менкаме си часове... абе сложна организация. Най-много ми липсва бавачката, че няма кой да сгъне прането и да измие чиниите. Вечер сме до 9 и е невъзможно.

За партито и аз да поздравя Дейзи. Не знам дали ще дойдем. По-скоро няма да успеем, защото планирам едно пътуване по празниците, сама ще ходя, мъжо не иска да ходи през зимата на север, а на мен ми е мечта да прекарам Коледа в лондон, така че ще се гледат сами двамата. Но тати не си пада по многолюдни детско-мамешки сбирки и надали ще го доведе. и да го доведе, няма да остане да го пази, а Кайо е прекалено див за да го оставя сам в тарапаната. Но пък ако пътувам по-късно, ще дойдем. (още не съм си взела билети).

# 89
  • София
Да ви разкажа днес какъв смях падна  Joy Heart Eyes

LaughingНие живеем в къща и сме на третия етаж. През прозореца се виждат друи къщи и съответно им пушат комините. И  Денито днес като се е загледал в един комин и аз като взех, че надълго и нашироко му обясних кой е Дядо Коледа  и че влизал през комина и оставял играчки на послушните деца  hahaha и като ме зяпна това дете и 100 пъти едно и също му разказам  Crazy и като се въодушеви и като сочи комина и повтаря Додо /Дядо Коледа/
 Joy Joy Joy Голяма веселба падна hahaha Със сълзи съм се смяла  Joy
Нямам търпение да окрася и да сложа елхата, тая година поне ще разбере нещо Heart Eyes Hug

П.п. Идеята я откраднах от тук......от Зоуи ли бешеее newsm78

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 01:39 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт