Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 251
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 975
  • Все на втория етаж
Аз след малко отивам до пощата да проверя дали има пакет за мен, чакам и друг колет, дано Редутския да е там. Simple Smile

# 976
  • На черешата
 Някой получи ли вече мейл за мъжкото намаление? newsm78

# 977
Имам питане за номерацията на детските блузки (момчешки) като това: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5919894& … ue&ksource=-1

синът ми е висок 90 см(12 кг на почти 3 г.) взех му вече една за проба 94 но т.к. още си чакм нещата се чудя доколко си отговарят на номерата(ръста) кг
Искам да поръчам още тънички едноцветни блузки за градината а изгодните са или 86, или 102 ... 102 май щее много голямо  newsm78
Мен точно момчешката номерация ме е хвърлила в тъча...
Моят син също е 90см и 12кг.
Всичко, което съм му поръчвала досега е било 94 размер. Блузите са му точни, носи си ги и лятото (тениските), и сега (полотата). Панталоните и дънките обаче са огромни - и дълги, и широки. И само за проба в последната ми поръчка му бях взела един пролетен панталон 86 размер - лепна му!
Така че съветът ми е да не рискуваш с блузи 86!

# 978
сподели номер и какво поръча Hug

Кодът е 27154 Hug. Намалява само ненамалени артикули, при мен беше една голяма възглавница за под, която от 25 евро стана 17,5 евро, а и и като добавим безплатната доставка + одеалцето... Heart Eyes

# 979
Шехина, дай линк към възглавницата за под   Praynig

# 980
  • София
- едно не използваемо, щото няма наличност Twisted Evil http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … C-DD-GJXVSFO-SP0M  това за 2ри път

Стават противни вече! Вчера им пратих супер груб мейл, в който им казах, че по-добре да не пращат оферти, отколкото да пращат такива, които не работят, защото това фрустрира клиентите и ги прави много недоволни. То не че ще ми обърнат внимание, но поне се почувствах по-добре Mr. Green.

Иначе мантото, което си поръчах от женското намаление с 50%, на сайта е намалено с 20% Grinning

Мантото е страхотно, някой го беше показвал(може и да си ти) ..... бих си го поръчала и аз, но ми трябва да е дебело, а и да си призная дупето ми е едро и не знам как ще стои  Embarassed

# 981
  • София
els, благодаря

# 982
  • Düsseldorf
Тия франсета са уникални, наистина!
Още си чакам поръчката от 11.10, най-сетне излъгах системата снощи и им писах мейл да кажат какво става. Преди това не можех да си пусна запитването, понеже ми искаше номер на поръчка. Като го копирам, ми излиза съобщение, че кодът трябва да се състои от 10 цифри. Установих, че ако махна 2007 в началото (явно годината) остават 10 цифри. Да, ама тогава изведнъж пък решават, че кодът трябва да е от 9 цифри, моля, да го променя, ако обичам!!! Голяма борба беше! Накрая просто изтрих кода и стана.
Другата смешка, имаше 2 детски клинчета, за които първо ми изписа 2-3 дни след поръчката, че ги няма. После ми се появиха в Моите поръчки със съвсем друга дата. След седмица или 2 получих по пощата писмо, в което ми се извиняват, че ги няма вече тези клинчета, и че ще приспанат тези 5 евро и нещо от следващата поръчка (не че беше указано как ще стане това...). И след още няколко дни клинчетата пристигнаха в отделен пакет в пощата.  tooth
А, и още нещо. Едно спално бельо харесах. Да, ама не. Първо една калъфка за завивка ту я имаше, ту я нямаше. Накрая я сложих в кошницата, обаче сега пък ми изписва, че не става за интернационална доставка. Е как калъфките за възглавници и долните чаршафи стават, а тази (от същата серия и десен, разбира се), не става, не ми е ясно.....  newsm78

# 983
Обърнали ли сте внимание колко плащат за шипинг-а? Пощенските марки бяха веднъж 14 Евро и веднъж 10.40 Евро. Сега се загледах в митническата им декларация - за едната ми поръчка която е на стойност131 евро, транспортни разходи (frais de port) са 49.60 Евро...  #Crazy

# 984
Шехина, дай линк към възглавницата за под   Praynig

Додо79, заповядай Hug

Обаче съм излъгала, без да искам Embarassed - 29 евро е големият размер...

# 985
Монда, тоия панталон на Адидас ми дава, че не се доставя интернешъниъл.

# 986
  • Плевен
Обърнали ли сте внимание колко плащат за шипинг-а? Пощенските марки бяха веднъж 14 Евро и веднъж 10.40 Евро. Сега се загледах в митническата им декларация - за едната ми поръчка която е на стойност131 евро, транспортни разходи (frais de port) са 49.60 Евро...  #Crazy
И аз гледах веднъж,но реших,че има и нещо друго. сигурно ползват отстъпки или не знам и аз

# 987
И аз гледах веднъж,но реших,че има и нещо друго. сигурно ползват отстъпки или не знам и аз
Имат спогодби двете страни за разделяне на разходите + отсъпки разбира се.
Имат едни таблици на годишно приключване колко тона са минали от едната страна и там е заигравката. Споко. Не се минават.

# 988
Да не би да го няма? На мен  ми го даваше наличен. За панталона за ски ми говориш,нали?

# 989
Да не би да го няма? На мен  ми го даваше наличен. За панталона за ски ми говориш,нали?
Ами не. За панталона дето е пола- панталон.

Общи условия

Активация на акаунт