Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 568
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Еееее най-накрая си получих пратките от 19 и 21.10  Laughing
Тази сутрин бях в пощата и си ги взех, много съм щастлива  Whistling

Вместо подаръка одеало, са ми пратили една бежова велурена правоъгълна чанта - никак не е лоша, имаше я на снимките в предишната тема.

Бенита, ти на Иларион Макариополски ли живееш - ако да - тичай към пощата  Mr. Green

# 481
Този екип плътен ли е и долу крачола с ластик ли е?
Да, плътен е, с ластици на крачолчетата. Нали разбра-1 номер по-малък  Grinning

Iga, ние имаме като първото-музикална маса с конструктор на Чико обаче. Аз съм много доволна, Ники още си играе с него, вече година и нещо

# 482
  • София
пролет есен е
рамене - 44см
под мишниците 47 см
дължина 115 см
ръкав 63 см
Много , ама много благодаря   bouquet Hug
Струва ли си да го поръчам - как е като шев и кройка Crazy
Кой цвят имаш?
Май ставам пак нахална  Embarassed

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 10:18 от Maria D

# 483
Момичета, в старата тема (която прелистих страница по страница) имаше пуснат линк с детски роклички, празнични. Е, не ги намерих, някой ще може ли да ми помогне, моля! Embarassed

И в Ларедута писах robe и какво ли не, но не ги намерих!  ooooh!

# 484
  • До хладилника, който обичам
49646 очевидно е още един код като VOUS за розовите пътни чанти + още някаква чанта в розово

# 485
И някой знае ли дали тежат много 14-те ароматизирани плика за дрехи,че и те са вътре и може би трябва да се разходя до митницата.
около 500-600 грама  Peace

# 486
Малеееее, хораааааа, пък да ви разправям
Пратих мъжа ми да вземе пратката, която се оказа този път в ПС на другия край на града- там митническо бюро. Като го захванал митничаря- вие, търговии тука ми правите, къде са ви фактурите, аз тези Редут ги следя, те до миналата година правеха на ишлеме стоки тука, ние ги разбихме, те са голяма схема, аз ще ви пусна разследване, да ви видя фирмите, пък ние нямаме, направо мъжа ми в потрес, почнал накрая да му вика. С триста зора се измъкнал след половин час опяване. Пишело текстил на кашона, вътре имало маратонки, лъжици  #Crazyаз не съм поръчвала лъжици, още една пратка пристигнала, ама му я далаи и инея накрая. Б... си тъпанарите майка.  ooooh!

Аууу  #Crazy Луди хора!  Twisted Evil

# 487
  • София
Какви са тези ароматизирани пликове....може ли линк  Praynig

# 488
  • София
И някой знае ли дали тежат много 14-те ароматизирани плика за дрехи,че и те са вътре и може би трябва да се разходя до митницата.
около 500-600 грама  Peace
А мойе ли пак линка за тях  Praynig

# 489
Iga, пише, че запознава детето с Winnie и приятелите му, цветове, форми. Помага му да казва първите  думи4ки (най-вероятно на английски Simple Smile ) Има 9 мелодии и може да се закача на количката и на леглото.
Музикална играчка.

# 490
  • Пловдив
Мария Д, аз мантото го продадох вече и това е инфото, което бях записала за продавалника, та вече е по спомени Simple Smile
Но е хубаво, пак ще си поръчам. Цвета беше кафяво, а сега се чудя за лилавото. Кройката си е супер класическа. Също си спомням, че беше много измачкано от опаковането и щях да го давам да го гладят. Но докато ме чакаше да се наканя, то се изпъна само като повися 2-3 дни на закачалка Simple Smile

# 491
Търса пликовете,ама не ги намирам.Продължавам... А има ли други чакащи от 18-ти??

# 492
Мария Д, аз мантото го продадох вече и това е инфото, което бях записала за продавалника, та вече е по спомени Simple Smile
Но е хубаво, пак ще си поръчам. Цвета беше кафяво, а сега се чудя за лилавото. Кройката си е супер класическа. Също си спомням, че беше много измачкано от опаковането и щях да го давам да го гладят. Но докато ме чакаше да се наканя, то се изпъна само като повися 2-3 дни на закачалка Simple Smile

а какво е като плат- тънинко,става ли за зима или само за есен и за цвета искам да попитам -акафявото тъмно или светло е

# 493
  • София
Момичета, а забелязахте ли че в намалението за детските играчки е включен и комплекта на Грако... излиза 25EUR, май и аз ще го взема на бебка  Mr. Green
Може ли да дадеш линк да видя?
Искам и аз такова Грако и пианото Дисни, а нямам намаление за детските играчки-няма ли някой мама от София да ми го поръча-МОЛЯ Praynig

# 494
Малеееее, хораааааа, пък да ви разправям
Пратих мъжа ми да вземе пратката, която се оказа този път в ПС на другия край на града- там митническо бюро. Като го захванал митничаря- вие, търговии тука ми правите, къде са ви фактурите, аз тези Редут ги следя, те до миналата година правеха на ишлеме стоки тука, ние ги разбихме, те са голяма схема, аз ще ви пусна разследване, да ви видя фирмите, пък ние нямаме, направо мъжа ми в потрес, почнал накрая да му вика. С триста зора се измъкнал след половин час опяване. Пишело текстил на кашона, вътре имало маратонки, лъжици  #Crazyаз не съм поръчвала лъжици, още една пратка пристигнала, ама му я далаи и инея накрая. Б... си тъпанарите майка.  ooooh!

И мен веднъж ме разследваха ooooh!.Искаха  фактура и  казаха следващия път да се разбера с французите да ми пращат фактура Mr. Green.
Аз им дадох да си изберат от всички бележки,които придружават кашона и те се задоволиха с това. LaughingПоне пари не са ми искали.
Как да се разбера с французите,като незнам бъкел френски?

Общи условия

Активация на акаунт