Вече не е сън - към нас във легиончета бодро крачат НОЕМВРИЙСКИ Скорпиончета!

• 9 685
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Честита рожба на Ани2!! Да са живи и здрави и много много щастливи! Simple Smile

Мими... освен да кажа и аз,че момичетата са прави! Твоят малък Бобчо може никога да няма кой знае какви проблеми,а хора с 2 бъбрека да имат! Просто спазвайте инструкциите,обичайте се,а когато има любов има и щастие!  Hug

# 256
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЕБЧЕТА! Да са им живи и здрави!
Мими, и аз искам да те успокоя за бъбречето на Боян. Не, че няма да ти е притеснено цял живот и да го мислиш детенцето, но аз мисля, че с всичко ще се справите. Моята майчица, да ми е жива и здрава, също е с един бъбрек, но след претърпяна много тежка катастрофа. Живее съвсем нормален живот и се надявам и при вас да е така, като следвате и изпълнявате всичко, което лекарите ви кажат.

# 257
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!
Вече сме си вкъщи борбата с храненето е безмилостно жестока. Утре ще пиша подробно. totonto е добре, нейната мадаме се справя отлично със захранването.
За неродилите: непременно си сложете упойка. Родих бързо и лесно. Така мога да раждам всеки месец. Родих в 21.40, а в 2 часа през ноща сама си ходех до тоалетна. А си имам и шевове, но раждането беше прекрасно. Пожелавам и на вас такова!

# 258
 welcome Добре дошли на завърналите се мами и успех с бебоците.И споделяйте тука,че сте ни добра школа.

Аз да ви разкажа за лафа на Василчо.Гушкаме си се ние тука преди мача му и той изведнъж:
"Пате,айде да вземеш малко да "породиш" тия дни,че яко ми се кърка,пък и да ми се махне тая буца от стомаха" ooooh!

# 259
 welcomeна bilba1 и madchen
чакаме подробности около раждането и прибирането вкъщи с мъниците и снимки разбира се newsm47

# 260
"Пате,айде да вземеш малко да "породиш" тия дни,че яко ми се кърка,пък и да ми се махне тая буца от стомаха" ooooh!
rotfImboми прав е човека,кво се стискаш я...на него му се пие Joy

# 261
Аааа,не е само това.
Днес ми звъни шефката ми от работата.Явно са си говорили за мен и тя решила да обясни,че след десетина дни най-късно трябва да раждам.Вместо това изтърсила,че след 10 минути ще раждам.

После ми звъни хлапето на сестра ми:
"Лельо,ти пък си толкова стисната,че и бебето не си го даваш да излезне"-това във връзка със счетоводния ми дух,който вечно прави някакви сметки /обикновено без кръчмаря/.

smile3516

# 262
Честити бебета на vasiags, stella_b и ani2! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Мими,   Hug  Не зная как бих могла да те успокоя, но все пак Бобчо е здравичък и това е най-важното сега. Колкото повече израства, толкова повече организмът му ще заяква, а за пазенето и хигиената - то това си важи за всички бебета така или иначе. Една голяма целувка за него от мен  Simple Smile

Катеринке, твоят прежаднял Василчо да не е преял случайно?

За секциото - прави се обикновено между 14 и 7 дни преди термин, тогава вече се смята, че бебето е достатъчно зряло, а от друга - няма опасност бебето да тръгне само. Свързано е с белите дробове най-вече, защото те са най-неразвитата част у бебето (окончателното развитие - разгъването на алвеолите - завършва известно време след раждането). Моето първо секцио беше 7 дни преди термин, а сега ще бъде 10 дни преди термин, защото ми е второ раждане, а и се очаква бебето да е по-голямо.

# 263
ох..като чета за планирани раждания и направо вече ми се реве...сигурно съм досадила на всички с мрънканиците си,ама като знаеш,че имаш 3 дни до термин и си искаш секцио...а може и да не стане..дано ме разберете и простите..н акой друг да кажа Crossing Armsстискайте палци утре да се разберем с моя лекар нещо...

# 264
  • някъде там
сладурка защо такъв мерак за секцио не ти остава за кога вече имаш някакви си 3 дни, бебче може да реши да те изненада, аз нали съм за утре и съм много куражлийка  smile3502, но някак имам усещане че ще изчака 08.11 пък да видим верен ли ми е усетът  smile3503

# 265
renyto поради много причини важни за мен искам секцио,на 1-во място преди беше страха ми от това,че после няма да имам нормален полов живот,2-ро,че не знам как ще ме зашие лекаря,но като се погледна после не ща да съм като гоблен,после като сериозна вече причина с еприбави и това,че имам ужасни и възпалени хемороиди- е ясно е,че при нормално раждане ще стане и още по зле...и на последно,но не по значение място-миналата вечер имах няколко толкова болезнени контракции,че спомена ми от 2 прекарани бъбречни кризи бледнееше на този фон,а и това даже не са били оше истински болки...та като тегля чертата дето се вика,май везните ми накланят секцио...а не,че не ме е чубе от операция-3 съм имала като малка...

# 266
  • някъде там
за половия живот и аз съм го мислела, но не надделя над страха от операция, мен си ме е шубе и това си е, затова все изтъквам плюсовете на нормалното раждане /малко и за мое успокоение/ ако бях решила секцио, досега да си гушкам бебето 100 пъти

# 267
renyto така е,всеки си преценя,но не това точно вече е основната причина да избера секцио...доста станаха,е не съм лигла,щом съм изтърпяла едната поне от бъбречните ми кризи,болките не се повлияха дори от морфин #Crazy,но то ще се види ка ще тръгне де,моя лекар ще ми откаже планово секцио,тъй,че май и аз нормално ще си раждам,всичко е добре,когато завърши добре,така,че просто се надявам на добра развръзка..пък ще видим Praynig

# 268
Момичета най - после и аз да се включа   малко  ooooh! Чак сега разбрах как да си направя да пиша на кирилица  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Честитио на всички мами с бебчета да са живи и здрави и много да радват всички от семейството
 Сладурка  ти се опасяваш за половия си живот след вагинално раждане - аз мога да кажа цхе при мен няма промяна в лоша насока . А не се ли претисняваш за шева на корема ако не е от най добрите . Шева от долу потчти не се забелязва след време а този ... . Не искам да те плаша ни най - малко  , но имам съседка която роди секцио и корема сега и изглежда не много добре . Според мене това е по отблъскващо за половия живот .
Аз утре имам уговорка с моята лекарка и понеже се пада нощна смяна и има голяма вероятност да напиша някой  ес се мес  за бебе

# 269
  • някъде там
Скорпионка,
стискаме ти палци ако се сбъдне вероятността да ни зарадваш с бебешка новина  newsm10

ние  preggo оставаме в очакване 

Общи условия

Активация на акаунт