Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 572
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 465
Аз имам подозрение, че моята от 20-ти, ще дойде днес или утре.

И аз имам такива предчувствия за двете ми пратки от 22.10... Party

# 466
  • на пистата

пролет есен е
рамене - 44см
под мишниците 47 см
дължина 115 см
ръкав 63 см
а материята каква е.

# 467
Момичета, моля за помощ- изтрих си кошницата по по погрешка и ми изчезнаха мн неща, които вече не фигурират в сайта. Най-кофтито е, че моите лични ги възстанових, обаче на детето бях сложила една евтина парка, май 12.50 евро, която се убих да търся. Прерових трите последни теми, помня, че някъде имаше линк, но не го откривам. Ако някой го има, моля да ми го пусне. защото мъжът ми каза, че само на себе си поръчвам... Wink

# 468
вчера за пръв път пуснах поръчкая от моя акаунд и след като я пуснах се усетих че съм си писала имената съкратени Banghead
на какъв имейл мога да им пиша,дано може да се направи нещо,че представям си каква разправия ще е в пощата ooooh!

# 469
  • Плевен
Палето http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … amp;Keyword=parka
тук би трябвало да са всички парки. дано да го намериш

# 470
вчера за пръв път пуснах поръчкая от моя акаунд и след като я пуснах се усетих че съм си писала имената съкратени Banghead
на какъв имейл мога да им пиша,дано може да се направи нещо,че представям си каква разправия ще е в пощата ooooh!
хахахах
Е, това не бях чувала. Как съкратено? И собственото си име ли? А от какъв зор? Извинявай, че се смея.

# 471
Палето http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … amp;Keyword=parka
тук би трябвало да са всички парки. дано да го намериш
Да си жива и здрава! HugНамерих парката и спасих семейството си. Grinning

# 472
Малеееее, хораааааа, пък да ви разправям
Пратих мъжа ми да вземе пратката, която се оказа този път в ПС на другия край на града- там митническо бюро. Като го захванал митничаря- вие, търговии тука ми правите, къде са ви фактурите, аз тези Редут ги следя, те до миналата година правеха на ишлеме стоки тука, ние ги разбихме, те са голяма схема, аз ще ви пусна разследване, да ви видя фирмите, пък ние нямаме, направо мъжа ми в потрес, почнал накрая да му вика. С триста зора се измъкнал след половин час опяване. Пишело текстил на кашона, вътре имало маратонки, лъжици  #Crazyаз не съм поръчвала лъжици, още една пратка пристигнала, ама му я далаи и инея накрая. Б... си тъпанарите майка.  ooooh!

# 473
хахахах
Е, това не бях чувала. Как съкратено? И собственото си име ли? А от какъв зор? Извинявай, че се смея.

хаха ми и на мен не ми стига акъла,просто като се регистрирах беше само за проба (а не знаеш колко са ми дълги имената) то пък взе ,че стана  doh е така
посмяхме се дайде сега mail  Mr. Green

# 474
  • Пловдив
Момичета, а забелязахте ли че в намалението за детските играчки е включен и комплекта на Грако... излиза 25EUR, май и аз ще го взема на бебка  Mr. Green
Може ли да дадеш линк да видя?

# 475
  • Пловдив

Лека е материята
61% вълна
26% полиамид
13% някакви си фибри

А някой да има наблюдения за онова коженото манто за 63 евро?
Дали си заслужава за тази цена?

# 476
  • София
Здравейте  Hug
Някой да има впечатления от тези двете:

И дали знаете това какво точно е?

Peace

# 477
Привет от мен.И аз да се запиша в новата тема,че пак ви изпуснах края... ooooh!
Има ли някой да чака поръчка от 18-ти ? Вече много почна да ме свива под лъжичката  Crossing Arms Не че имам кой знае какво,ама все пак.
И някой знае ли дали тежат много 14-те ароматизирани плика за дрехи,че и те са вътре и може би трябва да се разходя до митницата.
Дано дойде скоро,че имам и една поръчка от 20 и някой си и нея я няма,ама докато не дойдат не смея да поръчвам отново,а съм си набелязала вече много неща.  Money

# 478
Iga-страхотни са тези неща,от къде ги изнамери? Дай линк моля те.Аз съм си харесала една детска количка за бутане за дъщеря ми,но тези не съм ги виждала.

# 479
хахахах

хаха ми и на мен не ми стига акъла,просто като се регистрирах беше само за проба (а не знаеш колко са ми дълги имената) то пък взе ,че стана  doh е така
посмяхме се дайде сега mail  Mr. Green

Ако просто си ги редактираш от Mon espace client, дали няма да стане...

Общи условия

Активация на акаунт