Вече не е сън - към нас във легиончета бодро крачат НОЕМВРИЙСКИ Скорпиончета!

• 9 685
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Е на теб ти остава един ден до термина не може ли с малко помощ ида не чакаш и да преносваш

# 271
Честито на всички нови мами и здраве и късмет на семействата им!!!

Няма заспиване,така се наядох преди два часа,а сега пак съм гладна и се чудя какво да хапна.

Сладурка,аз все си мисля че ще направиш подарък на мама утре. Grinning  ама да видим.

Просто аз,какво става с Маруся?

Бебоците са ни толково сладки и като ги гледам се чудя пак,как са се събирали в тумбетата на мама и за моята беба си мисля същото,но те си знаят и не си издават акробатичните способности.

Мими,дано това да е последният ден,в който се коментира това,че Боби е с един бъбрек и от тук на сетне никога да няма проблеми малчо,че даже да забравиш,че съществува този факт.

Отивам да търся нещо за дъвчене.

# 272
Скорпионка стискаме палци за шъркелови вести Flutterа по другия въпрос всичко до организъм и мускулатура,при мене промяната в половия живот не е вече на 1-во място като причина както писах вече,аз настоявам за секцио,пък каквото стане Peace

# 273
Няма заспиване,така се наядох преди два часа,а сега пак съм гладна и се чудя какво да хапна.
о,аз вече хапнах пак току-що Blush
Сладурка,аз все си мисля че ще направиш подарък на мама утре. Grinning  ама да видим.
ами дано,тя се надява,макар да го отрича Flutter
Бебоците са ни толково сладки и като ги гледам се чудя пак,как са се събирали в тумбетата на мама и за моята беба си мисля същото,но те си знаят и не си издават акробатичните способности.
абе и аз си гледам корема и не мога да повярвам,че вътре има оформено бебе(дано Praynig)

# 274
  • някъде там
Скорпионка знам един немедицински начин за помагане ама таткото не ще и да чуе Simple Smile) страх, а за нещо друго ако ти знаеш предложи Simple Smile мисля утре следобед да си търся докито да видим какво ще каже и той

# 275
Скорпионка знам един немедицински начин за помагане ама таткото не ще и да чуе Simple Smile) страх, а за нещо друго ако ти знаеш предложи Simple Smile мисля утре следобед да си търся докито да видим какво ще каже и той
ама тоя начин не винаги помагал... Mr. Green

# 276
Ставам и виждам смс-а

Маруся е родила вчера в 16.15 Димитър   -  3.930   и виоск  53см!  Да и е жив и здрав и винаги да върви така голям! Simple Smile

Родила е в Шеиново и раждането е минало бе узложнения.Казва,че е много щастлива  Heart Eyes

# 277
Добро утро мами! Хайде на кафенце и закусчица Mr. Green
Честито на мама Маруся! Голям мъж е родила и да и е жив и здрав!

# 278
Добро утро !
Да са живи , здрави и много късметлийски всички бебчета от вчера!

# 279
Сладурче,днес ли ще ходиш на лекар?

# 280
Сладурче,днес ли ще ходиш на лекар?
Да,аз и затова съм се кукнала рано-рано,щото ме свива едно такова под лъжичката... Confusedдано се разберем нещо с лекаря,пък и се притеснявам за бебето-дали се е развило вече Confused
мами с бебоци-как спаха бебчетата ви тая вечер Grinning имате ли тъй наречените кризи в растежа и как ги преодолявате?

# 281
  • София
Я, рано сутринт щъркелче  Simple Smile
Честито на Маруся    bouquet Да и е жив и здрав Митко, а тя бързо да се възстанови

# 282
Здравейте и от мен тази сутрин!!!

Благодаря на сладурка за кафенцето...  bouquet

ЧЕСТИТО НА РОДИЛИТЕ мами!!!

да са ви здрави и спокойни бебчетата!!!
ДА ВИ РАДВАТ и да ви се радват!!!  Two Hearts

Хубав ден от мен на всички!!!

и аз съм в очакване на бебона да я нагушкам, но ще почакам...така че спокоооооооооо...

# 283
не можах да кача снимка на закуската,ама нещо не ще да излиза,така,че кафе на гладно Joy
иначе аз едва изчаках да си направя нещо за ядене,как ще оправяме фигурата хич не знам,свикнах със статута на бременна и нещо поизтървах края Blush

# 284
Момичета,да ви разкажа с две думи за моето секцио.Приеха ме на 31 в предродилно отделение и на 1 сутринта ми направиха клизма,която изобщо не е нищо съществено и притеснително.След нея ми сложиха катетър,което също не е нищо и започнах да си чакам да ме извикат да ме преведът за операция.Взеха ме и започна потготовката за операция.Беше много весело и екипа беше много усмихнат.Зарадваха ми се много на малкото качени килца и на ведрото настроение.Започна операцията на която нищо не усещах и си говорехме през цялото време.Бебчо се роди на 1.11 в 11ч.и 11 мин.Веднага ми го донесоха и ми го упряха до бузата.В момента в който ме усети ,спря да реве.Беше невероятен момент.Отнесоха го ,а мен започнаха да ме шият.От този момент на татък аз не спрях да се смея и радвам.Нищо не ме болеше,а сърцето ми крещеше от радост.В реанимация всички бяха много мили и като ми мина упойката си започна да ме боли,но не е болка за умиране.Боли те още два дни и това е.Повярвайте ми,секциото изобщо не е нищо страшно и кой-знае колко болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт