Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 626
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 495

Ако просто си ги редактираш от Mon espace client, дали няма да стане...

направих го ,но все пак поръчката я пуснах вчера newsm78 едва ли са я обработили ,но знам ли

ще съм благодарна ако някой ми даде mail на който мога да им пиша

# 496
Добре де ,аз защо не мога да видя играчките Crossing Arms. Имамна мейла,но ми излизат без цени. Кажете вие кьде ги видяхте?

# 497

Ако просто си ги редактираш от Mon espace client, дали няма да стане...

направих го ,но все пак поръчката я пуснах вчера newsm78 едва ли са я обработили ,но знам ли

ще съм благодарна ако някой ми даде mail на който мога да им пиша

Фло, на първа страница има линк Peace Дано всичко се оправи Simple Smile

# 498
Добре де ,аз защо не мога да видя играчките Crossing Arms. Имамна мейла,но ми излизат без цени. Кажете вие кьде ги видяхте?

Креми, никой още не е видял цените, защото намалението още не е почнало. Просто виждаме, че ще бъдат намалени с 50 % примерно Peace

# 499
  • София
Искам и аз такова Грако и пианото Дисни, а нямам намаление за детските играчки-няма ли някой мама от София да ми го поръча-МОЛЯ Praynig
Писах ти на лични

# 500
Аз вчера ходих до Столична митница да си потърся кашончето от 20.10., но не беше там Sad А така се надявах. И като чета, че има момичета, получили поръчки от по-късна дата, май тази ми поръчка ще закъснява... Дали наистина няма нещо за поръчките през почивните дни newsm78 Но от друга страна казвате, че и доста хора от 19.10 не са получили поръчки. Много ми се ще да пристигне до утре, че имам там един подарък, който за утре ми трябва Mr. Green

Мини, митничарите отвреме-навреме изкукват Crazy Аз повече от пет години с митничари се занимавам, добре че не се ядосвам лесно, та съм ги издържала Simple Smile

# 501
  • София
Не ме разсмивайте с митничарчетата. Кашоните на Редут идват с митническо известие, та няма да е лошо в митницата да почнат да работят хора, владеещи повечко езици /освен устен френски, имам предвид/ и са съвсем наясно с обстоятелството, че между България и Франция вече няма граница. Що не ми искат сметка на мен, да ги навра там, отдето са дошли #Cussing out

# 502
  • София
има ли специален раздел за по-големи номера,например 50-54 newsm78
Всяка оразмерена продуктова линия има рубрика Grandes tailles 46 et plus /примерно отиваш на Femmes, оттам - с падащото менz - на Pull, а от него - пак с падащо меню - на Grandes tailles 46 et plus.

# 503
  • София
Тина, тази за дрехите тече в момента, до утре е.
аз  нямам такава,ама май има има и проблеми с влизането а? или всичко се оправи вече
ако има желание някой да ми прати покана petrova_radostina@abv.bg
Имаш я вече, ако имената са тези от имейла ти.

А пропо, току видях, че съм получила, даже две, покани за намаления на детски играчки /оказаха се за едно и също намаление, ама що дублирани?/ и се регистрирах. Искате ли покани?

# 504
  • на пистата
само да кажа,че тази жилеткас код 30570 ми я намаля на 27 евро
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7179200& … ue&ksource=-1

# 505
  • varna
някой да е получавал покана за rush collection ot 6.11  do 11.11 ot 11ч има 65%намаление

# 506
  • varna
Тина, тази за дрехите тече в момента, до утре е.
аз  нямам такава,ама май има има и проблеми с влизането а? или всичко се оправи вече
ако има желание някой да ми прати покана petrova_radostina@abv.bg
Имаш я вече, ако имената са тези от имейла ти.

А пропо, току видях, че съм получила, даже две, покани за намаления на детски играчки /оказаха се за едно и също намаление, ама що дублирани?/ и се регистрирах. Искате ли покани?
благодаря ти  bouquet

# 507
  • Пловдив
Мантото е тъмно кафяво...
на снимките, обаче не се вижда
http://www.prodavalnik.com/ppc/data/16/large/P1050566.JPG

# 508
  • Beyond the Frontiers
само да кажа,че тази жилеткас код 30570 ми я намаля на 27 евро
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7179200& … ue&ksource=-1

нещо подобно за 11 евро http://www.laredoute.fr/vente-veste-col-chale.aspx?productid=324 … e&pagesize=12

# 509

Общи условия

Активация на акаунт