Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 294
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Много ви благодаря за поздравленията!  Да ви почерпя   party023  Simple Smile Вчера денят ми започна зле,но важното е че завърши добре.
Как ми се иска да дойда на партито,но още не знам дали ще сме тук.Докога трябва да потвърдим?
Зори,страхотни снимки!!!!

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 16:57 от Teddie

# 31
Teddie  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с малко закъсненеие Hug
Да си жива ,здрава и безкрайно щастлива   bouquet  bouquet  bouquet

Зори снимките са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 32
Мила , стана ми много мъчно за вас.Явно сте влезли в дупка.Ние скоро излязохме от такава , но слава богу , неудачите бяха на наш гръб.Не , че и Ели не ни притесни с тези болести де....

Креми , ако не вали сняг- качвай Марти в колата и идвайте

Работата ми харесва ,  доста е , но е забавно  , прелива от един ангажимент в друг и докато се усея - работния ден минава.После нямам търпение да се прибера и да си гушна Ели.И тя свикна сутрин да ме изпраща.От утре пак я пускам на ясла , та да видим олко време ще изкара здрава Praynig

# 33
  • София
Teddie  Честит Рожден Ден  Heart Eyes

Момичета имим си точица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 34
Teddie  Честит Рожден Ден  Heart Eyes

Момичета имим си точица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ииеееее супер  newsm44 много се радвам пожелавам ти лека и безпроблемна бременост pregnant

# 35
  • Варна
ketito, супер новина! Много лека и спокойна бременност!  bouquet
Teddie, честит рожден ден!
Мила, много ми е мъчно за вас. Толкова лоши неща ви се насъбраха. Дано скоро свръши тази гадна серия. Да успеете да отидете на почивка и наистина да си починете. Hug
Ние сме добре, гледаме се сами няколко дни, децата слушат. Мързи ме да пиша повече.  ConfusedБолничките бързо да оздравяват. Hug

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 18:14 от Katia_N

# 36
  • София
Зори страхотни са снимките, тук много добре се вижда дантелата- божественна е  Heart Eyes
А кумовете ви са много сексапилни Blush

# 37
Имам време за 3 думи само.
Зори, много си красива HugИзобщо цялото семейство сте красавци, а сватбата си личи , че е била страхотна.
Кетито Hug много ти се радвам , успех!
Теди, да си жива и здрава!
Мила, айде стига вече неприятности, мисли положително. Peace
Нали знаеш, че едно зло не идвало само, но като мислиш положително, всичко ще се оправи. Peace

# 38
Към мартенските мами, които не пишат, но четат  Wink
Мами, елате на партито, че ни липсвате  Hug
Щом не ви се пише, поне да се видим Heart Eyes

Привет!  Hug
Подкрепям изцяло дата за среща, надявам се тази година да празнуваме Коледа заедно  Heart Eyes. Миналата съвпадна партито с друго и не успяхме да се причислим.
Кети, прекрасна новина, да се пазиш мила!
Днес моят Боби направо ми разказа играта, потънах в земята от срам. Ходихме до метро с едни приятели (без татито) и нашия му писна в кенгуруто, след което разигра такъв цирк, тръшна се на земята и рев... не иска нищо и никой, направо ме вбеси. Взех го и тръгнах към изхода като го потупах по дупето няколко пъти (по памперса, въщност нищо не усети, ревеше от инат)... една лелка, служителка, направи някакъв коментар по мой адрес, така криво ми стана, щото от страни е лесно да се правят изводи и коментари... Повече никакво метро, на входа при децата и това е то.
Как се справяте с това... когато детето се тръшне на пода - го и бързв нас е лесно, оставям о му минава, но в магазина как да постъпя? Опитах да му говоря, да го залъжа с нещо, да го возя в количката дори, но не.
Наистина не зная как се стигна до това да ми се тръшка за най-малкото нещо и да опитва да се налага. Да не говорим колко бързо пуска това дете сълзите...
Цеци, успех в работата и на детенце на яслата.
Хайде, бързо оздравяване на болничките  Hug!
 Hug

# 39
Зори, снимките са супеееер  Peace Peace Peace Пак да кажа, че си супер булка  Grinning А тортата изглежда ммммм...  chef

Кетиии  Hug Още веднъж ЧЕСТИТО  baby_neutral Много лека бременност и сладък бебок накрая  Grinning Ви решихте да смените сезона на бебо този път  Grinning Каква зодия би трябвало да е  Grinning Аз и второто май ще си го целя да е пролетно

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 08:01 от veselina_s_p

# 40
Зори, много си красива , роклята е страхотна , цялата визия на сватбата е стилно издържана  Hug от гледна точка на make-up artist мога да кажа, че грима ти е точно според повода  Peace съпругът ти също е стилно облечен, а за Ани нямам думи  Hug много е сладка и роклята и чудесно се допълва с твоята  Hug Вижда ми се, готино парти е било  Peace
Кетито честита точица  и от мен  Hug желая ти лека и безпроблемнна бременност, мъжете много да те глезят  Wink

# 41
  • София

Кетиии  Hug Още веднъж ЧЕСТИТО  baby_neutral Много лека бременност и сладък бебок накрая  Grinning Ви решихте да смените сезона на бебо този път  Grinning Каква зодия би трябвало да е  Grinning Аз и второто май ще си го целя да е пролетно

На 9  юли  ми е термина Wink Лятно бебе  Grinning Аз също мисля , че най-добре е пролет за бебе, ама трябваше да чакаме до другата година, че се забавихме Rolling Eyes Зодиятя е Рак  newsm78 нали
Абе все ми е тая, само да е живо и здраво Peace

# 42
Кетито  Hug айде вече официално ЧЕСТИТО  Hug Леко бременеене и накрая едно хубаво лятно бебче! Grinning
Зори  Hug пак и аз да кажа  Wink много сте хубави,а малката Анна-Мария е страшна сладурана с тази рокля  Heart Eyes
Мила  Hug дано най-накрая мине този период  Hug Всичко ще се оправи не се притеснявай  Hug

# 43
  • София
Привет! Hug

Кетито,честита точица Grinning Hug,да се превърне в едно прекрасно сладко бебче,което да си гушкаш лятото!Всичко да е по мед и масло!

Зори,мнооого сте красиви и тримата,разкошна сватба! Hug

Теди,не се притеснявай,дори и в последния момент да решиш да дойдете,няма да има проблеми. Hug

Мила Hug,и аз се присъединявам към пожеланията всичко лошо и неприятно да остане зад гърба ви,има и такива каръшки периоди...,дано вашия е приключил Hug

Съниполи,наистина е много неприятно и изнервящо това тръшкане на децата,явно си е период през който преминават Thinking.На мен като ми се случи,просто го пускам на земята,защото той се влачи на ръката ми, и се отдалечавам малко,при което той веднага става и тръгва след мен и иска да го гушна.Аз го гушвам,сдобряваме се Simple Smile и така...Това ако сме навън,в къщи процедирам по същия начин само,че отивам и в другата стая, и той след малко доприпква.Изобщо не ме вълнуват коментарите и подмятанията на страничните наблюдатели,да си мислят каквото си искат Crossing Arms

Хм,значи добре,че още не съм го купила този "for kids",аз изчаквах "Господари на ефира",да чуя какво са установили след проверката си,но така и не успях да го гледам.А някой ползва ли имуностимулатора Есберитокс и доволен ли е?

# 44
Здравейте момичета  Hug
Кетито, вече официално честито и от мен  Hug лека бременност и юли месец една сестричка на Дени  Simple Smile
Зори, много хубава булка си била  Heart Eyes, с най-хубавата шаферка  Heart Eyes
За коледното парти живи и здрави сме там с Благи.
Мила, дано лошия период е минал при вас, отиди на църква е и моя съвет  Hug
За тръшкането, Благо много рядко се тръшка, не му обръщам внимание и преминава бързо.
Бързо оздравяване на всички болни.
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт