Няма радост по-голяма,да си на МАРТЕНЧЕТО мама! :)

• 12 297
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Пишете ме и мен за 22-23  Peace

# 16
И аз съм ОК за 22-23. По-конкретно предлагам 22. За да се накефим на пратито и после да се отдадем на приготовлнеия за празничните манджи   chef  Mr. Green

# 17
  • София
E-e-e,Креми,стана ми мъчно Sad,няма ли как да дойдете?То верно е голяма хамалогия,пътуване насам-обратно, за 2 часа парти ThinkingЖалко,че не можем да се видим и с другите момичета и дечица ,които не са в София,ама нищо,здраве да е Simple Smile,все някой ден ще се срещнем. Hug Heart Eyes

Айде,лекичка и мекичка на всички! Hug

# 18
Здравейте!
Само да се впиша и аз- за мен е все едно кога ще е, там съм

# 19
Честита темичка Heart Eyes и дай Боже само хубави новини да пишем в нея Praynig
 Тасинка Heart Eyes страхотна тема Heart Eyesстрашно се радвам,че ти се върна вдъхновението Hugс всяко заглавие даваш настроение Hug
Цеци Heart Eyesчестита работа  bouquet
Кремче Heart EyesМарти трудно ли пътува newsm78

за датата и аз нямам претенции,когато могат всички ще е най добре
бройте ни и нас за 22 или 23(подкрепям Весинка,че 22 е все пак по удачно)

за кукления театър ОК  Hugаз не си представях някакво сложно представление а просто нещо да говорят и правят триото Снежанка и сие а не да седят като чучела,като миналата година.

вчера пак инцидент с Б Crazyдадох му две бисквити и той ги натъпкал наведнъж и му заседнали в гърлото-ни назад ,ни напред Shockedтой рева,дави се с изцъклени очи #Crazyпак света за мене спря-можеше да умре,мъж ми му бръкна в гърлото и ги извади-бяха се спластили като тапа
Слава Богу размина ни се Praynig
с мъж ми до такава степен се шашнахме,че си помислихме,че някой ни праща кофти енергия(даже сме заподозряли една луда и злобна собственичка на конкурентно заведение-просто уж не вярваме на такива неща,но едно след друго все гадости )

# 20
Кети, мен защо ме няма в списъка  Crossing Arms

Мила, нещо много ви се насъбра  Sad

# 21
и мен ме пишете за 22 ри , аз по принцип мога по всяко време , няма да пътуваме

наистина 3 сандвича за децата са прекалено, не знам дали и един ще изядат, като играят всичко останало е губене на време  Joy

Миличка, дано с настъпващите празници се обградите с положителна енергия и наистина този цикъл , в който сте влезли да приключи!  Hug не знам дали си вярваща, но може да отидеш до църквата да запалиш свещичка и да се заредите с положителна енергия.

аз съм все още на ръба на разболяването, но мъжа ми доста лошо кашля, с хрема, силно се надявам да не ни зарази.

Пазете се и дано всички оздравят бързо , за да сме здрави за партито.

# 22
Привет мами!

Аз съм за цялото предложение на Дейзи, включително и дата 22.12.

Така, че да действаме Simple Smile Занчи трябва всяка мама да купи малко подаръче и да го опакова коледно Simple Smile

Мила,  Hug да доста ви се насабра, дно всичко да приключи и да няма повече притеснения !

Тоя вирус май е доста гадничък, дано Илин и Дани бързо се оправят ! Аз ще започвам да давам инумостимулатори. Педито ми препоръча комбинация от два продукта на Aquа Source или Ad Liquid for Kids

Калаза   Hug нали ти даваш Ad Liquid  - действа ли според теб?

# 23
  • София
Ние ще пътуваме на 22 - 23 Sad Но ако е на 22 сутринта може да тръгнем след парито   Thinking.

За Ad Liquid имаше наскоро репортаж в Господари на ефира, сиропчето се оказа с неясен произход, нерегистрирано в БГ и въобще имаше нещо нередно там  newsm78
Аз давам Есберитокс в момента, че и Емка изкара този вирус с хремата и кашлицата.

Мила, стискам палци серията в която сте влезли да свършва и всичко да тръгне нормално  Hug Hug

Болничките да оздравяват бързо  Hug

# 24
  • София
Дейзи  Heart Eyes не се сърди,  Heart Eyes Датата е нова и списъчето е примерно да ведим колко са за Peace Не смея да запиша без да е потвърдил някой Hug Имаше доста мами, които казаха, че им е все едно за датата, но потвърдете и вие, че тази дата я нямаше Hug

c-mira   за сутринта се бяхме съгласили от 10.00 Heart Eyes
Записах ви , айде елате Hug

Мила Shocked е не е истина Shocked Какво ви става, бе ooooh!
Вържи му един  червен конец. ....и аз незнам Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 10:51 от ketito

# 25
Кети, не се сърдя разбира се  Laughing шегувам се просто  Laughing

Мацката нещо не ми връща отговор, ще взема да им се обадя по-късно.

# 26
  • In the jungle out there..
Зори, не, не съм доволна Sad С такъв ентусиазъм го започнах....Два цикъла по 20 дни направихме и два пъти се разболя детето. Първият път направи бронхит, но го хванахме в начален стадий и се оправи само със сиропи. Вторият път - миналата седмица. Този път не ни се размина и антибиотика Sad От едната задна хрема, която не съм я видяла дори, се получи бронхиален спазъм, начален отит, висока температура ooooh!Не казвам, че заради него се е разболял, просто не му помогна...На всеки оргазнизъм различно действа. Сега му давам Саностол и се надявам да е по-добре Praynig

# 27
Потвърждавам нашето "за" 22.12.2007  от 10:00-12:00 в " Приказка без край"

Мила, много неприятна случка, дано вече няма инциденти  Praynig

# 28
мерси милички Hug
Безмерна Heart Eyes да вярваща съм и това и мисля да направя,ще ида до църквата ,където го кръстихме да помоля за молитва за здраве за Б:pray:
а аз дори не ви пиша по дребните проблеми #Crazy
най новото е ,че имам гангрена на зъба-току що ходих на зъбар #Crazyа от утре по план програма трябваше да сме на почивка във Велинград(утре зъбарката ще прецени може ли да пътувам).
Между впрочем все си мислех,че или Боби или мъж ми ще са повод да се провали почивчицата а май ще съм аз,защото според зъбарката проблема със зъба ми бил голям и можело и гранулом да е(което май за нея е добре дошло Joyсамо днес ми взе 60лв #Crazyпредставям си каква златна мина е гранулома Joy-това на шега,много мила жена е,поне знам,че
Б ще го правя зъболекар bowuu)

# 29
Мила, кофти работа със зъба, дано не е сериозно

Най-накрая успях да кача снимки от сватбата Simple Smile

Ето ако ви се разглежда:

http://zoryto.multiply.com/photos/album/1/Wedding_Day_Zory_Luciano

Общи условия

Активация на акаунт