Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 316
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Дейзи   сигурно държат на кукления театър за да запълнят времето  Crazy кажи им , че ще сме с децата вътре, аман от нежелание да гледат деца  ooooh!
И аз мисля, че куклен театър е абсурдно за деца на 1.6г  Shocked

# 61
Кети, няма ли да си сложиш лентичка вече  Grinning  baby_neutral

# 62
  • София
Кети, няма ли да си сложиш лентичка вече  Grinning  baby_neutral

ooooh! веднага  Heart Eyes

# 63
# 64
Кети, отива ти много новата лентичка Simple Smile Честито и от мен.

Зори, Номер едно сте!

Мила, горе главата. Ти си опората и смелостта на Б, не падай духом, ако искаш и той да е ведър и бодър. Мъж е човека, бисквитите ще се плашат от него другия път Simple Smile

Днес Кало тръгна на ясла неочаквано и спешно, снощи бавачката ни я приеха в болница след 10 дневно боледуване. Няма как да не ходим на работа още 2 седмици и снощи в 8 започнах да търся ясла. луда работа.

Отидохме в една частна до нас, приемат почасово, отделни дни, абе както искаш.

На Кало много му хареса, прекара целия ден там, а когато отидохме с баща му да го вземем, не ни обърна никакво внимание, а се върна да си играе с децата. Тъкмо бях решила, че всичко ще се размине с учудваща лекота, когато се оказа че вече сме залепени един за друг от момента, в който тръгнахме към колата. Вечерните ми часове пропаднаха, кало отказа всяка друга компания освен моята. Може би все пак няма да е толкова лесно. Утре си е у дома, а после пак на ясла. Мисля, че следващия път ще е по-трагичен, не ми дава да ходя никъде. Даже не знам утре как ще се измъкна.

Иначе аз много се издразних на шефката на яслата, много кофти се държеше с едно плачещо детенце, каквото и казах да не прави, го направи (слагала го на гърне) другата учителка пък каза, че не го слагали... абе едната ме излъга, само не разбрах коя.  Joy и разни дребни простотии... не знам кога ще се научат тия хора как се прави бизнес и как да се държат с клиентите си. Така или иначе няма да останем дълго в тази ясла, поне не за постоянно. Да ходи да играе с децата може би да. Много беше щастлив с толкова компания.

# 65
Кетито 4естита то4ица мила Hugлека бременост ти желая и здраво моми4енце Wink иули месец Mr. Green
Зори страхотна булка си,много добре изглеждаш,завиждам малко на мамите дето са имали сватба,ние само подписвахме,аз така исках де,ама всеки път като гледам сватбени снимки и се разме4тавам Crazy
Мила Hug Hug Hug,дано лошото да ви подмине и от тук нататък да ви се слу4ват само хубави неща,вземи си светена вода от църквата и напръскай около вас може да помогне.
В4ера пак ходихме на консултация,заради Дани,ве4е от месец и половина е със запушен нос и кашлица,приемам съвети всякакви.Лекарите немогат да установят какво му има,правиха му снимка на дроб4етата,4исти са и продължават да се съмняват за астма,оба4е сироп4ето не ни помогна и сега ще трябва да купим една маска и да му правим инхалации,трябва да се оръся 35 евро,а въобще не се знае дали това ще му помогне,4е на вси4кото отгоре ми обясниха,4е дори да е това подобрение ще има 4ак след месеци използване  а за запушения нос нищо не могат да направят,трябвало да 4акаме да мине,ужас,а Дани откак не е спал като хората щото не може да диша никой не ме пита.Уф наоплаквах се.И друго да ви питам имали детенце на което да са му избили последните кътници?Понеже и зъби го мъ4ат,та влошават положението,ама ми се струва,4е е малко рано или греша? newsm78
Съниполи Дани редовно ми ги прилагаш? тия номера всеки път като излезехме и умирах от срам и сега ме е страх да излизам с него,но отскоро прилагам нова техника и като 4ели действа.Сега нали ве4е вси4ко разбира и му дръпвам дълги обяснения,забелязах,4е колкото пове4е му се карам,толкова пове4е не ме слуша и затова избягвам да му се карам,просто на ушенце му дръпвам големи обяснения защо не трябва да прави така,обясних му и за дядо Коледа и как само послушните деца полу4ават подаръци Wink и като 4е ли напоследък пове4е ме слуша,като е сърдит го гушвам и мисля,4е по лесно се успокоява.
И с гърнето имаме напредък напоследък на няколко пъти сяда на гърнето като му се допишка,но 4есто пикае през гащите,веднъж пък взе сам да си смъква гащите и взе да ми мрънкя да му сваля памперса и после седна на гърнето и се изпика,а новата мода е да си сваля гащите и да се опитва да седне на тоалетната 4иния,и веднъж даже го държах и се изпика там,така 4е съм решила в скоро време да му взема детска седалка и стълби4ки и щ? се у4им на тоалетна.Айде стига толкова,4е много дълго стана.

# 66
Зоуи, Симона 2-ра година ми прави точно това което описваш -зверска хрема и ужасна кашлица и то само есенно -зимния период. Миналата година се борихме и така и не се установи от какво е . Сега от Август започна ,септември на морето имаше подобрение и като се прибрахме в София изпи 1 шише и половина сироп за кашлица докато най накрая лекаря ни установи ,че хремата е алергична а кашлицата е вследствие от нея. Започнахме за 2 седмици само противоалергични хапчета и действително мина ,но за съжаление беше добре само около 2 седмици след спирането на лечението. Сега пак ги започнахме ,но утре съм и записала час при хомеопат да видима там дали ще направиме нещо. Така ,че виж дали не е нещо такова. А за зъбите не е рано на моя приятелка детето миналия месец стана на 2 и вече ги има и четирите кътника.

Кали, дано минат безпроблемно и следващите дни в които ще се наложи Кало да ходи в градината  Peace

Нашата ясла вече работи ,но аз все още не смея да го заведа защото си представям за какъв рев става въпрос след тази почивка. Ще исчакам да посвикнат малко другите деца и да поспрат да плачат и тогава ще го пусна, че много зле му се отразява тази ревлива обстановка.

# 67
  • София
Здравейте,милички! Hug

Зоуи,и аз си мисля да не е нещо на алергична основа тая хрема и кашлица newsm78,иначе за кътниците не е рано.Дано открият, все пак, какво му е на Дани и да се лекувате успешно.А тая маска пак за астма ли е?Не се ли съмняват за някаква алергия?

Калинче,ти къде зачезна? HugБраво на Кало,че се е справил така добре първия ден в яслата,предполагам,че лесно ще свикне щом не е плакал.Е,няма начин да не му липсваш и да не го дострашее,че ще го изоставиш(той затова не се е отлепял от теб вечерта,милия),ама ще мине по-леко при вас,явно.
Нашия опит да тръгнем на ясла претърпя неуспех,днес го отписах.Ами само след 4 дни ходене до обяд, той още не може да оздравее,вече цял месец.И вчера като бяхме при педи,тя ми подхвърли ако имам възможност да си го гледам зимата в къщи,пък на пролет да опитаме пак и аз само това чаках.Може би ако не се беше драл от рев през цялото време като беше там,щях да го пусна пак до следващото разболяване ,ама реших,че няма смисъл просто.Пролетта,живот и здраве, като свършат гадните грипове и вируси,пак ще го запиша.

Ще взема да го купя този Есберитокс да го пробваме. Hug

# 68
  • София, център
Здравейте,

Кое по напред...

Кетито честито - вече официално... лека бременност, ох че сладко е да се мъдри една лентичка в подписа...

Зори страхотни сте, още веднъж да кажа... Много добри снимки...

За 22-23 пишете и нас, няма проблем!!!

Аз пък получих добри отзиви от куклен театър, за тази възраст и даже смятам Мария да я вода събота... било голям купон, много деца ... всеки вика, кой гледа, кой не...

Вече гледаме сами Baby Einsein по 40 минути не мърда ... егати кефа!!! Много ми е добре така... Mr. Green

За тръшкането, като легне Мария на земята и си я оставям там... в парка, в магазина... да си лежи, аз седя и само от време на време се приближавам да и кажа колко е смешна ( и за да стане ясно чие е това дете - все пак  Mr. Green), хиля се и им гледам намусените физиономии на преминаващите... Според мен като види че не му се връзваш и минава 1000 пъти по бързо!!!

Педиатърката ме разубеждава да давам Мария на ясла въобще... не знам... Вирусите били мутирали, имало бум на асма...( аз нали съм асматик )... просто лошо ми стана...

Целувам Ви ... айдееее

р.с. Мила и моят съвет е да се отиде на църква и да се чете молитва -  за здраве, благоденствие и избавление на душата...

# 69
Здравейте мили дами мами Simple Smile
за яслите бих казала, че е много по-добре да се пускат децата на пролет,когато кажи речи са преминали гриповете и разните такива болести. пък и тогава времето се оправя затопля се и извеждат често децата на вън да поиграят Simple Smile. затова мами заредете се с търпение и се радвайте на милите си ангелчета

# 70
След дълги и напоителни контакти най-сетне са ми пратили офертата. Копирам дословно:

Здравейте,
Чак сега успях да стигна до клуба и веднага ви пиша.

Започвам с датите говорим за декември месец.
16.12 в 10ч е зает.
9.12 в 10ч ни е свободно.
22.12 и 23.12 са ни свободни целите дни все още.

Като програма говорим за 15 деца искам да уточня, че при промяна на бройката на децата офертата ще се претърпи промени. Също така трябва да знаете, че всички наши Коледни оферти са за не по малко от 15 деца. Искам да отбележа, че при увеличаване бройката на децата цената на куверта ще стане по-малка.
Говорихме за 2 варианта:

Вариант 1:
" Куклен театър „ - "-" Изгубените подаръци на Дядо Коледа "разказани от Снежанка, не без помощта на Добрия старец, който ще зарадва всички деца с индивидуални подаръци (закупени във вашият случай от вас родителите).
Меню за децата две плата мини клуб сандвичи по 25 сандвича в плато.
Цена на куверта за дете (в куверта се включва, наема на залата за 15 деца за 2 часа парти, програма „Куклен театър” разказан от Снежанка и Дядо Коледа и две плата сандвичи). - 17лв на дете.

Вариант 2:

Свободни занимания за децата в присъствието на Снежанка и какичките в залата, пристигане на Дядо Коледа 1 час след започване на партито и поднасяне лично от него на приготвения от вас подарък.
Меню за децата две плата мини клуб сандвичи по 25 сандвича в плато.
Цена на куверта за дете (в него са включени, наема на залата за 15 деца за 2 часа парти, Снежанка и Дядо Коледа. Меню за децата - две плата сандвичи) - 16лв

Тъй като както сами виждате цената е почти еднаква и за двете партита, лично аз ви препоръчвам да бъде с Куклен театър,смятам че това ще е по добрият вариант за хубаво и изпълнено с атмосфера Коледно парти.Оставям преценката на вас.

С уважение,
 Диана Младенова

Казвайте какво да правим? Аз предлагам да резервираме 22-ри в 10 часа, че е по-далече от Бъдни вечер и няма да е притеснено с приготовленията за следващия ден. И ако искате дайте пък да го пробваме тоя театър, за 1лв. разлика е пък може да вземе да им хареса, поне ще е по-нестандратно от досегашните ни събирания. А да, пратила ми е и някакви снимки, Снежанка пак е над 40-те, но е симпатична общо взето, пък Дядо Коледа от брадата нищо не мога да видя  Laughing И дайте пак да се броим, че току виж не сме 15.

Калина, къде се затри ти, ще идвате ли с малкия? Историята с яслата ме впечатли, кофти е, че ви се е наложило насила да вземете решение, но пък може и да му хареса и да си решите въпроса, нормално е да има реакция в началото.

Зоуи  Hug пак водите в резултата с това гърне, а пък уж всичко заедно правим  Crossing Arms Laughing

# 71
Здравейте момичета,
Пишете ни и нас за партито. За мен е без значение 22 или 23, Благо куклен театър силно се съмнявам, че ще го удържа да гледа  Laughing
Искам да ви питам за крачетата на децата. Забелязах, че на Благо петите като ходи са му изкривени навън  Rolling Eyes на вашите деца как са? Знам, че е рано за образуване на свод, но петите им дали трябва да са така. Купувам му само обувки с твърд форд на петата, мека подметка и гледам да са без свод или мек такъв на подметката. Вкъщи ходи с пантофи, чехлички отзад с ластик или бос с дебел чорап.
Лек ден

# 72
  • София
Дейзи,ами дотук сме се записали за партито 20 човека,предполагам,че ще се включат и още мами,а дори и някой в последния момент по някакви причини да не успее да дойде,все 15 човека ще се съберат.Иначе и аз мисля да избереме кукления театър в такъв случай,пък на което мушмуроче не му се гледа,ще си играе... и така.
Давайте да резервираме за 22.12 от 10 часа,че да не ни вземе датата някой.

Танита,не мога да дам съвет.Дани пък си криви стъпалата малко навътре като ходи,ама мисля,че е нормално още да не му се е регулирала походката,а за петичките незнам...

# 73
Списък за Коледното парти
на 22.12.07г.(събота) от 10 до 12 часа
в клуб "Приказка без край"

1. Цеци
 2. ketito
 3. kalaza
 4. lily_b
 5. Juji_
 6. tasia
 7 .Силвето
 8. Jessy I
 9. miki3
10. veselina_s_p
11. konstans
12. Mila mama
13. daizy
14. Bezmerna
15. Zory
16. c-mira
17. Juji
18.Sunnypolly
19.tanyta25
20.Аdiland
 Това е списъкът от първа страница. При всички положения сме над 15. Дейзи, да запазваме 22, от 10 ч. Вариант 1. Ако не им се гледа на децата, просто представлението ще се прекрати. Предполагам че дядо Коледа и Снежанка имат опит в работата си с деца Wink
Не на последно място, Дейзи,  благодаря ти за организацията  bouquet  bouquet  bouquet

# 74
Привет! Hug

И аз мисля,че 22 ще ни е по удобна дата  Peace за театъра ми е все едно, нека и другите маминки да кажат как предпочитат  Laughing
zoui, и аз си мисля,че е възможно хремата да се дължи на алергия  newsm78 А относно инхалаторчето не ти пречи да си го купиш  Peace много облекчава когато има по упорита хрема и кашлица  Laughing Аз имам и редовно ги тормозя мойте малките,като са болни... Grinning Особенно Петя Зимата,като се разболее все е пред пневмония  Rolling Eyes то е кашляне то е чудо и педито задължително ме съветва да се правят инхалаций с натриев хлорид за да отхрачва по лесно... Peace

Общи условия

Активация на акаунт