Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 308
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Страхотни новини са се събрали Flutter Кетито, мила, честито, пожелавам ти много спокойна бременност, леко раждане и прекрасно бебче в началото на лятото  bouquet  bouquet  bouquet
 Cry Cry CryСамо на мен ли не ми се отварят снимките на Зори? Sad Sad Sad
Мила, да не би скоро да имате празник в семейството? Нали казват че има Сатурнова дупка преди или след РД на някой, може и вие в такава да сте изпаднали Thinking Thinking Не вярвам в такива неща, но...кой знае!?  PraynigДано този период отмине, че много ви се събра Praynig Praynig

# 46
  • София
Кетито, честита точица мила  Hug Много лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и една сладка сестричка за Денито  Heart Eyes

Тася, аз давам Есберитокс, но още не мога да кажа какъв е ефекта - давам го от 2 седмици.

И на мен не ми се отварят снимките за Зори  Sad

# 47
Привет мами!

Кетииииииииииииии честитоооооооо, много се радвам!!!!  Hug  Hug  Hug

Мерси на всички за комлиментите !

Да нещо стАна с сайта, сега ще го оправя и ще пусна линк отново

За имуностимулатори моята педи ми препоръча тези два продукта в комбинация на Аквасоурс :

http://catalog.bg/product.php?company=2059&id=2896&PHPSE … df4c075e57b0e96c8

http://catalog.bg/product.php?company=2059&id=2893

# 48
  • Варна
Зори, снимките са страхотни. Много сте хубави всички. Heart Eyes
Преслав пак е хремав. Снощи на два пъти истерясва, защото не може да диша. Чак повърна по едно време от дране и давене. Кротна се към 2.30 някъде, а от там нататък Габи рева през половин-един час до сутринта. Направо съм като пребита.  Tired На всичкото отгоре пиелонефрита ми се върна. Докторите казват, че било нормално при кърмачки. И сега се тъпча с лекарства и се наливам с течности, за да не стане хроничен, че каквито работи прочетох за хроничен пиелонефрит... ooooh! Снощи си мислех по едно време как се чудех на Дейзи как издържа месеци наред без да спи нормално. Е, вече 6 месеца не е имало нощ, в която да си легна в 12 и да се събудя в 8 без да се ставам 5-6 пъти. Оживява се. Mr. Green
Ох, ketito, сори са песимистичния пост. Не искам да те плаша, ама днес съм трагично настроена. Mr. Green Като ми мине малко ще пиша и за хубавата страна на двете деца. Ама няма да е днес. Mr. Green

# 49
Привет мами. Много време не съм писала ,но от време на време чета темата.Деница вече втори месец е на ясла ,много се кефи ,не плаче абе доволно е детето.Вече ходим само на гърне,много рядко се напишва,сутрин се събужда суха .Да чукна на дърво ,но не сме се разболявали сериознно,само малко хрема и кашлица и това е.
  Кети, честита точица това е много,много хубаво радвам се за вас.
  Е това е от нас когато мога ще ви пиша жалко ,че не сме близо до София ,че да дойдем на партито.

# 50
Кетииииииииииииииииииииии newsm44 newsm68
'Айде и от мен вече официално честито, лека бременност и като му дойде времето най-сладкото и здраво бебче smile3504
Ще ти драсна по-късно на лични, че линковете са ми на другия комп, ок?

Мила, скъпа, не знам какво да кажа, много ви се насъбра вече, пожелавам ти от все сърце само хубави работи за напред.Знаеш ли има една приказка , че нищо много лошо или много хубаво не продължава дълго, та се надявам силно този гаден период да е отминал Hug

Зори, щеше ми се и аз да се присъединя към комплиментите, ама нъц , не ми се отваря сайта Weary

# 51
Ето отново линка, май вече се оправи сайта:

http://zoryto.multiply.com/photos/album/1

# 52
Ех, Зори, струвало си е да чакам за снимките  bouquet Страхотни са. Приказно красива си и ти и Ани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много стилно. Това вашия ресторант ли е?

# 53
явно сайта се е оправил, защото аз току-що разгледах снимките, Зори, страхотни сте! рядко има толкова стилни сватби като твоята, а най-хубавото е, че сте изкарали незабравимо, което личи от снимките!

Кетито, честито още веднъж миличка! желая ти всичко да е наред и да изкараш една спокойна бременност. Не каза сега момиченце ли искате?

ние както знаете, не сме го планирали, ама нашето бебче пак ще е пролетно  Joy

# 54
Дани, кога ти е термина на теб?

Лили, не е нашия ресторант (нашия е домашен стил, по-небрежен) сватбата беше в ОПЕРА

Дейзи, какво става, свободно ли е клубчето за 22.12?

# 55
Кетито,честито!!! Пожелавам ти всичко да мине леко и безпроблемно и резултатът да е едно много хубаво и сладко бебенце!
Мила,дано бързо преминава лошия период.Стискам ви палци.
И аз напоследък си мисля за Есберитокс,ама още не съм си купила.Засега давам витамини.

# 56
Здравейте,

Кети, миличка, честито и от мен, желая ти от сърце лека и безпроблемна бременност, послушни мъже /най-вече големия/, леко раждане и най-прекрасното бебче на света /то това е ясно като го знаем Дени какъв е хубавец/  Hug Hug Hug

Зори, снимките са великолепни, много сте красиви, роклята е божествена /между другото и ние сме се венчали в същата църква/...въобще разкошна сватба, личи, че много сте се кефили  Hug Hug Hug

Сега за Коледното парти - леко почвам да се нервирам, добре че напоследък пия всеки ден валериан  Mr. Green та както знаете в неделя им пратих мейл с новите изисквания и им поисках нова оферта. Вчера пращам мейл за напомняне и до днес сутринта нищо. Вдигам тел.на номер, който намерих на сайта - говорих с някаква друга мацка /доста любезна/ и тя ми обеща да ми прати мейл до обяд, според мен обяда мина, а пощата е празна. Размотава ме, че не са се получили двата мейла, как точно е възможно като ми даде, че писмото е пратено успешно не ми е ясно. Както и да е...та какво си казахме с нея по тел.: първо тя предлага да се намали времетраенето на кукления театър и да подготвят спектакъл около 20 мин., който и да е съобразен с възрастта на нашите деца, също се оказа, че можело само дядо Коледа и Снежанка да дойдат без джуджето. Разбрахме се да ми подготви две оферти със и без куклен театър, отделно две плата с хапки и наем на залата, пък ние ще обсъдим и ще преценим искаме ли го кукления тетър в този съкратен вариант. Второ, помолих я да ми прати кои са свободните часове за 22 и 23-ти, защото 15-ти не ни е съвсем удобен. Това е, сега чакам мейл и ще ви го копирам, ако не довечера пак ще звъня.

Кате, миличка, ако ти е успокоение, аз още не спя повече от една-две нощи на седмица без прекъсване, тъй че споко издържа се и няколко пъти по 6 месеца  Laughing това в кръга на шегата, иначе си представям какво ти е и ти пращам цялата си положителна енергия  Hug

Аз пък реших да почна офанзива по местенето на Алис в нейната стая, днес сложихме началото с урока как да си заспиш сам в леглото / е, след 10 мин. умопомрачителен рев пак я държах за ръката, но все пак е напредък, че не е на нашето легло или гушната на дивана в хола/, яко ми е писнало да ме разиграва като заспива - иска ту в стаята, ту в хола, после пак обратно и реве,ако не подскачам на секундата...но дотук беше, сега като се научи директно местим и леглото в детската, ще я държа известно време за ръката, а после смятам директно сама да заспива / как ли пък не като си я познавам  Crazy/. Барабар с тези уроци почнах и урок, който може да се нарече Култура на хранене  Laughing, реших, че ако ще гладна да седи няма да я гоня из къщи да яде, само на масата, ядоса ме че си обърса мазната уста в една прясно боядисана стена и остави гадно мазно петно, дето няма измиване...аааа, много съм лоша вече, аман, на главата ми, че и още по-нагоре, се е качила.

# 57
  • София
Здравейте, милички,
Теди- честито и от мен със закъснение,
Кетито- на теб също честито, желая ти лека бременност,
Зори, прекрасна сватба, много романтична булка си и намерих още някоя и друга обща дружка по снимките  Wink
За Коледното парти нас не ни бройте, вероятно ще пътувам и не съм сигурна за датата,но ще е някъде там.
Дано всички болни се опрявят бързо, а ако се окажа свободна събота, можем пак да организираме срещичка без децата, тези, които могат,

Целувки   bouquet

# 58
Дейзи, и ние минахме такова обучение на ядене сам на едно място  Laughing Трая около месец при нас  Crazy и сега от време на време я гоня по кончета и играчки, но като й се скарам и тя си се връща на столчето. тя си избра едно малко столче, на което сяда и се учим само седнала на това столче да яде. Майка ми още я връзва в голям стол и й дава разни играчки за занимавка. но аз искама да я науча да яде, а не да играе междувременно. В крайна сметка в ДГ няма кой да я гони и да й угажда.

Аз за офиртата за Коледно парти, нас не ни бройте за куклен театър. Както казах моята ерка няма да му обърне внимание  Laughing

# 59
Привет! Hug
А някой ползва ли имуностимулатора Есберитокс и доволен ли е?
Тасинка, аз съм давала Есберитокс на Боби и съм доволна да ти кажа. Бях болна, малкия много леко мина, предполагам че и Е е повлиял. Индивидуално е наистина, но съм чувала добри отзиви за този имуностимулатор.

Общи условия

Активация на акаунт