Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 571
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 510
  • varna
Тина, тази за дрехите тече в момента, до утре е.
аз  нямам такава,ама май има има и проблеми с влизането а? или всичко се оправи вече
ако има желание някой да ми прати покана petrova_radostina@abv.bg
Имаш я вече, ако имената са тези от имейла ти.

А пропо, току видях, че съм получила, даже две, покани за намаления на детски играчки /оказаха се за едно и също намаление, ама що дублирани?/ и се регистрирах. Искате ли покани?
Sad искат код който са ми пратили на мейла,аз пробвах с мойта регистрация в ларедута ама не става Confused

# 511
  • До хладилника, който обичам
Имам известие за поръчката от 25-и Simple Smile

# 512
  • Пловдив
Бу, на митницата или в пощата?

# 513
  • До хладилника, който обичам
Бу, на митницата или в пощата?
Поща, пакетът ми е малък, 1,100 гр.

# 514
  • София
http://www.vertbaudet.fr - доставя ли до България? Защото няма опция за избор на държава при регистрацията.

# 515
Тина, тази за дрехите тече в момента, до утре е.
аз  нямам такава,ама май има има и проблеми с влизането а? или всичко се оправи вече
ако има желание някой да ми прати покана petrova_radostina@abv.bg
Имаш я вече, ако имената са тези от имейла ти.

А пропо, току видях, че съм получила, даже две, покани за намаления на детски играчки /оказаха се за едно и също намаление, ама що дублирани?/ и се регистрирах. Искате ли покани?

Аз искам моля Praynig

bouquet

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 14:33 от mama Bobo

# 516
  • София/ Плевен
Имам известие за поръчка от 26. newsm44 Пристигнала е в Плевенската поща. Довечера ще пиша отзиви за нещата.

# 517
 Praynig   Praynig  И аз чакам от 22      Praynig     Praynig
irka_s   твото малък пакет ли  е или колет?

# 518
Малеееее, хораааааа, пък да ви разправям
Пратих мъжа ми да вземе пратката, която се оказа този път в ПС на другия край на града- там митническо бюро. Като го захванал митничаря- вие, търговии тука ми правите, къде са ви фактурите, аз тези Редут ги следя, те до миналата година правеха на ишлеме стоки тука, ние ги разбихме, те са голяма схема, аз ще ви пусна разследване, да ви видя фирмите, пък ние нямаме, направо мъжа ми в потрес, почнал накрая да му вика. С триста зора се измъкнал след половин час опяване. Пишело текстил на кашона, вътре имало маратонки, лъжици  #Crazyаз не съм поръчвала лъжици, още една пратка пристигнала, ама му я далаи и инея накрая. Б... си тъпанарите майка.  ooooh!

Аууу ужас  #2gunfire Дали и моята няма да е там  Thinking

Еееее най-накрая си получих пратките от 19 и 21.10  Laughing
Тази сутрин бях в пощата и си ги взех, много съм щастлива  Whistling
Офф моята от 19-ти чера пак я нямаше, ако и днес я няма, ще ходя и аз при изкукалия митничар да търся  ooooh!

# 519
  • София
Имената, с които си регистрирана там, моля - на ЛС.

# 520
  • София/ Плевен
Praynig   Praynig  И аз чакам от 22      Praynig     Praynig
irka_s   твото малък пакет ли  е или колет?

Нямам идея. Поръчала съм 2 ескимосчета за децата и подарък приборите с код 17426. Предната ми поръчка от 19 беше колет и пристигна на 27... Още не съм я виждала, че живея в София и майка ми ми ги носи от Плевен. Довечера очаквам да си видя всички френски придобивки.

# 521
Може ли и за мен една покана?

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 13:40 от dorik

# 522
  • На черешата
  Кои играчки намаля,да знам дали да моля някого да ми поръчва? Praynig

# 523
http://www.vertbaudet.fr - доставя ли до България? Защото няма опция за избор на държава при регистрацията.

То и не пуска да се регистрираш с български данни.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт